Eurovision 2008

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

In opinia mea,Eurovisionul din ultimii ani nu mai are nimic din acel "ceva" de altadata...trist...mi-amintesc de Julio Iglesias,de Abba,de Azucar Moreno si atitia altii...acum castiga teren toti ciudatii,toti frikii,imi pun intrebari vis-a-vis de semnificatia conceptului de originalitate sau creativitate?! Dau dreptate celor care spun ca ar trebui numit Gayvision sau Frikivision...nu stiu cit de mult se mai apreciaza calitatea unei voci,sensibilitatea muzicala la acest gen de spectacol!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

maine este prima semifinala, haideti sa le tinem pumnii lui Vlad si lui Nico, au o piesa deosebita si ar merita sa castige. Suntem nr 17 in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

www.gardianul.ro/2008/05/20/media_cultura-c20/nico_si_vlad_mirita_favoriti_pentru_locul_trei_la_eurovision-s114216.html" target="_blank">Info de la Belgrad
Hai, Romania! Tinem pumnii pentru Nico si Vlad!

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Se transmite undeva live pe net? Nu am televizor aici unde sunt si mi-ar placea sa vad macar pe net!Va rog daca stie cineva sa-mi spuna si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai e un topic deschis la discutii generale despre semifinala si fetele comenteaza live..

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Deci... suntem in semifinala.
Mai nimic nu mi-a placut din ce am vazut in seara asta, din pacate :(

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput