Casnicute sexy (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da miho...ai tu dreptate...cuscra-ta e ca-n bancul ala cu limbricii (nu am eu talent la povestit bancuri dar ma risc sa-l zic desi cred ca-l stiti)
Se duce un tip la dr si-i zice ca-l doare mana fiindca a cazut din pom...si dr-ul ii spune ca are limbrici...bine dl dr dar pe mine ma doare mana...pai da...dar ce-ai limbrici in fund de te-ai urcat in pom?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Da oare sa stea linistita sa nu se mai catere pe garduri poate?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

da miho...ai tu dreptate...cuscra-ta e ca-n bancul ala cu limbricii (nu am eu talent la povestit bancuri dar ma risc sa-l zic desi cred ca-l stiti)
Se duce un tip la dr si-i zice ca-l doare mana fiindca a cazut din pom...si dr-ul ii spune ca are limbrici...bine dl dr dar pe mine ma doare mana...pai da...dar ce-ai limbrici in fund de te-ai urcat in pom?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

... recunosc ca am limbrici, dar ce vreti sa fac daca ma teroriza nebuna, ca-i zgirie crengile masina ei bengoasa ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

s-o pui pe ea sa se catzere in copac

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pune-o sa si le taie singura...
Ar fi si culmea sa se apuce de tuns toti copacii de prin oras...asa preventiv...

Mergi la inceput

Monica,gand la gand...

Mergi la inceput

I-am rezolvat ieri, copacii, asa ca acum doarme linistita. Mai avea o problema ca nu incep sa repare zidul de la strada noastra, dar s-a rezolvat si cu asta... timp de 3 luni o sa plece de acasa la ora 7.30 daca vrea sa iasa cu masina, daca nu perpedes

Sa-mi aduceti aminte, m-am programat la doftor miercuri la ora 10, poate uit, sa ma trageti de minecuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

I-am rezolvat ieri, copacii, asa ca acum doarme linistita.

Esti sigura? Io cred ca acu gandeste ea intens la ceva...

quote:
Sa-mi aduceti aminte, m-am programat la doftor miercuri la ora 10, poate uit, sa ma trageti de minecuta

Te rog din suflet nu te baza pe mine... Mai bine programeaza telefonul sa sune.
[/quote]

Mergi la inceput

... m-ai facut sa rid cuscra, stai linistita ca ma trezesc eu sa merg la doctor, fara programare la telefon

Mergi la inceput

inseamna ca e zdruli bine
din categoria vecinilor draguti...noi aveam inainte incalzire de la bloc(nu aveam centrala) eram gravida cu alex si pe la 2 noaptea se facuse un frig...nu stiam de ce...un vecin binevoitor si econom s-a dus sa opreasca caldura de jos(acum il inteleg saracul era pensionar, pensie mica, bani ioc)...o noapte, doua trei...pana cand l-a pandit sotul meu si s-a dus la el la usa sa-l intrebe de ce o opreste?...si cica lui ii e cald...de-aia o opreste...cand se uita sotul meu mai bine la el...avea caciula in cap si vreo 2 halate, bluze, etc...el in loc sa se dezbrace se ducea sa opreasca caldura
acum e super ok ca nu mai depindem de nimeni...macar la capitolul asta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput