eco transvaginala pt. monitorizarea ovulatiei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

violeta si asta poate fi o cauza..trebuie evacuate ..mai ales ca primul e cam maricel..acum depinde de ele..unele se elimina prin tratament .bafta multa la dc sapt viitoare.

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Violeta si eu am patit acelasi lucru ca si tine.Mi-a intarziat ciclu vreo 2 sapt.,ma dureau sanii,chiar credeam ca poate am ramas (chestia e ca s-a intamplat de sarbatori si nu eram in tara).Am zis ca primul lucru pe care il fac cand ajung in tara e sa imi iau un test de sarcina dar n-a fost sa fie ,cu 1 zi inainta sa ajung am inceput sa sangerez,nu stiam ce e CM sau altceva mai ales ca era cam maroniu si multe cheaguri.Mi-am facut programare la dr. si la consultatie a zis ca imi face eco sa vedem ce e ,poate fi si sarcina si cand colo mi-a zis ca am un chist pe ovarul stang de 6cm si ca in mod normal cele mai mari de 4 se opereaza dar deocamdata incercam cu tratament,sper sa fie OK in continuare pt. ca am inceput tratamentul.Oricum si eu am fost f. disperata dar am speranta in Dumnezeu ca va fi bine si odata tot voi strange in brate meu. Multa sanatate si daca te mai pot ajuta cu ceva spune-mi.

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Violeta si eu am avut chisturi (cel mai mare - aproape 5mm)acum 4 ani si mi-a dat trat. cu anticonceptionale - 6 luni (novynette) si 6 luni (desorelle) si nu mi-au mai aparut de atunci.

Cu novynette nu s-au retras- cu desorelle am avut succes.

Probabil o sa-ti recomande dr. anticonceptionale sau iti poate face laparo. (avand in vedere ca ai unul mai maricel) si scapi de ele.

Daca mi-ar spune acum ca am iar chisturi nu as mai avea rabdare sa fac trat cu antic.pt ca imi doresc ff mult un bb - as face direct laparoscop. si ar scoate si chisturile, ar vedea si trompele si uterul (nu va mai fi nevoie de HSG)

Succes.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Va multumesc mult fetelor, parca m-am mai linistit.

Nu as vrea sa fac tratament cu anticonceptionale, mai ales ca stiu ca pot da diverse reactii, iar in plus as vrea sa incerc sa fac si eu un copil (am 37, iar anul acesta fac 38).

Astept maine sa vad cum ies analizele facute la Sanador, iar saptamana viitoare merg la doctor, mai ales ca ieri mi-a venit ciclul ca lumea, asa ca voi fi ok. Sincer sunt nerabdatoare sa vad ce spune doctora despre ecografie.

Va multumesc mult si va tin la curent.
Pupici

Violeta

Mergi la inceput

Am revenit sa va zic ca inca nu am luat analizele de la Sanador. Era inchis, asa ca luni sigur le voi lua.
Doamne ajuta sa fie bune.

Va pup si va doresc un week-end placut.

Mergi la inceput

Buna seara!

Ieri am luat analizele de la Sanador. Sunt bune toate, rezultatele sunt negative. Asta este bine. acum voi merge la medic sa vedem ce facem in continuare.

va tin la curent!
Pupici

Violeta

Mergi la inceput