ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 15
daraban spune:
nasol cu locurile astea de munca care te solicita la extrem.
Chiar asa...e doar un loc de munca,pe langa el tr sa mai ai si tu viata ta,sa nu crezi ca traiesti doar ca sa muncesti.
Cel putin asa eram eu inainte sa ma duc in concediu prenatal...munceam muuult si simteam ca trece viata pe langa mine
dana si delia (11.03.2007)
daraban spune:
am venit sa ma laud, cu steluta
ma bucur ca am primit si eu una![]()
cristina22 spune:
quote:
Originally posted by adi2003
[quote].... insa eu trebuie sa fiu fresh tot timpul, sa n-am nici o problema, sa fiu disponibila pentru munca suplimentara, sa n-am viata de familie etc.
Poze
Oare merita??
Prietena mea, cea mai veche (ne stim de vreo 100 de ani), este la fel. Si cu toate ca imi este apropiata, nu stiu cum sa-i mai spun, ca ar fi cazul sa-si traiasca viata, sa urmeze cursul ei firesc, sa fie mai spontana, sa iasa in lume si mai ales, ca nu sta totul intr-un loc de munca. Teoriile astea, deja, nici nu le mai asculta. Sunt refrene arhicunoscute.
La intrebarea:DE CE TREBUIE(sa fiu fresh tot timpul, sa n-am nici o problema, sa fiu disponibila pentru munca suplimentara, sa n-am viata de familie)? nici ea nu ar putea sa raspunda la obiect.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cris, atunci va luam de cate ori veniti, la fel pe Mercedes sau pe Gabi sau pe cine vrea sa vina cu noi cand se mere undeva, m-am iegzplicaaat ? 
Siminel, cunosc foarte bine ce spui tu acolo, eu lucram 7 din 7, ca deh, era de lucru, trebuia sa l fac, reuseam singura, nu avea,m motive sa plec de la servici, cum zicea seful, nu ma ploua ...
Instrasem in prenatal in iulie, dupa ce m-am certat urat cu seful care sustinea o prostie, dar deh, el era la 1300 de km si stia mai bine. Era ora pranzului si am plecat home. Ce feeeeeeling, si acum simt liberarea aia
Desi imi place munca mea, era prea mult. Totul s-a schimbat dupa ce a sosit Giulia. De atunci, io am we-urile majoritatea libere. Insa sefii au venit sa ma chema la servici cand Giulik implinise 5 luni ... m-am intors cand avea 7
Noah m-am cam lungit 
Duminica faina tuturor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
adi2003 spune:
M-am intalnit azi cu tata unei foste colege de liceu. Imi spune foarte afectat ca fiica-sa nu s-a maritat inca si are 28 ani. Imi dadea alte exemple de colege de generala de-ale fetei, care stau in acelasi cartier si-s maritate si au si copii.
Ma intreaba si pe mine acelasi lucru. Raspund calm ca nu. Atunci el se mai consoleaza cu ideea ca fiica-sa nu e singura nemaritata la varsta asta.
Mi s-a parut ciudat sa priveasca acest aspect ca pe o tragedie.
Pana la urma acest pas nu trebuie privit ca pe o fala sau sa demonstrezi cuiva "ia uite ce bine-mi merge ca am sot si copii".
Daca casatoria se rezuma la lauda si mandrie, atunci ea nu-si are sensul. Eu asa cred.
Poze
ligeea spune:
Buna ziua la toata lumea ,
Vin .
si eu la voi sa va adresez o mare rugaminte
Am nevoie sa angajez o bona interna , sunt din Bucuresti si m-am mutat de curand la casa . A menajera la curatenie de 2-3 ori pe saptamna , e doar pt, ingrijirea copiilor si menajul acestora .Ii pot da liber o data la o luna de miercuri pana duminica iar salariul incepe de la 350 EURO si poate ajunge si la 450-500 dupa 1 an .
Vreau o femeie echilibrata , curata , responsabile pt. 2 copii cu varsta de 4 luni si de 4 , 5 ani-cel mai mare merge si la gradi program scurt. Casa e noua si are tot confortul , curtea e mare si parcul aprozpe
In Bucuresti sunt neserioase , majoritatea nu si-au crescut nici proprii copii dar pt. bani ii cresc acum pe ai altora fara pic de responsabilitate .
Ape;lez la voi deoarexce o prietena de-a mea si-a gasit la mica publicitate in Oradea o femeie mai buna si decat ...mama , e extraordinar de ordonata si de afectuaoasa cu prichindeii
Pot sa-i fac si carte de munca dupa 6 luni
daca nu stiti nimic din cunostinte , v-as ruga sa-mi ma ajutati sa dau si eu niste anunturi in presa locala-va pot plati prin banca caontravaloarea acestora .
Va multumesc
daraban spune:
siminel stii ce cred eu?
nu toate femeile sunt la fel,nu toate vor sa fie mame sau sotii,sau nu sunt pregatite de ex. la 25 de ani.
sau sunt altele care vor sa faca cariera ,inainte de o famile.
Nu pentru toate,scopul in viata este sa se marite (cat de iute) si sa faca copii.
Dar stii care e problema? mentalitatea romanului.
toata lumea e interesata de viata ta...
si daca nu faci ce cred ei ca e bine,atunci nu te incadrezi
asta e...
ligeea spune:
revin si-mi cer scuze pentru greselile de text , sper ca se intelege
Multumesc inca o data pentru ajutor
adi2003 spune:
Exact - asta ma revolta "eticheta" - fie de bine, fie de rau. Pana la urma fiecare e responsabil de ceea ce face.
Viata nu e la fel pentru toti.
Zambiti, va rog:
1, 2, 3.
Marius, tu chiar nu vrei sa scrii nimic aici?
Poze

Marius