Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 21
florelacri spune:
michelle si eu ma gandesc la fff multe prostii cand am anumite dureri, sa speram ca va fi totul bine, vom vedea pe seara cand ma duc la medic...
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
toriceli spune:
quote:
Originally posted by andreea16
Michelle, ce frumos ca mergi la bal!!!!! Normal ca vei fi cea mai frumoasa de acolo, nici nu ma gandesc altfel. De abia astept sa vad poze, sunt innebunita dupa rochiile lungi, de seara, din pacate nu am purtat pana acum decat la nunta sora-mii si la a mea. Ma gandeam sa imi pun la botez , dar sa nu fiu prea deplasata…Aici este o oferta atat de mare de rochii de seara, zici ca americancele numai in baluri o tin. Imi place mult sa le admir in magazine.Eu sunt bine, multumesc de intrebare, ma pregatesc sufleteste pentru perioada care va urma, citesc tot felul de carti, azi mi-e frica de nastere, maine nu, si tot asa. Noroc ca am de scris pentru teza finala ptr master, ca altfel as sta toata ziua si
m-as gandi numai la nastere. Asa macar mai am timpul ocupat.
Oana_oana26, si eu am avut probleme cu endometrul si am luat Maca. E buna, doar sa ai grija, pentru ca da pofta de mancare sit e cam ingrasi. Dar nici un efort nu e prea mare, nu? Oricum, sa stii ca eu am facut monitorizare in 2006 3 luni la rand si de fiecare data endometrul era prea subtire. Am urmat niste tratamente., s-a ingrosat, dar insarcinata nu am ramas. Dupa aceea nu ma mai facut nimic, si am ramas insarcinata vara trecuta fara tratament si fara sa stiu cum e endometrul…Deci nu te descuraja.
Yubi, mie mi-a iesit primul test pozitiv in z 26.
Florelacri, spor la prestat, tin pumnii sa fie cu noroc!
Teo, casa de piatra!!!!Sa fiti fericiti si sa va intelegeti cat mai bine! Dar mai ales, sa aveti parte de copii sanatosi!
Toriceli, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva. Sper ca alaturi de noi sa iti revii mai repede si sa gasesti puterea de a incerca din nou. Stiu cum e cu lumera din jur, si pe mine ma agasa sa aud mereu acelasi lucru, dar oamenii se simt datori sa is idea cu parerea si pana cand nu trec prin ceea ce ai trecut tu, nu pot intelege durerea. Nu ai de unde sa stii ca data viitoare va fi bine, trebuie doar sa speri si sa gandesti pozitiv. Eu cand am ramas insarcinata anul trecut am intrat in panica. Deja ma gandeam ca se va intampla la fel. Dar m-am rugat mult si dupa o perioada in care am stat ca si cum aveam sabia deasupra capului am hotarat sa incetez sis a ma gandesc ca totul va fi bine. Si asa am facut si sa stii ca a functionat. Am inceput sa ma mai linistesc si sa nu mai mai gandesc numai la lucruri negative. Eu am avut sarcina oprita in evolutie la sfarsitul lui 2005 si nu am gasit nici o cauza. Am facut multe analize si investigatii, toate au iesit perfect. Mi-a trebuit ceva timp sa raman din nou insarcinata, dar eu cred ca la mine a contat si stresul. De abia cdna m-am linistit dupa o perioada incarcata, s-a intamplat minunea.
Mav, ma bucur ca Sebi nu are strabism. Haios Sebi, cum radea de voi ca va era rau…Copiii sunt mai curajosi deact noi.
Monicajung, tin pumnii luni la scoala, sa nu te supere nimeni cu intrebarile.
Miha74, sper sa primesti o veste cat mai buna luni dimineata!
Laura, sa va traiasca Thea Maria!!!! E o scumpete, sa va bucurati de ea! Ce nume frumos i-ati ales, imi place tare.
Cristina 26, it multumesc mult pentru felicitare de CRaciun. Am primit-o cand ne-am intors in America si m-am bucurat tare.
Mirela, cum te simti?
Dana, am fost acum o saptamana la film, nu am ales unul violent, sau vreo drama, dar totusi a avut la un moment dat o muzica mai puternica, sa il vezi pe bebe ce a inceput sa se miste in burtica. Cred ca nu i-a placut foarte tare. Sunt curioasa daca si al tau a recationat cumva. Am zis ca de acum merg decat la comedii.
Flavia, unpentru tine si baietii tai.
Fetelor, eu azi am fost mare bucatareasa, am facut supa de pui cu galuste si pui cu cartofi la cuptor. Hmmm, a iesit o minunatie, ca la mama acasa. Maine e liber la noi si ma bucur ca o sa stau acasa.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna!
Andreea26+ cu
David
Maine obtin rezultatul analizelor. Dar nu m-ar mira sa fie ok si sa constat ca e doar o chestiune de stres. Multumesc pentru incurajari.Incerc sa negociez ceva week/end - uri la munte ca solutie posibila pt. stres.
toriceli spune:
quote:
Originally posted by florelacri
toricelli asta e viata,mai buna la unii, mai rea la altii, nu avem ce face si mie inca imi este fff greu sa trec peste perioada asta,dar ma lupt cu toate fortele mele si sunt sigura ca voi reusi pana la urma...
yubi imi pare rau ca trebuie si tu sa treci prin aceeasi perioada, pot sa iti spun ca mie mi-a iesit testul pozitiv dupa pierderea copilului, dar poate la tine e vb de un bb...eu nu am avut norocul sa fie vb de o minune
michelle distractie placuta la bal, ma bucur ca socrii tai te mai ajuta sa iesi din stresul acesta
fetelor eu sunt in perioada de ovulatie dupa spusele testelor de ovulatie, sper sa fie adevarat, ca sotu deja nu mai face fata
il ruinez total...
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
Apropos de ovulatie , ce teste folosesti pt. "depistare" ?
Eu am folosit pina acum cam tot ce am gasit pe piata Craiovei : Doctor Sigur , Minut si My Test , si a mai aparut unul recent , nu imi aduc aminte denumirea. Cind ajung acasa revin cu un mesaj.
Cele mai bune mi s-au parut My Test , in sensul ca sunt mai sigure , redau cu mai multa fidelitate rezultatul. Cu o singura precizare - le interpretez pozitv doar cind cea de-a doua linutza este de aceeasi intensitate cu prima , contrar prospectului.
Pentru ca daca ar fi sa ma iau dupa prospect , ar insemna la fel ca testele Minut sa ovulez permanent .
Doctor Sigur nu mai gasesc in Craiova si oricum mi se pareau tot timpul defecte ,iar Minut....ce sa iti spun , tot timpul dupa Testele Minut ma aflu la ovulatie. Spre deosebire de My Test unde diferenta de culoare este vizibila, minutul se coloreaza cam la fel ...in orice perioada.
toriceli spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Toriceli avem cap nou...scrie acolo!!
Unde , unde ???
Cum se cheama capul asta ??? Ia in calcul ca sunt forumist incepator....foarte incepator..
toriceli spune:
quote:
Originally posted by toriceliquote:
Originally posted by Idaira
Toriceli avem cap nou...scrie acolo!!
Unde , unde ???
Cum se cheama capul asta ??? Ia in calcul ca sunt forumist incepator....foarte incepator..
Cred ca asta e : test de fertilitate-my test . Multu" pentru informatii, Idaira.
cristina26 spune:
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.
Michelle am eu un program pe care l-am cumparat pt 3 luni si iti pui forma fetiei si poti sa iti alegi o gramada de frizuri sa vezi care iti place cel mai mult. Daca vrei sa incerci da-mi un buzz pe messenger sa iti dau parola.
De fapt aici este: http://www.makeoversolutions.com/myaccount
parola este cristina1977 password: cristina
tot ce trebuie sa faci e sa iti pui o poza si poti sa iti alegi o sumedienie de feluri de tunsori sau culori de par etc. Cine doreste sa foloseasca programul poate sa o faca, ca mai am cam 2 saptamani pana expira.
Dana multmim de retete.
Va pup dulce pe toate si sa auzim numai de bine.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Pepsi spune:
va rog sa inchideti subiectul acesta ptr ca este deja deschis unul nou si se creeaza confuzii, multumesc
cap nou este aici fetelor
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114750&whichpage=12
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

pentru tine si baietii tai.
26+ cu
David