Cafea cu aroma de femei 69***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by wonderful

...sa se stearga da' dupa ce scoate cartusele ca sa nu se murdareasca prea tare sau,poate,tocmai de asta-s facute,ca sa stiu su io ce am de facut .

W

PAi las ca facem din doua una si am rezolvat

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Zi ce propozitie ai facut in eng. ca nu te batem!

Mergi la inceput

Da sa nu razi de mine ca nu am facut engleza in scola numa in 6-8 clase primare si ....am fracut numa franceza.
daca gresesc sa nu razi prea tare da?
I wouldn't like any skateboard this year.

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Nu-mi suna prea bine da.....

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Adicatelea:As vrea orice skateboard anul asta."Asta ai vrut sa spui?

Mergi la inceput

Of nu stiu.... trebuia sa fie o scrisoare pt. mos creciun si pfoai asta mi-a dat de cap Atunci cum trebuie ca incepe asa : i wouldn't like.....this year sa se termine asa . Trebuie un cuvant sa se potriveasca.

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Eventual "I'd like all my dreams to be accomplished." As vrea sa mi se realizeze toate visele.Sau "I'd like all my dreams become true."Acelasi sens.

Mergi la inceput

Pai da dar asa are fata in carte si cica tre sa fraca propozitie cu inceputul acesta: I WOULDN'T LIKE ANY si aici trebuie sa puna un cuvant THIS YEAR. Asa sa se termine. Noah in carte are cate-va cuvinte "skateboard, lego, calculator, the teddy-bear" cam asa ceva si noah....

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

haideti d-na profesoara W, pun o pila, lamuriti-o va rog pe Ramy

dupa asta, Ramyteo si Teomire, la mine la apel sa ma lamuriti: cum vine asta? voi sunteti vecine ori ce? si amandoua aveti la semnatura poze sau filme cu Teo...deci?ca-s

ALICe
eu

Mergi la inceput

Alic atata imi esti de draga si nu stiu de ce?
Mei noi avem aceeasi fica Mire e sora mea si moasa lu Teo nu suntem vecine. Ea sta cam la 15 min de mine.

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput