Cafea cu aroma de femei 69***
Raspunsuri - Pagina 20
alic spune:
Ramy, sentimentul e reciproc, sa stii 
nu mi-ar fi trecut prin cap in veci ca sunteti surori, nici nu mi-e clar care dintr voi e cea din poza...ca esti tu sau ca e Mire...si cum, mai? voi vorbiti prin intermediul internetului? sau asa va "alintati" mai usor?
in orice caz, sa va traiasca fetita! m-am amuzat tare cu sotul meu de cum adormea mititica in carutul de cumparaturi
ALICe

eu
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Pai da dar asa are fata in carte si cica tre sa fraca propozitie cu inceputul acesta: I WOULDN'T LIKE ANY si aici trebuie sa puna un cuvant THIS YEAR. Asa sa se termine. Noah in carte are cate-va cuvinte "skateboard, lego, calculator, the teddy-bear" cam asa ceva si noah....
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Atunci era bine cum ai pus prima oara.Poti pune orice substantiv din cele pe care le-ai mentionat.
ramyteo spune:
Alic daca mai esti pe aci pi cientru Mire a venit la mine.
si i-am citit si ei.
W. multam fain deci asa e bine nu?
Va pupam pe toate.
![]()
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
maru spune:
miss w, dupa mine prop ei era buna, eu am tradus-o ca:
n-as vrea nici un skatebord anu asta.
n-am nici o stire
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Alic daca mai esti pe aci pi cientru Mire a venit la mine.si i-am citit si ei.
W. multam fain deci asa e bine nu?
Va pupam pe toate.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
Maru are dreptate:'n-as vrea..."Imi pare rau dar cu medicatia copchilului si cu un vraf de teste in fata,n-am belit ochii bine si am gresit elementar.
wonderful spune:
Marule,stai linistita,ai vazut ca ai atuuri bune,ca atare si sanse mari.Cam cand primesti raspunsul?
Greu mai merge netul,astept cate 2,3 min. pana raspunde la comenzi.
wonderful spune:
Puneti mana de la mana sa terminam cap. asta,69,care ma trimite cu gandul la chestii...murdarele si-mi deschide apetitul.![]()
alic spune:
D-na W, esti fenomenala...iaca mai scriu eu un pic, poate mai scade libidoul
Ramy, mai sunt pe-aici inca, un pup si pentru Mire de la mine...
ALICe

eu