ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 2
cylyche spune:
Salut!!!
Da` chiar ii f frumos afara si eu ies cu Edy zilnic satm 3-4 ore.Mersi pt intrebare Daria ,salva D-lui bine stam cu somnul.Nu l-am mai lasat sa doarma mult ziua si acum dorme mai bine noaptea,numai la tzitzi ne trezim.
Gabi sanatate multa ,cred ca vine epidemia de gripa de la unguri si la noi.
Da Cristina am vazut si eu ghiocei in fata geamului ,am in gradina pana nu vine cineva si ma usureaza de ei.Oricum sunt mai frumoase acolo decat in pahar.
va pup pe toti!!!
AllyMcBeal spune:
Salutare,fetelor !
Sa stiti ca v-am citit zilnic,dar la mine merge tare greu DC. (adica dupa ce vad un subiect si revin la "subiecte active " mi se blocheaza cateva minute...asa ca imi piere cheful de scris)
La noi Medeea e racita.A inceput cu febra,apoi muci la greu. Si binenteles,tuseste,dar nu rau.Apoi nu stie sufla in batista,asa ca i-am luat "batista bebelusului" - insa a vomitat dupa operatiune (desi abia am apucat sa fac),apoi pompita (ca cea veche o aruncasem,ca am zis ca-s mari...) dar tot nu reusesc sa o scap.Olinth parca nu are efect,am incercat si cu Biorinil,dar...slab.Doctorita mi-a zis sa-i dau doar Nurofen.Cam aiurea ! Binenteles ca fac si "plantoane' noaptea,ca se ineaca cu mucii.
Alexia e bine (deocamdata), merge la gradi fara probleme,martea si joia la dans.As vrea s-o dau la engleza.Stiti pe cineva ?
Sanatate la cei bolnavi !
daraban spune:
foarte frumos scaunelul.
Sa il folositi sanatosi si voiosi.
Cum e vremea pe acasa,am auzit ca e frumos.
Sta careva dintre voi in cartierul Iosia Nord?
eu acolo stateam cand eram acasa.
dana si delia(11.03.07)
Gabi_K spune:
Ally parerea mea e sa fortezi totusi "batista" fiindca scoate tot ce e de scos. Medeea se va obisnui. Eu il mai stresez si pe Robert, cand are nasul infundat, si spune ca nu doare deloc.
Simina vad ca te-ai molipsit deja de articole de bebei:)
Ally iti scriu un PM pentru engleza.
Cristina postarea ta era parca penultima, si doar eu am intrat sa dschid noul capitol. Deci, detalii???? Casa noua?
In rest suntem cam la fel, Lili e o.k., ii pe nurofen. Parca tuseste un pic, i-am dat si stodal.
Eu l fel, cu o nara infundata cealalta o.k., asa-s de vreo 3 zile.
pup
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
daraban spune:
marius
mi-ai fost profesor la postliceal, scurt timp,deoarece am renuntat eu pt ca intrasem la Facultatea de Farmacie.
Imi amintesc:m-ai sfatuit ca nu are rost sa fac si postliceal, in timp ce fac si facultatea,mi-ai fost de ajutor sa iau decizia asta.
Iar acum sunt farmacista de 3 ani si ceva.
Si tatal tau mi-a fost profesor de logica,economie in liceu...un om deosebit.
dana si delia(11.03.07)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Simina vad ca te-ai molipsit deja de articole de bebei:)
Pai..mor de nerabdare, de 10 ani astept primul bebe in familie, un bebe pe care sa-l pot tine in brate de fiecare data cand voi fi in preajma lui (a ei).
E ca o "minune" pe care ti-o doresti de mult timp, pe care o vezi din loc in loc, in bratele unei mamici sau unui tatic, dar pe care nu o poti atinge decat atunci cand soarta iti va darui si tie, aproape, un bebic.
Poze
marius spune:
Aha deci ne-ai prins in familie
. Si acum ma gasesti pe net! Ce chestie.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
marius spune:
Siminel.... ma faci sa zambesc
. hai sa te intreb ceva: de e nu adopti un copil? Acum e muult mai usor, iar copii.... ajunge doar sa mergi ca nu vei sti pe care sa-l alegi. Au lipici.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Marius, si tu ai dreptate. Insa eu mai sper (nu stiu pana cand) intr-o minune, care sa aiba si mama si tata.
De una singura cred ca mi-ar fi prea greu. Ar fi o responsabilitate mult prea mare. N-am curaj.
cristina22 spune:
Tare dulce esti, Simina
!!Viata isi urmeaza cursul sau firesc si vei ajunge, mai repede decat te gandesti tu, sa-ti tii minunea in brate.
Esti foarte tanara, frumoasa si speciala, de aceea nu inteleg de ce gandirea asta la tine "Insa eu mai sper (nu stiu pana cand) intr-o minune"![]()
Gabi-da, casa-i noua si noi, financiar, cam in
gol si inca cu ffff multe cheltuieli.
Marius-cum ii Cluju'?? Fain si-nfloritor fata de urbea noastra. Asa-i?
Sanatate tuturor!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)