Casnicute sexy (156)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
da miho...ai tu dreptate...cuscra-ta e ca-n bancul ala cu limbricii
(nu am eu talent la povestit bancuri dar ma risc sa-l zic desi cred ca-l stiti) ![]()
Se duce un tip la dr si-i zice ca-l doare mana fiindca a cazut din pom...si dr-ul ii spune ca are limbrici...bine dl dr dar pe mine ma doare mana...pai da...dar ce-ai limbrici in fund de te-ai urcat in pom?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Da oare sa stea linistita sa nu se mai catere pe garduri poate?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
da miho...ai tu dreptate...cuscra-ta e ca-n bancul ala cu limbricii(nu am eu talent la povestit bancuri dar ma risc sa-l zic desi cred ca-l stiti)
Se duce un tip la dr si-i zice ca-l doare mana fiindca a cazut din pom...si dr-ul ii spune ca are limbrici...bine dl dr dar pe mine ma doare mana...pai da...dar ce-ai limbrici in fund de te-ai urcat in pom?
monica
mami de alexsi ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
?
monica-elizabet spune:
s-o pui pe ea sa se catzere in copac ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Pune-o sa si le taie singura...![]()
Ar fi si culmea sa se apuce de tuns toti copacii de prin oras...asa preventiv...![]()
mariussimiuc spune:
Monica,gand la gand...
Danelutza spune:
I-am rezolvat ieri, copacii, asa ca acum doarme linistita. Mai avea o problema ca nu incep sa repare zidul de la strada noastra, dar s-a rezolvat si cu asta... timp de 3 luni o sa plece de acasa la ora 7.30 daca vrea sa iasa cu masina, daca nu perpedes ![]()
Sa-mi aduceti aminte, m-am programat la doftor miercuri la ora 10, poate uit, sa ma trageti de minecuta 

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
I-am rezolvat ieri, copacii, asa ca acum doarme linistita.
Esti sigura? Io cred ca acu gandeste ea intens la ceva...
quote:
Sa-mi aduceti aminte, m-am programat la doftor miercuri la ora 10, poate uit, sa ma trageti de minecuta
Te rog din suflet nu te baza pe mine...
[/quote]
Danelutza spune:

... m-ai facut sa rid cuscra, stai linistita ca ma trezesc eu sa merg la doctor, fara programare la telefon ![]()

monica-elizabet spune:
inseamna ca e zdruli bine ![]()
din categoria vecinilor draguti...noi aveam inainte incalzire de la bloc(nu aveam centrala) eram gravida cu alex si pe la 2 noaptea se facuse un frig...nu stiam de ce...un vecin binevoitor si econom s-a dus sa opreasca caldura de jos(acum il inteleg saracul era pensionar, pensie mica, bani ioc)...o noapte, doua trei...pana cand l-a pandit sotul meu si s-a dus la el la usa sa-l intrebe de ce o opreste?...si cica lui ii e cald...de-aia o opreste...cand se uita sotul meu mai bine la el...avea caciula in cap si vreo 2 halate, bluze, etc...el in loc sa se dezbrace se ducea sa opreasca caldura 
acum e super ok ca nu mai depindem de nimeni...macar la capitolul asta ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post