Cafea cu aroma de femei 69***
Raspunsuri - Pagina 19
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by wonderful
...sa se stearga da' dupa ce scoate cartusele ca sa nu se murdareasca prea tare sau,poate,tocmai de asta-s facute,ca sa stiu su io ce am de facut .
W
PAi las ca facem din doua una si am rezolvat

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Da sa nu razi de mine ca nu am facut engleza in scola numa in 6-8 clase primare si ....am fracut numa franceza.
daca gresesc sa nu razi prea tare da?
I wouldn't like any skateboard this year.
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Nu-mi suna prea bine da.....
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ramyteo spune:
Of nu stiu....
trebuia sa fie o scrisoare pt. mos creciun si pfoai asta mi-a dat de cap
Atunci cum trebuie ca incepe asa : i wouldn't like.....this year sa se termine asa . Trebuie un cuvant sa se potriveasca.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
wonderful spune:
Eventual "I'd like all my dreams to be accomplished." As vrea sa mi se realizeze toate visele.Sau "I'd like all my dreams become true."Acelasi sens.
ramyteo spune:
Pai da dar asa are fata in carte si cica tre sa fraca propozitie cu inceputul acesta: I WOULDN'T LIKE ANY si aici trebuie sa puna un cuvant THIS YEAR. Asa sa se termine. Noah in carte are cate-va cuvinte "skateboard, lego, calculator, the teddy-bear" cam asa ceva si noah....
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
alic spune:
haideti d-na profesoara W, pun o pila, lamuriti-o va rog pe Ramy
dupa asta, Ramyteo si Teomire, la mine la apel sa ma lamuriti: cum vine asta? voi sunteti vecine ori ce? si amandoua aveti la semnatura poze sau filme cu Teo...deci?ca-s 
ALICe

eu
ramyteo spune:
Alic atata imi esti de draga si nu stiu de ce?
Mei noi avem aceeasi fica
Mire e sora mea si moasa lu Teo
nu suntem vecine. Ea sta cam la 15 min de mine.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI