ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 3
Mercedes spune:
marius- nu stiu ce probleme ai dar iti doresc multa sanatate.
simina- ce frumos, cand am vazut pozele instantaneu m am gandit la acelasi lucru ca si marius. Eu iti spun sa mergi sa vezi niste copilasi asa micuti in centrele maternale si daca chiar nu simti nimic uita ce am scris. Sunt convinsa ca nu va fi asa..
Si sa ti mai spun ceva nu stiu daca stii dar eu in 2003 am pierdit o sarcina si am fost terminata si dupa aceea cochetam si citeam in fiecare zi la adoptii ... in fine in sept 2004 am ramas gravi cu bia.
gabi- sanatate multa pt lili!
alymcbeal- sanatate alexiei
cristina- asteptam detalii ref. la casa si... nu dai de baut la casa noua? ( glumeam desigur)
daraban- bine ai venit! majoritatea stam in rogerius.
adelaaaaaaaaaaa
cristina22 spune:
Mercedes-da' bineinteles ca dau de baut, dar deocamdata virtual!!!
Deeeeci, toata lumea la sampanie
!!
Detalii: casa am cumparat-o absolut neprevazut, am vazut-o seara, doar exterior si deja o vroiam. A doua zi am batut palma. E langa spitalul judetean. P+M(cum scrie la anunturi
,), constructia e gata din toamna. Cocheta si minimalista.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
marius spune:
Eu sunt mai tupeist:
Faci un chef? Aducem noi mancare bautura muzica...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Yeh yeh, felicitari Cris, sa o stapaniti sanatosi ! Ne vedem duminik la tenis ???
Siminel, unde e optimismul ??? Vrei de la mine, k io am pe stock !!!
Marius, cat stai in Cluj ?
Mercedes, cum merge pianul ?
Ally, sanatate la voi !
Gabik, cum esti ?
Restul, treceti urjent la semnat de condik !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
cristina22 spune:
Marius-muzica sa fie!!!!Si cu volumu' la maaaaxiiim
!!! Carne sa frigem, cumpar io!!
Da' asta cand ma mut, ca mai am oleaca si cateva hopuri
!!
Daria- da' veniti la tenis??
Ce face studenta??
Mai povesteste-ne!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris,
daaa, as veni sa vada si Giulik ce si cum si sa mai iesim din barlog, k m-am puturosit de tot . 
Da` ce vreme faina e afara ... fata de zapezile din alte locuri , alta tzara ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Mercedes spune:
daria- voi cum sunteti?
Cristi- deoarece in vacanta n a prea exersat la pian( ce i drept n am prea fost acasa a primit un avertisment sapt trecuta dar si a revenit instantaneu si are pe ziua de ieri doua puncte sosii de la profa.
Gabi_K spune:
Cristina felicitari pt casa noua!!!
Mercedes veniti azi?
Eu mai bine, Lili mai rau. Ieri a fost o.k. toata ziua, azi dimineata s-a trezit cu 39... Acum si tuseste un pic, dar in rest e o.k. N-o mai inteleg pe fata asta, cat era sanatoasa, n-ar fi mancat seara inainte de culcare... acum de 2 zile imi cere cina. Aseara a mancat 2 sandvisuri
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!