Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

Fetelor...mare veste mare...am obtinut cea de-a doua liniuta si astazi, mult mai vizibila...cred ca e ! Sunt ff bucuroasa cu toate ca am pierdut o sarcina la 7 sapt anul trecut asa ca incerc sa imi tin sub control bucuria pana voi sti sigur ca e de bine.
Draga Mirero te inteleg perfect prin ce treci, dar trebuie sa ai putintica rabdare si credinta...DD te va asculta si iti va darui si tie mult asteptatul bebe...stiu ca e usor de dat sfaturi, dar asta e cea mai buna solutie.
Va pup si sper sa obtineti toate cat mai repede...II...si sa mergem impreuna la Odisee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

quote:
Originally posted by ioana10

Fetelor...mare veste mare...am obtinut cea de-a doua liniuta si astazi, mult mai vizibila...cred ca e ! Sunt ff bucuroasa cu toate ca am pierdut o sarcina la 7 sapt anul trecut asa ca incerc sa imi tin sub control bucuria pana voi sti sigur ca e de bine.
Draga Mirero te inteleg perfect prin ce treci, dar trebuie sa ai putintica rabdare si credinta...DD te va asculta si iti va darui si tie mult asteptatul bebe...stiu ca e usor de dat sfaturi, dar asta e cea mai buna solutie.
Va pup si sper sa obtineti toate cat mai repede...II...si sa mergem impreuna la Odisee....

ei felicitari, ma bucur de fiecare data cand apare o veste atat de mult asteptata de toate.
sper sa ma primiti si pe mine aicea la voi, unde pe zi ce trece mai apare cate o veste bunaaaa
am si eu aproape 30 ani, (adik 29) si vreu si eu un bebe, dar mai am si pcos, si amenoree de vreo 3 luni, si nici un semn clar ca ar fi ceva care sa le vindece...
ma tratez momentan cu naturiste si cu credinta, si de luna viitoare ma duc din nou pe la doftori
sper sa vina ceva, ori rushii ori bebeu
pupici

crisaAV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirero1976 spune:

Felicitari IOANA10 si multumiri pentru incurajari.Asa cum multe dintre noi au scris aici,sa speram ca DUMNEZEU isi va intoarce fata si catre noi.Sa ai grija de "VOI".

Mergi la inceput

Bine ai venit crissa si fie ca dorinta ta sa se implineasca!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Buna fetelor,m-am bucurat tare cand am vazut acest topic pentru ca tocmai ma confrunt aceasta intrebare.Eu am un ciclu relativ regulat,in sensul ca pana la operatia pe care mi-am facut-o in 2007 am avut un ciclu la 28 de zile,dupa care la 31.Am parcurs o etapa de 3 luni cu inseminari artificaile cu utrogestam dupa insemiare.In o singura luna ciclu mi-a venit in ziua 33 dimineata,am inteles dina cauza utrogestanului,in rest cu sara acest medicament la 31 batut in cuie.Azi sunt in ziua 34 si nimic..........nici un simptom de nici un fel............dar din pacate nici doua liniute la testul de sarcina.Mi-am facut sure check ca am inteles ca asta e cel mai bun.Am auzit tot felul de povesti cum ca cineva cunoaste pe cineva care are o prietena(stiti si voi)care si-a facut toate testele de sarcina si primul pozitiv i-a iesit la 10 zile de cad trebuia sa-i vina,si ca pana atunci nu i-a iesit nimic.......eu motive sa imi intarzie nu prea vad,singura schimbare din viata mea e ca nu mai mananc paine sau nimic din faina si dulciuri de loc......poate asta sa imi deregleze ciclul atat de tare?repet:niciodata nu mi-a intarziat atat de mult ciclu..........ajutati-ma va rog cu niste pareri(macar)ca sunt cam bulversata.........
Multumesc........

Mergi la inceput

Draga ginamaria nu trebuie sa te panichezi...dereglari se intampla tuturor, singura solutie si cea mai veridica este o vizita la medicul ginecolog. Cauzele pot fi multe: o raceala netratata, vreun chist la ovare, stresul, oboseala...dar cel mai important este sa verifici daca nu este o problema de sanatate.
Bafta multa si multa sanatate. Te asteptam cu vesti!...

Mergi la inceput