Cafea cu aroma de femei 69***
Raspunsuri - Pagina 16
alic spune:
pai 2 cabluri iti trebuie, clar: unul face legatura intre imprimanta si unitatea centrala si unul e intre imprimanta si priza
ALICe

eu
ramyteo spune:
DA poi am numai cablul care face legatura cu imprimanta si priza
imi vine sa
cat de bleaga sunt.
Pfoai....
Mei imi pare sincer rau ca ai patit treaba aia cu varata . Astea daca ti frica sa le faci du-te la dr. ca are sa te lamureasca .
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
lulu_boches spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
DA poi am numai cablul care face legatura cu imprimanta si prizaimi vine sa
cat de bleaga sunt.Tu ai spus-o
.
mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani
PERLUTELE TEODOREI
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
ramyteo spune:
Mei Lena hm....
vezi vezi ca poate vrei sa urci cu scripetele pana la urma hm
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ina78 spune:
Ramy... mai trebuie un cblu intre calc - unitate si imprimanta
Vezi sa nu fie in unitate deja bagat si sa atirne.
eu - Ina
- puiutul meu
lulu_boches spune:
quote:Nu-i mai da idei, ca te miri ce dandana mai face...
Originally posted by ina78
Ramy... mai trebuie un cblu intre calc - unitate si imprimanta
Vezi sa nu fie in unitate deja bagat si sa atirne.
eu - Ina- puiutul meu
Mona, lasa imprimanta in cutie ca zace bine, daca o scoti afara trebuie stearsa de praf si aia inseamna o munca in plus....Tu usureaza-ti munca, lasa munca ptr altele...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
teo_mire spune:
mah problema mare imprimanata asta.
alic nasol cu verisoara ta, a facut o reactie adversa la metoclopramid si sora mea are probleme cu metoclopramidu. chiar atat de rau a facut de la o pastila? si eu am facut crize de fiere de la antibiotic care era f tare si dat de doctorita de la urgenta cateva zile in crize am fost si dupaia am facut injectii. am facut si eu reactii adverse de la niste pastile dar eu tremuram si simteam ca imi sare inima din piept.
lenaaaaaaaaaa ce faci tanti?:P
mona nu promit dar........s-ar putea sa vin sus daca are alex chef sa o rezolvam bat-o brusu imprimanta. binie?
no ziceti care vrea sa o mai rezolv?
ramyteo spune:
HAi mei fato la mine ca ti astept. Si de cand ai scris...ajungeai da cred ca iti da treaba ta Alex
Ina nu atarna nik 
Lena pfoai ce-ti dau ,munca in plus zici da?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
ina78 spune:
Trebuie sa fie 2 cabluri. Cauta bine... unul e de alimentare - de la priza la imprimanta si altul de la unitate la imprimanta... vezi cumva, undeva... unde sint?
eu - Ina
- puiutul meu
teo_mire spune:
alex nici nu ii acasa imi pare rau asa ca......numa daca imi caut un amant sa imi dea si mie ca barbatu asta a meu mai greu. astazi ii deschid dosaru v-a fi in sedinta ..........o dat de dracu.......aseara imi venea sa il biciui