Racusori, la apel! (34)
Raspunsuri - Pagina 8
mikiriki spune:
Buna fetelor
Mäi sunt bine. Am scapat de antibiotice, nu mai trebuie sa merg la OP. Trebuie sa beau multe lichide ( fara cola, apa minerala, icetea-uri). Ah... mai trebuie sa scap de vreo 5 kg. Asa ca m-apuc de dieta...sanatoasa. Testul Pap. a iesit bine. Peste 3 sapatamani mai merg la un control. Cand am ajuns in cabinet m-a luat o durere de burta, mi-era frica, doar n-am mai avut dureri in ultimul timp. I-amspus de durere si hop pe ``calut``....mda in curand imi vin uratzii ( dupa calculele mele)asa ca m-am linistit. Am zambit, a zambit si ea ( dr). In fine, mi-a spus de 10 ori sa nu uit sa consum multe lichide. Mi-a spus mai multe dar nu-mi mai vin in minte.
Mai sunt prin zona.
Citesc din urma
Pupici
Miki
mikiriki spune:
Vicky foarte bine ca te-ai odihnit. uneori am nevoie si eu sa stau in pat , nu-i musai ( si io´s ardeleanca
) sa dorm, dar pur si simplu vreau sa ciesc sau sa ascult muzica stand in pat ![]()
Mire foarte bine ca ti-au trecut depresiile. musai un bb. ( sau un catzel pana vine bb) ![]()
Missy masino-dependenta ce-ti fac printesele? imi pare rau pt. tipul cu service-ul. DD sa-l odihneasca
Mai povesteste ca-mi place ![]()
Sa va povestesc ce-am facut ieri ![]()
Am fost 4 ore la shoppingareala cu catzel dupa mine. Pretzuri super bune, lume multa, catzel fara chef la raionul de papuci
, in schimb la raionul pt. bebici ( acolo sunt costume de carnaval si pt. adulti, dar n-am gasit ceva care sa-mi placa) a dat peste un shoricel cantator ( din intamplare a apasat cu labutza taman pe PRESS). N-a mai vrut sa vina cu mine, il tot strigam si trageam de lesa, dar el nimic.Vanzatoarele radeau de mine, de el, asa ca i-am cumparat jucaria ( redusa si aia la 3,50 euro). reactia neamtzului? ( mister are un cos imens plin de jucarii). Ach schatzi avea nevoie de inca o jucarie? Nu are destule? Pana la urma s-a jucat si el cu shocricelul pt. ca-i placea la nebunie cum fluiera si canta ![]()
Ma intrebau oamenii ( 1 din 10) ce are catzelul, daca am fost la medic, de cat timp e asa etc. La un moment dat n-am mai avut chef de explicatzii si i-am raspuns uneia: Daca vedeti pe strada un barbat sau o femeie schiopatand ii intrebati de ce schiopateaza sau daca a fost la medic? si-am plecat M-am saturat de intrebari stupide
De vreo 30 de min imi tot canta shoricelul si misterul e tare incantat de noua achizitie incat i-a scos ochiul stang
. acum m-am suparat si-am ascuns shoricelul, iar misterul-suparatul a plecat in sufragerie unde terorizeaza cocoshul cantator si pernita plangacioasa
Distractie mare la noi in casa
Dau o tura de aspirat si spalat pe jos, poate mai ard niste calorii ![]()
Miki
preda_vicky spune:
Miki, ce ma bucur ca esti bine! Bravo lui Misteru' ca si-a gasit jucarie.
Missy, suntem trecatori prin lume, intr-adevar. Sa-l ierte DD pe patronul de la service.
Eu am facut o
, am
si
, apoi am facut niste paste cu sos, ca mi-era tare
. Si acum iar mi-e lene... il astept pe Dani, sa se mai umple casa, ca e prea liniste.
Va
pe toate si va urez o seara placuta! Va astept dimi la cafea! 

http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

missy, era asa o vorba aia cu "asta imi mai lipseste"
sincer nu zic k is prea tanara dar acum chiar nu ma simt pregatita pt bb. am avut o perioada...dar daca n-a fost sa fie..mi-a trecut ![]()
miki, m-ai facut sa rad cu catelul. zic iar "asta-mi mai lipseste" cand io abia stau acasa cateva ore seara. las...e mai bine asa. si apai daca vine bb la mine...e bine venit
azi am avut o zi relativ ok. faza mai nasoala e k e sambata in care eu lucrez. asta e...
trebuia sa plec putintel din bucuresti dar am amanat-o. poate o intind la munte week viitor 
o seara minunata va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
Auzi ca: am avut o perioada, dar acum mi-a trecut :))) :)))
M-ai dat gata MIRE. Oare suntem vreodata pregatiti sa ne schimbam viata dupa un pisic de copil? dar ne acomodam, ne mai impiedicam si ne descurcam pan la urma.
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
MirelaV spune:
hai k m-ai facut sa rad missy ![]()
poate niciodata nu suntem pregatiti...asa-i. dar na..stii cum e..bb vine cand vrea el..nu cand vrem noi. acu' ce-i drept..tre sa si incerci sa-l faci...eu na..incerc..dar oarecum protejat. alteori ne.. am zis k mai risc si eu din cand in cand .. insa nu apare. stie el bb meu probabil dc
ma pregatesc sa merg la somn. o noapte linistita cu vise frumoase tuturor
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Ma distrez
pe-aici de bb-ici, catei, pisici...
Va las
pregatita si
sa termin cafeaua cat e fierbinte, ca azi e cam frig afara si eu imbracata cam subtire
. Si sa-mi vad de treburi. Azi poate reusesc sa fac zi scurta... sa vedem
.
Va
pe toate!
MirelaV spune:
neata
buna cafeaua si tare si calda si tot ce-i "trebe"
azi e o zi destul de aglomerata pt mine si maine..lucrez 
aia e
va urez un inceput de week end minunat
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
Hei fetele.
Intre noi fie vorba, I miss my car!
Sunt asa blegutza azi. in sfarsit m-am odihnit si eu bine ultimele 2 nopti, am mai recuperat din oboseala ce m-a cuprins in ultimul timp, si acum dau de o leeeneee, ba nu, blegeala indubitabila. am vrut sa ies la plimbare cu carucior, am scos nasul afara - neee, parca e cam frig si trist afara.
sunt chef-less. promit sa NU intru in depresie. ma consolez cu gandul ca si voi n-aveti chef: vicky spera sa faca zi scurta, mire se gandeste la ziua de maine ... e clar, e in aer.
ma duc sa "parchez" pe canapea, maia doarme, poate o conving si pe alexia sa doarma, ca sa ma intind si eu la un sforait.
telefon pe silent, va dati seama, ca azi n-am chef si cu asta-basta!![]()
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
preda_vicky spune:
Am ajuns acasa! Ce bine eeeee! Singurica insa
. Pre liniste. Ma plimb pe canalele
, poate atipesc si eu, ca Missy.
Fetelor, pe unde umblati? Criss, esti bine?
Sunt prin zona pana vine iedul cel mare.