Racusori, la apel! (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Un banc pt fete. L-am primit si eu, si daca tot n-am parte de somn, sa ma ocup de.... din astea, ce-or fie ele de omorat timpul.

In creierul unui barbat se naste un neuron. Se uita in jur si vede intuneric si pustiu. Striga: Iuhuuuu e cineva? Nimic. Mai striga o data: E cineva? Apare alt neuron in departare: Ce faci frate singur aici? Vino jos ca acolo suntem toti.

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara
am ajuns si eu acasa. ce zi lunga
maine tre sa ajung la birou pe la 11. of.
ma duc sa fac un dus si sa ma pregatesc. iesim in seara asta sa mancam o ciorba de burta si cred ca si micii aia is pe lista
va urez un week end minunat. ne auzim maine

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Va las pregatit ceiucul, pt doritoare!!!! Eu m-am trezit cu o pofta imensa de nectarine in dimineata asta, asa ca voi merge la piata!!!
Ieri a fost o zi plina ,m-am intalnit cu niste colegi de facultate la o petrecere. Azi ma resimt.
Va doresc o zi minunata si tuturor.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Mire, a fost buna ciorba? Si noua ne place.
Eu azi bucataresc, consortul face curatenie, masina spala...
Va si va doresc o zi buna si frumoasa.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

bun ceaiul cris. mai am putina miere?
viki, eu pana la urma am mancat ciorba de pui a la grec care a fost super buna. dar si aia de burta era buna..doar am gustat-o. insa micii..... tu ce gatesti?
acum am ajuns la birou..pe la 1 sper sa plec acasa.
ma duc si eu sa gatesc, sa spal, si sa ma ocup putin de mine
o zi minunata tuturor va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Acum m-am intors de la inmormantare. sunt inghetata bine. dau cu aspiratorul sa ma incalzesc, dupa care cred ca pic lata.
pot sa va las my kids in grija? macar 2 ore
stiam eu ca ma pot baza pe voi.pup

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

missy, bine k a trecut si asta.
pe mine te poti baza inca vreo 20 min de-acum incolo k apoi tre sa ies pe usa. dar daca te poti baza cate 20 min pe fetele noastre..te-ai scos...dormi linistita 2-3 ore
va pup. o seara minunata va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, am facut mamaliguta cu ficatei prajiti, o supita de vita cu fidea... socrela a impachetat niste sarmale pt. maine si o placinta cu dovleac.
Eu am iesit un pic pe-afara cu Dani, ne-am plimbat putin. Cred ca punem de un rummy, cu un vecin. Imi place la nebunie! Jocul de rummy, nu vecinul!
Va si va doresc o seara placuta in continuare!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

mamaliguta, supita, sarmale, placinta, rummy, vecin oopss fara vecin , ciorba de burta ( nah in final ciorba de pui a la grec), mititei, nectarine oooofffff mancare

Io am facut niste teste de limba germana. Acum am pus pastele la fiert ( comanda speciala din partea soatzei) si ma joc un solitaire

Mire distractie placuta
Vickytin pumnii sa bati vecinul la rummy
Missy io raman acasa, asa ca am grija de fetele tale

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Ofer si azi ceiuc, si miere pt doritoare.
Am innebunit-o pe Miki, fiecare cu poftele noastre. Aveti noroc ca mie nu imi plac ciorbele cu pui si prajelile, altfel ma autoinvitam la voi la masa...Glumesc.
O duminica frumoasa tuturor, eu de maine ma duc la serviciu. Tineti-mi pumni sa nu fac vreo criza hipotensiva sau hipoglicemica.V-am pupat pe toate!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

10+

Mergi la inceput