Eurovision 2008

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Vaiiii.....da cum se poate sa faca asa ceva...cand in sfarsit o aparut o piesa mai buna o trebuit sa i se dea in cap....mi e rusine de rusinea lor de ce au putut faca.
Mie imi place piesa asta in continuare si inca mai sper sa revina in cele 24 de piese.

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Nu mi-a placut decit Run away cintata de C.Josan dar ...nu-i de mirare ca mi-a placut, e Coldplay sound, toata ziua ( si toata noaptea) si m-as mira sa nu fie descalificata...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mie imi plac Fairytale Story a Nicolei si Brasil a celor de la Fly Project (e rezerva, cel putin deocamdata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Delfinutza, si eu cred ca subiectul ar merge mai bine la "Discutii generale", dar sunt subiectiva (si eu urmaresc atent Eurovisionul in fiecare an).
Doar autoarea poate sa ii modifice locatia actuala sau moderatorii de la acest subforum.
Cred ca va fi mai bine sa fie mutat mai incolo, cand situatia va deveni mai fierbinte (dupa semifinale adica).

il mutam mai tarziu, e bine asa? Sa fie toata lumea multumita

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

www.gardianul.ro/2008/01/22/media_cultura-c20/eurovision_voi_decideti_in_razboiul_celor_24_-s107708.html" target="_blank">Mai multe info despre concurenti si melodii
www.click.ro/Vedete/anca-neacsu-a-fost-descalificata-la-eurovision" target="_blank">Deja au aparut probleme cu piesele

Mie de 3 Sud-Est chiar imi pare rau...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Cel mai mult mi-a placut Seven Days cu Paula Seling si Ionut de la Provincialii, au voci bune amindoi si sper sa se califice pentru ca ne vor reprezenta cu cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by emma2006

Cel mai mult mi-a placut Seven Days cu Paula Seling si Ionut de la Provincialii, au voci bune amindoi si sper sa se califice pentru ca ne vor reprezenta cu cinste.

Si mie si mie...

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Seven days imi place, mi se pare cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Pai s-o votam ca iar ne trezim cu cine stie ce lalaiala. Cind e finala, pe 9 feb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Si eu cred ca mai bine s-ar muta subiectul la discutii generale ca abia acum am vazut ca era deja un topic..dar pana atunci multumim pt el si vreau sa postati aici mai tot despre eurovision,asa sa ma tin si eu la curent.

Si eu votez pt Ionut si Paula Anul trecut tot cu Ionut am fost dar ....
Chiar asa,de ce pot concura si altii din alte tari pt romania,ca nu-i corect? Am auzit ca baietii de la sistem au primit o invitatie sa concureze pt Polonia,dar inca nu au acceptat.
Pai inainte nu puteau concura decat solisti din tara respectiva si trebuia sa cante fiecare in limba lui.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput