ORADEA (cap.24)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina22 spune:
Simi-sa ne pui neaparat poze cu sera luminata!!
Ne vedem la 11 la teatru!!!!
Cine mai vine??
De s-ar face vreme buna, sa tragem niste plimbari!
Spor la treburi pana mergem sa ne cultivam la Arcadia!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Programul din familie s-a schimbat. Avem musafiri azi, asa ca bucatarim, placintarim, nu e timp de montat neoane si de facut ordine in sera.
Nici bradul nu mi l-am desfacut si deja il vad ingalbenit, dar nu s-a scuturat.
Poze
daraban spune:
eu cu Deliutza am fost ieri in oras,impreuna cu inca 2 fete
Ne-am plimbat prin magazine,am facut cumparaturi,ne-am dat cu masinuta,am primit complimete(si mami si fetita
),am mancat inghetata...
ne-am distrat adica![]()
Acum astept sa se trezeasca Delia,sa pape si apoi mai iesim la plimbare
va pupam
,distractie placuta la teatru
dana si delia (11.03.2007)
Gabi_K spune:
noi mrgem maine la Debretin ca micii mei artisti au spectacol maine.Asa ca de dimineata cumparaturi, sandvisuri... de parca ne-am duce in turneu in jurul lumii![]()
![]()
![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Gabi, sa aduci poze muuulte !
Siminel, spor la treburi, poate apuci sa ti faci ce ti-ai propus.
Dana si Delia, plimbare placuta sa aveti !
Cris si Mercedes, sper sa mai avem ocazia sa mergem impreuna !!! Noi stem disponibile, da ??? Doar sa ne ziceti !
Giulia a fost foarte incantata de plimbarea cu masina :-)))
WE frumos tuturor !
Marius, asteptam vesti !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Gabi_K spune:
bine ca mi-ai zis de poze, mi-am pus bateriile la incarcat:) asa bine uitam de ele![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
drum bun, Gabi!! Sa te distrezi!
Daria-daca mai faci pe taximestristu', noi suntem dispusi oricand
. Andrei, pasionat fiind de masini, abia asteapta sa se urce in fiecare zi in alta masina!
Multumim inca o data!
Am dat o tura prin Lotus. Sunt ceva reduceri.
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
adi2003 spune:
Gabi_K drum bun si bafta artistilor!
Daria, sa stii ca programul meu s-a schimbat a treia oara pe ziua de azi,nimic din ce mi-am propus. Insa a fost bine si asa. Restul raman pe saptamana viitoare. Trebuie sa ma grabesc, ca poate vine bebe.
Marius, ai promis ca mai scrii. Cum esti? Nu fi asa de tacut.
P.S. M-am distrat azi cu un fruct de pomelo a carui coaja am facut-o floricica si ne-am pus-o pe rand in cap.
(model Marius)
Poze
Mercedes spune:
gabi- drum bun !
daria - multumim pt. transport.Sa ai multi km fara niciun incident, e fainuta masina.
Ah uitasem sa ti spun cele doua chestii au intrat f fain in peisaj.
simina- eu zic sa incerci sa o lasi mai incet cu lucrul toate odata se vor rasfrange asupra sanatatii si nu e ok...
adi2003 spune:
quote:
simina- eu zic sa incerci sa o lasi mai incet cu lucrul toate odata se vor rasfrange asupra sanatatii si nu e ok...
Asta stiu, insa am 2 alternative: ori muncesc in ritm alert cat pentru 2-3, ori schimb jobul.
Cum eu sunt greu acomodabila si cu teama de schimbari, ma chinui in prima varianta - cat mai pot.
Chiar ma gandeam ca de 4 ani de cand sunt la acest servici nu mi-am permis o zi de concediu medical. E adevarat ca n-a fost nevoie de el decat anul trecut, insa eu trebuie sa fiu fresh tot timpul, sa n-am nici o problema, sa fiu disponibila pentru munca suplimentara, sa n-am viata de familie etc.
Poze