Consider ca acest subiect intereseaza pe toata lumea, este in interesul multor mame, asa ca va rog sa cititi acest proiect de lege care prevede ca indemnizatia pentru cresterea copilului va fi 80% din salariu, dar in nici un caz mai putin de 800 RON si va rog sa veniti cu idei pentru sustinerea acestui proiect.
Puteti vizualiza aici proiectul de lege precum si opinia comisiilor guvernamentale si opinia Guvernului: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=8353
Din pacate nici Senatul si nici Guvernul nu sustin acest proiect de lege si exista multe femei care odata ajunse la un salariu net de peste 2000 RON amana nasterea unui copil exact din acest motiv: 800 RON pe luna inseamna prea putin.
Parerea mea este ca trebuie sa incurajam mamele cu venituri mari sa aiba copii. Care este parerea voastra?
Pai daca domii senatori si deputati doresc egalitate intre mame, adica indemnizatii egale indiferent de suma cotizata, sa fie de acord si cu o lege in care atunci cand vor iesii la pensie sa aiba aceeasi pensie cu un fost lucrator CAP. Nu credeti domnilor legiuitori ca ar fi cazul sa fie egalitate si intre pensionari???
anda.r
Of..ca nu se mai hotarasc odata....
oricum nici nu le pasa...
Si totusi cand o sa stim daca se aproba?
Sorana 15+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
atentie .. 80 % din venituri nu din salariu .. multi iau bani pe drepturi de autor (cazul meu), cine a facut proiectul de lege s-a gandit si la acest aspect.
ar fi tare bine .. eu ma voi intoarce la munca peste cateva luni tocmai din cauza mizeriei de 600 ron ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Sa inteleg ca daca sunt si salariat si PFA, ar insemna sa iau 80% din totalul ambelor surse de venit?
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum
As dori sa nu mai faceti speculatii. Induceti lumea in eroare.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa