Iubire si ura intr-un singur ambalaj

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Chiar ma gandeam ca,daca as cunoaste un alt barbat m-as putea desprinde de el.
Nu stiu daca asta presupune sa-l insel,sau doar sa plac pe altcineva.
DAr culmea : Nu mi-a placut nici un alt barbat in 2 ani de zile.
Flirturi au mai fost,dar nu mi l-ar fi trebuit pt mai mult pe nici unul.
As vrea sa fac ceva pt binele relatiei ..dar CE ?
Gelozia o sa ne desparta pana la urma.
Poate gelozia vine si din lipsa de atentie,de tandrete...habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Inseamna ca inca nu ai citit "Femei care iubesc prea mult". Acolo zice clar ca cea mai mare greseala a unei femei care vrea sa se desprinda de o relatie toxica este sa se desparta de un barbat pentru alt barbat.

Pentru tine trebuie s-o faci, Dahriana!!

Dar probabil ca inca mai suporti, inca mai poti duce.

Felicia 19+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

[quote]Originally posted by Dahriana

Da,a fost la un moment dat o situatie in care un coleg ma placea.
I-am zis asa in mare...fara sa exagerez cu amanuntele.
I-am zis ca imi pare ca ma place.
La care a zis ca : "Stiu ca o sa te culci cu el si o sa ne despartim.Ca asta o sa se si intample"
Dupa care,era f rece si nervos pe mine !

si eu am patit faza asta! problema este ca vorbele lui au avut asa un impact incat.......nu doar ca m-am cuplat cu celalalt, dar a devenit si sotul meu. he he he he ! si....dupa o relatie gen a ta, vreau sa-ti zic ca regret timpul petrecut cu ex-ul! asta regret mult!!!!! timpul pierdut in van!!!! imi doresc sa fi fost fericita ca acum......mai demult![
avand in vedere cum se comporta...fii egoista un pic si gandeste-te LA TINE!
nu te face fericita, nu doresti sa ramai cu el...atunci.....ptr. CE acest sacrificiu?

Mergi la inceput

codrutza,foooooarte tare ce spui :)
Mi-as dori sa se intample la fel si la mine.

Tanjesc dupa o relatie normala cu un om care sa-mi semene.

Mergi la inceput

se va intampla acest lucru in momentul in cre vei fi deschisa spre asa ceva. nu zice nimeni sa te arunci in bratele primului venit, DAR nici sa fii nefericita langa acest om. sa fiu in locul tau......stiind prin ce am trecut eu, nu as mai sta o clipa! dar...tot pentru a-ti fi TIE mai usor.....pleaca in momentul in care vei gasi pe cineva care sa te ajute sa treci pete momentul cu pricina. mult succes!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Chiar ma gandeam ca,daca as cunoaste un alt barbat m-as putea desprinde de el.
Nu stiu daca asta presupune sa-l insel,sau doar sa plac pe altcineva.
DAr culmea : Nu mi-a placut nici un alt barbat in 2 ani de zile.
Flirturi au mai fost,dar nu mi l-ar fi trebuit pt mai mult pe nici unul.

Dahriana, voi aveti o relatie toxica. Iar cu o astfel de relatie nu se poate trai la nemurire (doar se poate muri incet).
In acelasi timp e o relatie intensa, care v-a facut dependenti de adrenalina. E exact ca un drog. Iti place, e pasionala, dar vine o varsta cand te maturizezi si iti dai seama ca vrei altceva.

Problema geloziei e ceva ce trebuie sa rezolve fiecare, si ar fi bine sa faci asta inainte de a te angaja intr-o relatie serioasa, pt ca altfel nu vei reusi sa o faci pe nici una sa mearga cum trebuie.
Gelozia nu e de fapt legata de partener, ci e ceva ce vine din tine, iar asta numai tu poti stii cum sa repari, ce rani trecute au lasat cicatrici.

Referitor la el, nu cred ca vrei o relatie in care sa fii subordonata (cum inteleg ca a avut anterior). Ii place ca ii raspunzi, dar in timp il va enerva si s-ar putea ca lucrurile sa se termine urat.

A te indragosti nu e acelasi lucru cu a iubi. Mai intai sunt flacarile pasiunii care pun stapanire pe tine si arzi cu valvatai. Se zice ca primele 6 luni dintr-o relatie nu conteaza pentru ca nu esti tu, esti orbit de dragoste. La voi se pare ca aceasta perioada tine de 2 ani pentru ca incercati prin toate mijloacele sa tineti vii acele flacari.
Problema e daca din cenusa lor se va naste iubirea sau doar niste taciuni stinsi. Iubirea e alfel, e respect, intelgere, e mai profunda, e independenta de hormoni si dureri de cap... Iubirea e facuta sa construiesti pe ea, cealalta e doar ca sa o consumi (si uneori iti lasa un gust dulce-amarui).

Traieste-ti dragostea nebuna daca asta vrei, o sa ti-o poti aminti toata viata daca nu te vei ingropa in ea. Dar cand vei intalni adevarata iubire, vei simti ca iti doresti sa ai copiii acelui barbat tai si vei trece in alta etapa a vietii tale.

Liz Taylor si Richard Burton s-au casatorit si divortat unul de altul de cel putin 4 ori. Nu puteau trai nici impreuna, dar nici unul fara altul. Asa iti imaginezi viitorul tau ? Nu te casatori pana nu esti absolut sigura ca asta vrei (cel putin 6 luni).

Nu iti fa iluzii ca va veni cineva sa te salveze din relatia actuala sau sa o repare. Ca sa te indragostesti de altcineva trebuie sa iti vindeci mai intai sufletul de dependenta de el, iar asta presupune o perioada in care sa fii singura cu tine insati. Fa-ti curaj si desprinde-te, chiar daca doare. Ofera-ti o perioada de singuratate (poate chiar de 6 luni), judeca cu capul tau, la rece. Apoi vei stii mai bine ce e in sufletul tau si ce iti doresti. Daca chiar vei vrea sa te intorci la el si sa traiesti asa toata viata sau vrei sa fii libera sa iti construiesti o alta viata.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Azi ne-am certat iar,pt ca imi ascunde unele lucruri.Nu stiu de ce are mania sa imi ascunda si cele mai marunte si nesemnificative lucruri.
A zis ca,ii e frica ca ma vor enerva.Dar i-am zis ca o sa ma enervez de 10 ori mai mult daca aflu singura si nici cum nu intelege.
Cand am facut psihoterapie,i-a zis psiholog ca el intai trebuie sa-si rezolve problema asta cu asunsul lucrurilor si sa fie mai matur in relatia noastra.
Dar se pare ca...nu scapa de minciuni.
Si bineinteles ca azi iar ne-am certat f urat si a zis atattea chestii urate si eu la fel.
Mi-a zis ca abia asteapta sa se scape de mine,sa plec ca sa-si traisca el viata.
I-am spus ca plec si sunt hotarata sa o fac.Problema este,ca n-am ales momentul.
Dupa care a venit la mine s-a dat pe langa mine,sa mergem sa mancam.A pus el masa,eu i-am zis ca nu mananc cu el.
M-a luat mai mult cu forta si m-a pus la masa.Apoi am vazut ca-i vine sa planga si s-a intors sa nu-l vad.
Mi-a venit si mie sa plang !

Nu stiu de ce ne chinuim atat de mult.
Nici nu stiu daca el este un om bun in adancul sufletului,sau doar asa cred eu.Nici nu stiu daca eu merit ceva sau nu.

Mergi la inceput

mda! cu ce te-ar incalzi DACA ai stii ca intr-adevar el are un suflet deosebit? sau ca are suflet bun? atata vreme cat asa nu reuseste sa te faca fericita si te chinuie in felul acesta? cata vreme viata langa el este un calvar care te-a schimbat mult in rau.
stii ce bine o sa te simti si ce implinita cand te vei fi desprins de aceasta relatie care pare una bolnavicioasa si te vei REdescoperi pe tine! cand vei vedea ca ai mai multe calitati decat defectele care iti ieseau la iveala in timpul relatiei cu el.
dar....momentul in care vei putea sa REdevii tu si sa-ti REincepi viata il poti alege doar tu...in momentul in care chiar vei vedea TU toate acestea.
imi pare rau ca treci prin astfel de momente, chiar daca nu te stiu. imi pare rau....ptr. ca stiu cum este....si e trist..si e urat....dar frumos in acelasi timp.
imi amintesc ca la fel ca tine, intr-un moment de neputinta, am cerut sprijin pe un forum. stii ce mi s-a raspuns? "ia o hartie, imparte-o in jumate si scrie ce-ti place, respctiv CE nu....la viata pe care o ai acum cu el". stiu ca faza asta pare depasita...dar....te vei simti mai impacata cu tine cand vei vedea ADEVARUL.
iti tin pumnii si.....fii tare, ptr. ca orice decizie vei lua, trebuie sa fii puternica sa nu te prabusesti. ai nevoie de un ajutor puternic. nu vei putea face acest lucru singura. DAR....cand vei fi reusit....vei fi fericita si......in sfarsit LINISTITA!
cred ca tanjesti acum dupa o clipa macar de liniste......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate ca sinteti buni amindoi dar nu va potriviti

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Cred ca ma ia de fraiera.
Ieri mi-am dat seama,ca lipsesc ultimele 2 facturi detaliate de la tel fix.DE fapt,eu nici nu le-am vazut vreodata.
Intr-un timp,el tot statea cu ochii pe cutia postala si il tot intrebam care e baiu? Asteapta ceva important ?

Ieri mi-am dat seama ca e februarie si eu n-am vazut facturile pe ultimele 2 luni! Cu siguranta au venit,dar eu nu le-am vazut.L-am intrebat si a zis ca-s nebuna,ca nu au venit.

Boon,azi dimineata am sunat la firma de telefonie fixa si i-am intrebat unde sunt facturile.Mi-au zis ca au venit ambele.Ba mai mult,sunt si platite !

Deci m-a mintit barbatul care pretinde ca ma iubeste..cine stie pt a cata oara.
Am cerut sa-mi trimita duplicatul facturilor detaliate.
Azi o sa-i cer sa lase cheia de la posta in casa,nu la el la chei.Nu vrea sub nici o forma sa lase cheita aia in casa,o plimba tot timpul cu el.Cine stie pe cine suna de pe fix cand nu-s eu acasa si crede ca nu ma prind.
Mai primesc si eu un aviz,facturi,asigurari si nu le pot scoate din posta pana nu vine el.Nu mi se pare normal.
Acum astept facturile alea..sper sa nu aflu lucruri prea ..horror !

Mergi la inceput