Iubire si ura intr-un singur ambalaj

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Boon,dar mai e ceva.Eu aici l-am prins cu cine vorbea,deci mailul l-a folosit in scopuri neortodoxe.Acu` ca o mai fi si altul..asta nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Problema nu este daca vorbeste cu alte femei , problema intervine atunci cand face ceva neortodox cu ele.
Si eu am in lista o groaza de baieti&barbati cu care vorbesc , unii si casatoriti , exista si glume cu caracter sexual si tot ce vrei , dar atat , este o gluma si nimic mai mult.
Am vorbit si cu pers. care mi-au sus ca vor o relatie cu mine in mai multe sau mai putine cuvinte , evident am refuzat , dar am ramas prieteni , mai povestim , samd.

Problema nu este daca are oferte ci daca accepta vreuna ;)

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Nu are colege! Numai colegi

Oare ar trebui sa ma gandesc ca are ceva cu un coleg...?

Si eu cred ca,foloseste alta adresa.
Oricum am facut sapaturi serioase si am ajuns sa vb cu fetele cu care a vb el.Vreau sa vad daca reprezinta vreun pericol.
Si cam ce fel de...pipitze sunt.

Ele nu stiu cine sunt eu.Uneori vb cu ele si de pe id`ul lui ...si ele nu stiu cine sunt eu.
De fapt nu-i chiar id-ul lui,dar asa cred ele.
Unele is fraiere rau,naive
Apropo : Fiti cu ochii in 4,cine stie..poate ati vb si dintre voi cu el.Poate ne dam seama la o sueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Le categorisesti pe fetele respective "fraiere rau, naive"...poate pe buna dreptate.

Dar pe tine cum te-ai descrie, Dahriana?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Ra_mata,nu stiu daca merita.
Deocamdata asta fac.Daca maine o sa-mi dau seama ca nu a meritat,asta e.

Adina Iulia,eu cum ma consider .. ?
Hmmm : Nu stiu.

Sunt ceea ce am ales sa fiu,cu siguranta.
Totul depinde de noi,nu?
Eu deocamdata asta am ales sa fac si nu ma mai tem ca imi va parea rau.
Daca o sa fim sau nu impreuna pt totdeauna,daca o sa ne maturizam amandoi in timp,asta ramane de vazut.
Eu cand am deschis topicul nu l-am invinuit pe el de tot,dar observ ca,barbatii pica intotdeauna mai prost,atunci cand intra in "gura femeilor".
Eu nu-s chiar asa..adica avem si noi vina noastra.
Eu am scris de la inceput ca,relatia asta toxica,e din vina amandurora ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

pai e clar din vina amandurora. a lui ca e labil, nitel badaran, i se rupe per total, de tine si de femei in general.toate sunt niste bunuri de folosit, niste anexe pt el marele mascul...etc.
si tu esti de vina, ca esti labila, naiva, masochista, deliranta...si chiar poti crede ca asta e iubire, ceva fermecator si ca oamenii se schimba. si ca amandoi va veti maturiza candva si va iesi ceva superb din relatia voastra. dar dupa ce v-ati injurat si lovit, chiar nu mai are ce sa iasa. e o vb: ce incepe bine se poate termina si prost, dar ce incepe prost se termina si mai prost.

scumpo, been there, done that..cum s-ar zice.
nu e decat un marree k.k.t cu o pojghita de ciocolata pe deasupra, foarte subtire dar foarte dulce si buna, insa cand o sa termini de lins ciocolata de deasupra o sa ramana la fund doar raha.tul. pe care o sa-l mananci cu noduri, ca dianaintruder, cu un copil atarnat de gat....

probabil chiar ai nevoie de trairile pe care ti le da el, din motiv ce nu iei masuri. iti place sa simti ce simti. si cine suntem noi sa judecam ce iti place tie.sau ce vrei tu cu viata ta. eu cel mai putin, pentru ca m-am chinuit aproape 2 ani in asemenea mizerie de relatie abuziva.

imi concentram suta la suta energie sa fac sa mearga o chestie numita relatie, sa nu mai exista certuri sau nemultumiri, sa fie armonie.
totul nu e decat o obsesie sa faci sa mearga ceva ce nu va merge never. e clar ca toti oamenii au si calitati...dar nu e suficient. exista anumite defecte intr-un om, sau intr-o relatie, care nu pot fi compensate de calitati.

eu sunt mai mult decat convinsa ca el se va purta la fel cu toate femeile din viata lui,mai patimase sau mai calme ca tine..la un mom dat tot acolo va ajunge cu ele...insa TU chiar ai o sansa sa iti gasesti o relatie in care sa fii o DOAMNA, sa fii FERICITA.
dc nu cumva esti si tu o fire imposibila...si deci nu o victima ci un calau ca si el..habar nu am.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Dahriana, relatia pe care o ai tu acum seamana foarte mult cu cea pe care am avut-o eu inainte de a ma marita. E drept, eu aveam deja 23 de ani cand l-am cunoscut pe fostul prieten, care avea bine-merci 35 de ani, deci era matur...Si noi ne iubeam cu disperare, si ne certam zilnic, si ma jignea, si o luam si pe coaja (eu sunt mai pasnica din fire si nu ripostam, ma multumeam sa plang). Ne-am despartit de zeci de ori si ne-am impacat de fiecare data. Ne iubeam, dar nu era dragoste, era deja boala...Nu puteam trai nici impreuna, dar nici unul fara altul. Ne-am chinuit reciproc 6 ani de zile, cei mai urati ani din viata mea, dar asta o spun acum, cand m-am vindecat. Nu vroiam sa ma marit cu el, imi doream pe undeva un copil, dar el nu vroia si am renuntat la idee, eram gelosi amandoi (el total nejustificat, eu aveam motive), ajunsesem sa ne evite toti prietenii, fiindca nici ei nu mai suportau sa ne vada certandu-ne intruna.
Dupa 6 ani de zile de chin reciproc, in care ajunsesem isterica, mahalagioaica, depresiva si tot ce mai vrei tu, m-am trezit (la propriu) intr-o dimineata si m-am gandit daca asa vreau sa-mi traiesc toata viata.Si am hotarat ca nu. Si am plecat, cu bagaje cu tot, in alt oras. Am luat-o de la capat, la 29 de ani. N-a existat nici un alt barbat in viata mea timp de 5 luni de zile. El (fostul) m-a cautat, a venit dupa mine, a amenintat, a implorat, a plans, a facut orice sa ma determine sa ma intorc. Nu m-am intors niciodata. Nu am mai vrut sa-l vad deloc. Si, dupa 5 luni de singuratate absoluta (timp de lins ranile), l-am cunoscut pe actualul meu sot, cu care am mai stat vreo 3 ani pana m-am hotarat sa ma marit.
Da, dragostea aia patimasa pe care am trait-o cu fostul nu am mai cunoscut-o de atunci. Dar crede-ma, ma bucur. Imi place mult mai mult dragostea actuala, calma, fara hopuri, fara dureri de inima. Am obosit prea mult in relatia anterioara. Si am pierdut nejustificat 6 ani frumosi din viata.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi, si in nici un caz nu vreau sa crezi ca te condamn. Te inteleg foarte bine. Ceea ce mi se pare important e faptul ca , daca TU vei considera ca relatia aceasta te oboseste si te consuma prea mult, vei simti ca e cazul sa ii pui capat. Pana cand nu vei simti acest lucru, orice sfaturi, pareri sau vorbe ale altora (bine-intentionate, de altfel) nu vor avea nici un efect.Tu esti singura in masura sa decizi in ceea ce priveste viata ta.
Din pacate, sunt decizii care dor pe moment, si sunt si decizii care dor mai tarziu. Numai tu poti sa-ti asumi riscul...
Inca o data, nu te supara pe mine, te rog, in nici un caz nu am vrut sa-mi impun parerea.

Mergi la inceput

Dar mi se pare ca si eu sunt un pic imposibila.
O persoana fuuuarte dificila.
Am si calitati,dar nici de lipsa defectelor nu ma plang.
Si nu stiu care barbat ar suporta militaria pe care o cer eu.
Oare cati barbati mi-ar suporta accesele de gelozie.
Ma gandesc ca,dau o cioara din mana pe un kkt de pe gard.Adica pe nimic.
S-ar putea sa raman singura,sau sa ma consum in relatii pasagere.
Si e mai sigur acum,decat aiurea cu oameni care n-au nici macar un sentimnent pt mine,decat vor sa se distreze.
N-are rost sa-mi pierd increderea in toti barbatii,asa ca mai bine nu-i cunosc si nu ma cunosc.

Mergi la inceput

puppe,nu m-am suparat,sub nici o forma.
Ai scris asa frumos ca mi-au mers direct la sufletul cuvintele tale.

Nu pot spune ca nu mai suport.Parca mai pot duce.
Si nu avem certuri urate foarte des.
Si imi plac f mult momentele cand ne intelegem bine.Inca ne facem planuri(cu toate ca,pt mine nu-s prea reala),pt el inca exista si are de gand sa le implineasca.
Nu-mi place cand stiu ca,nu pot fi sotia lui(nu-s sigura pe relatia noastra),dar nici nu vreau sa o inchei.Astept ceva,dar nu stiu ce.
Este si un om bun,nu e cel mai rau om din lume.Si nici eu nu-s cea mai buna femeie din lume.Sunt mai certareata decat el si eu initiez cearta.Eu sunt mai rea de gura,el mai violent.
Dar si cand am nevoie de el ma ajuta si e alaturi de mine.
Are si parti fooarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Sunt de acord cu tine pana la un punct:bataia.Daca ati putea renunta la ea, ar fi super!Gelozia poate sa dispara daca va hotarati sa va casatoriti si sa aveti un copil.daca va aratati incredere reciproca si intelegere.
certuri apar in orice casa...Dar pana la bataie.De ce nu cadeti de acord sa renuntati la cuvintele jignitoare si batatie?
Poate nu ar mai avea acelasi farmec, dar merita incercat....

Mariaanna

Mergi la inceput