Cafea cu aroma de femei 69***
Raspunsuri - Pagina 17
wonderful spune:
Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta exact peste un trib de canibali.
Primul care ii vede este fiul capeteniei canibalilor care fuge repede la tatal sau:
- Taticule, aterizeaza unul gras!
- Gras? Cu varza!
Dupa doua minute:
- Taticule, aterizeaza unul slab!
- Slab? La gratar!
Dupa alte doua minute:
- Taticule, taticutule! Aterizeaza o blonda sexi! Doamne, ce picioare are!
- Blonda, sexi? In coliba!
- Si mama?
- Mama? Cu orez!
teo_mire spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta exact peste un trib de canibali.
Primul care ii vede este fiul capeteniei canibalilor care fuge repede la tatal sau:
- Taticule, aterizeaza unul gras!
- Gras? Cu varza!
Dupa doua minute:
- Taticule, aterizeaza unul slab!
- Slab? La gratar!
Dupa alte doua minute:
- Taticule, taticutule! Aterizeaza o blonda sexi! Doamne, ce picioare are!
- Blonda, sexi? In coliba!
- Si mama?
- Mama? Cu orez!
W
misto banc las pe mama ...........si eu stiam ceva banc dar cu sadici.
o familie de sadici iasa la plimbare cu masina merg ce merg vad un biciclist toata lumea striga:
- calca-l!!!! calca-l!!!!, il omoara,toti fericiti ca l-au omorat mai merg ei ce mai merg vad o batranica urla toti
- calc-o!!!!calc-o!!!! si pe batrana au calcat-o iarasi fericiti "iupi!iupi" merg ce merg pica mama din masina o calca moare toti fericiti "yes yes o murit" numai baiatul cel mai mic plange il intreaba tatal:- ce ai de ce plangi nu esti bucuros ca a murit? si baiatu raspunde - ba da, dar am pierdut faza
no nu-s io buna naratoare dar sper ca va placut, asa ca fiti pe faza
wonderful spune:
Misto bancul!![]()
![]()
![]()
Si io am inceput 'bine' saptamana:Fiu-meu a racit la plamani,tre' sa ia augmentin(abia ce terminase trat. cu cefalexin acum o saptamana),mie mi-au iesit analizele prost la colesterol,peste 300!!!Cum,pm,nu stiu,ca ma feresc de grasimi,doar o sapt. mi-am permis si io sa bag putina slanina,da' putina.Ce,pisici,sa mananc?Cat despre imprimanta,cred ca tre' sa iau un tus nou,ca nu stiu cu ce kk l-a umplut ala de la 'data system',ca nu merge.Dar macar am facut o fapta buna:am determinat-o pe Ramy sa-si monteze imprimanta ei.![]()
teo_mire spune:
quote:
Misto bancul!
Si io am inceput 'bine' saptamana:Fiu-meu a racit la plamani,tre' sa ia augmentin(abia ce terminase trat. cu cefalexin acum o saptamana),mie mi-au iesit analizele prost la colesterol,peste 300!!!Cum,pm,nu stiu,ca ma feresc de grasimi,doar o sapt. mi-am permis si io sa bag putina slanina,da' putina.Ce,pisici,sa mananc?Cat despre imprimanta,cred ca tre' sa iau un tus nou,ca nu stiu cu ce kk l-a umplut ala de la 'data system',ca nu merge.Dar macar am facut o fapta buna:am determinat-o pe Ramy sa-si monteze imprimanta ei.
W
poi poti sa reincarci cu tus dar la un moment dat dupa cateva reincarcari trebuie cumparat alta prostie dinaia alte cartuse ca nu mai merg. stiu ca si sora-mea a patit cu imprimanata ei. da augumentin bleacs .......... cati ani are fiul tau?
wonderful spune:
Cartusul asta a fost incarcat 1 sau2 ori.Numai atata merge?Cosmin face in martie 16 ani.
teo_mire spune:
quote:
Originally posted by ina78
V-ati pus pe bancuri?
Mai vreau... sint dragutze tare...
eu - Ina- puiutul meu
ina acu nu mai stiu banc dar daca vrei sa razi de o mica atipita baga-te pe adresele de mai jos. si ai motiv de ras
teo_mire spune:
quote:
Cartusul asta a fost incarcat 1 sau2 ori.Numai atata merge?Cosmin face in martie 16 ani.
W
poi sar'na e cu 5 ani mai mic ca mine. si intrebam de augumentin de cat trebuie sa ia eu am luat si eu augumentin de 1000 si m-a distrus ..........de a trebuit sa nu mai iau si sa incep alt tratament cu antibiotic dar injectii, am luat pentru o viroza respiratorie.
cu imprimanta nu is doftorita nici in asta dar e posibil ca dupa 2 reincarcari ca noah ei zic ca dureaza da nu se stie niciodata cat, si eu is curioasa la a mea imprimanat cate reincarcai o sa ii fac
ina78 spune:
Super... Teo la tRident a fost comic tare... Carutul ala avea ceva nu? [:))]
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Stiu ca depinde de imprimanta si de tipul de toner - cartus.
Unele merg reincarcate mai des, altele numai de 1-2 ori si sint cartuse care nu prea se reincarca... sau daca o faci nu tine mult si isi pierde si din calitate.
De care imprimanta ai? Sa vad daca stiu ceva...
eu - Ina
- puiutul meu