Casnicute sexy (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Danelutza, vine italianu' in seara asta? ce specialitati pregatesti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nu fac nik, ca ajunge dupa miezul noptii acasa, iar pe miine am pregatit lasagna, doar trebuie sa le scot de la congelator si sa le bag in cuptor. am sa incerc si eu sa vad cum ies "buloaiele" de le facu cuscra, si ... si ma duc acum sa macin niste carnita sa fac pirjolute

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza ce idee buna cu lasagna, n-am mai mancat de multicel...am sa ma uit prin magazin sa cumpar si eu foile

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Acus,cand m-oi putea dezlipi de aici de pe scaun, am sa ma duc sa fac si eu niste buloaie ...
Acu am la cuptor niste pulpe de pui pe pat de sare si cartofi in coaja...Chiar is curioasa ce-o iesi...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

miha pliz sa-mi zici si mie cum ies pulpele cu crusta de sare...daca nu se sareaza mult prea tare...caci eu am o problema cu sarea...mise umfla mainile, picioarele ...numai tzatzele nu mi se umfla (daca mananc sare) si ma cam feresc de ea...cand am citit cata sare trebuie acolo la reteta mi-a venit rau
noua ne-au iesit analizele bine...adica astora mici si sotului le-au iesit perfect si eu cu lipsurile mele vesnice Ca, Mg, fier...dar inca ma tratez... si ma simt ok

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica,pulpele nu le-am facut in crusta de sare,doar pe pat de sare. Reteta lui Miki o pastrez pentru aniversarea de 2 lunisoare. Am pus un strat de sare in tava de aragaz si deasupra pulpele pe care le-am mozolit cu un pic de ulei si niste "continente": cimbru,tarhon...De jur imprejur am pus si niste cartofi cu tot cu coaja,pe care,atunci cand au fost gata i-am "impanat" cu unt. Totul a fost un deliciu. Si chiar n-a mai fost nevoie de sare.Se pare ca am "gatit" o mancare intelijenta ,a stiu exact cata sare sa-si ia.

Mergi la inceput

cred ca stiti deja ce fac acum nu?
pulpe si cartofi...

da

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Poftiti la pirjolute calde http://family.webshots.com/photo/2113898400080132939hatDgK

Mey, italianul meu nu vine in noaptea asta , cica au anulat zborul si au avion miine dimineata la ora 4.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

... ulutelor, unde sinteti, papati pulpe sarate ?

Mergi la inceput

Eu am papat pulpele de multisor...Acu as papa niste parjoale...

Mergi la inceput