Iubire si ura intr-un singur ambalaj
Raspunsuri - Pagina 9
Dahriana spune:
babyblue,cred ca ii va face oricarei alteia ce imi face mie.Nu cred ca oamenii se pot schimba si nu isi pot modifica caracterul de la o persoana la alta.
Ce imi face el mie ? Mai bine zic ce ne facem noi..noua.
Pt ca eu sunt o alta oaie neagra,inafara de el.
Deci,nu suntem victima si calaul.
A_Iulia spune:
Bun, totusi, deci daca totul e roz, care mai e sensul acestui topic?
Poate sa aflam ca exista oameni incordati in relatii abuzive care se considera fericiti? Mda, stiam. Nimic nou sub soare.
Adina + Olivia Q1.04
Dahriana spune:
Doar nu am intrat aici ca sa ma impinga cineva de la spate sa spun stop relatiei.
Am deschis topicul pt a impartasi altora ceea ce traiesc(daca tot pot fi anonima),sa vad cum vad altii aceste relatii,daca mai exista sau nu ..?
A_Iulia spune:
Si te-ai lamurit macar?
Nu stiu de ce, aveam senzatia ca ai nevoie de vreun sfat (pe care de altfel toata lumea de buna credinta s-a grabit sa ti-l ofere). Cu totii stim ca vei urma calea pe care o vei alege TU, si e normal asa, e viata ta, nu a noastra.
Oricum, multumim de informare, daca asta era scopul principal.
Adina + Olivia Q1.04
codrutza4 spune:
exista relatii asemeni celei pe care o ai tu.e binisor acum dupa 2 ani si la varsta asta. sa te vedem dupa vreo 4 ani.......
sau 6, sau 8.....daca rezisti.........esti eroina!!!oricum...nu poti iesi din aceast relatie decat atunci cand vei considera ca facut TOT.
numai bine iti doresc!
MissParker spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Bun, totusi, deci daca totul e roz, care mai e sensul acestui topic?
Poate sa aflam ca exista oameni incordati in relatii abuzive care se considera fericiti? Mda, stiam. Nimic nou sub soare.
Intuiam pe undeva ca se va ajunge exact aici.
Dahriana, de fiecare data cand postezi realizez ca nu ai citit "Femei care iubesc prea mult" si ca te indepartezi de drumul bun. Imi pare rau pentru tine ca ai atat de mult timp din viata ta de pierdut.
Pentru restul fetelor:
Dahriana este inca un exemplu clasic al femeii abuzate: doreste sa se planga, sa se vaicareasca, sa-i fie ascultate problemele, sa se descarce nervos, DAR Doamne fereste sa vina cativa oameni care sa-i dea sfaturi de bun simt care sa implice o actiune ferma din partea ei, ca ea (femeia abuzata) imediat incepe sa-i gaseasca brusc calitati masculului (remember dianaintruder?) si sa se ia la harta cu oamenii care au vrut sa-i faca un bine.
Si iata cum abuzata si abuzatorul se regrupeaza intr-o echipa minunata, iar "dusmanii" sunt dintr-o data ceilalti, care spun lucrurilor pe nume.
Trist. Dar pana la urma, vorba Adinei, nimic nou sub soare.
Felicia 19+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Dahriana spune:
Fetelor,marea noastra problema s-a nascut din gelozie.
Suntem amandoi gelosi,eu mai mult.
Nu l-am prins cu nimic pana acum,dar sunt geloasa,simplu.
Si ca sa vedeti ca,nu-s foarte coreta..poate ca asa am parut.
El nu are parola de la mailul meu,eu o am de la al lui.
El nu are fete in lista,eu am baieti in lista,cu care vorbesc.
Nu am motiv sa-l banuiesc,dar totusi o fac.
Si asta cu siguranta e prb mea,nu a lui.
A_Iulia spune:
Nu ai motiv sa-l banuiesti?
quote:
Originally posted by Dahriana
Am devenit geloasa cand observam ca,atunci cand iesim in lume este un alt om si cu mine acasa se poarta atat de urat,am inceput sa fiu geloasa cand vorbea pe internet cu alte fete si nu era nervos,iar cu mine facea crize incontinuu.A inceput sa ma enerveze indiferenta lui,combinata cu crizele de nervi si violenta.
Dahriana, ti-ar fi foarte util sa cauti in arhiva subiectele postate de Dianaintruder (ce mai gasesti din ele, multe le-a sters).
Imi pare rau pentru tine.
Adina + Olivia Q1.04
Dahriana spune:
Ei ra_mata,la asta m-am gandit si eu
Si sunt aproape sigura ca el nu foloseste adresa asta de mail.
Dar daca stau iar sa ma gandesc bine,nu prea are cand sa stea si cu fetele pe net,pt ca suntem in acelasi timp impreuna,acasa.