Cafea cu aroma de femei 69***
Raspunsuri - Pagina 8
principe spune:
eu citeam pe la "in unul in doi", subictul lui ramona ..cel cu bomba...
comentariile ma lasa muta..cata lume cu prejudecati.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
iahim spune:
Si io sunt "subtirica":1,68 si 57kg e mult????Dar sunt si cea mai "batrana"...sa ma laud cu varst???Bine ,va spun secretul daca promiteti ca anul asta mergeti cu mine in discoteca...fac 40!!!!!![]()
alic spune:
NEATZAAAAAA! TREZIREAAAA!
lenese mai sunteti in weekend!
Iahim, acum am vazut ca ai vorbit de una singura aseara pe-aici, desi stiu ca sunt amatoare de noapte printre fete, dar...
apropo de varsta, 40 e una chiar frumoasa si la cum stai cu dimensiunile cred ca arati de 30
asa ca...multi ani sanatosi inainte si asteptam reuniunea din disco
ALICe

eu
ramyteo spune:
"Neata la cafa cu noi!!!!!!

de la toate ca te lasara singura prin cafenea Iahim. Eu am fost plecata , deci am o scuza![]()
Alic da caafa ii gata?
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by iahim
Si io sunt "subtirica":1,68 si 57kg e mult????Dar sunt si cea mai "batrana"...sa ma laud cu varst???Bine ,va spun secretul daca promiteti ca anul asta mergeti cu mine in discoteca...fac 40!!!!!
Asteptam petrecerea de la disco
Neata tuturor cafengitzelor si o cana mare
cu ce prieste fiecaruiaNoi azi asteptam musafiri.
Doamne ajuta!In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
iahim spune:
Mai Ramy,nu stiu cum ai tu atata timp,fara tine se inchidea cafeneua in ultimele zile...s-au ai viteza la butonat???!!!
ramyteo spune:
Big mama ne ia la intrebari fugitiiiiiii
Aoleu fusaram la socrii ca noah...ce sa facem si noi.
Dodo cam ai lipsit in ultimul timp!
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI

,in curand...Discoooo!!!!!