Iubire si ura intr-un singur ambalaj
Raspunsuri - Pagina 6
Dahriana spune:
Am fost la consiliere de cuplu,impreuna .
Dar psihologul a fost chiar zambaret,zicea ca nu avem prb in cuplu.Ca nu ne cunoastem inca,asta e tot.
Mie nu mi-a placut atitudinea lui,in care ma denigra pe mine in fata iubitului.
M-a scos pe mine vinovata de f multe,dar psihologul ala nu si-a dat seama oare,ca eu m-am schimbat in rau de cand sunt cu omul asta,iar el a ramas la fel ?
Probabil a fost un punct in plus ca,psihologul era barbat.Poate il intelegea mai bine pe el,decat pe mine.
MissParker,nu as vrea sa fac copil nu el si nici n-am sa fac.
Imi doresc o viata buna pt copilul meu,tocmai de aceea nu vreau sa aiba un tata ca si iubitul meu !
Dar,regret f mult ca mama m`a facut la 31 de ani.Mi-as fi dorit sa fi fost mai tanara si sa`mi poata oferi si un frate.
Eu as vrea sa fac copil mai devreme,pt ca asa cred eu ca o sa-i fie mai bine.Nu vreau sa astept sa treaca ani.Vreau sa ma bucur de el cat mai mult si sa mai pot fi in stare sa-mi ajut si copii si nepotii.
Tania21 spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
M-a scos pe mine vinovata de f multe,dar psihologul ala nu si-a dat seama oare,ca eu m-am schimbat in rau de cand sunt cu omul asta,iar el a ramas la fel ?
Pai nu e prietenul tau vinovat ca te-ai schimbat tu in rau de cind sunteti impreuna, precum nu e nici responsabil de comportamentul tau. Numai tu raspunzi pentru faptele tale.
Incearca sa te schimbi tu mai intii daca vrei sa salvezi relatia asta.
Dahriana spune:
Da,ne vedem in viitorul apropiat,dar eu in cel indepartat nu ma vad sub nici o forma nici cu el nici fara el nu-mi dau seama cum si unde o sa fiu.
Se pare ca nu avem nici macar aceleasi teluri in viata.
Eu ma gandesc sa termin facultatea,sa-mi gasesc un loc de munca bine platit si care sa-mi aduca si satisfactii personale,sa-mi faca o familie,sa am copii.
El,de cand il stiu se viseaza sef.Vrea sa se insoare cu mine din prima jumatate de an de cand suntem impreuna si nici acum nu a mai apucat.
A vrut asta vara,vrea vara asta.
Dar el nu intelege ca o casatorie nu o faci de azi in 2 saptamani si in nici un caz nu o faci in situatia in care suntem noi.
Eu i-am zis f clar ca n-am de gand sa ma marit cu el,ca vreau sa am o familie,dar el nu corespunde.
El,nu stiu ce mai vrea de fapt.El inca se vede casatorit cu mine(asa zice)...dar mai mult gandeste : Daca nu e ea,o fi alta,dar daca aia e si mai rea ca ea ?
Accepta rau de frica altui rau mai mare si eu cam la fel.
MissParker spune:
quote:
Accepta rau de frica altui rau mai mare si eu cam la fel.
Ei, uite aici e dovada ca amandoi aveti nevoie mai inainte de toate sa va maturizati.
Un om matur stie ca viata e plina de decizii grele, ca acele decizii presupun asumarea raspunderii si a consecintelor in caz ca se dovedesc a fi gresite, un om matur nu alege calea cea mai usoara si mai comoda, ci calea cea buna pentru el, un om matur ia hotarari mature, nu din frica sau din impulsuri de nesiguranta, ci - dupa ce le-a examinat temeinic - din convingerea ca acele hotarari sunt bune pentru viata lui si ca el va putea trai cu ele.
Felicia 18+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
codrutza4 spune:
quote:
Cristina A,gelozia nu a existat de la inceput pt mine.El a fost gelos de prima data,la mine insa a inceput incet incet si a evoluat in timp.
Am devenit geloasa cand observam ca,atunci cand iesim in lume este un alt om si cu mine acasa se poarta atat de urat,am inceput sa fiu geloasa cand vorbea pe internet cu alte fete si nu era nervos,iar cu mine facea crize incontinuu.A inceput sa ma enerveze indiferenta lui,combinata cu crizele de nervi si violenta.
Si incet incet am uitat cine sunt si ce-mi doresc de fapt.
Nu stiu ce ai inteles tu din ce am scriu eu in legatura cu puturosenia.
Nu mi-ar conveni sa intretin un barbat,nu as accepta un barbat care are o viata profesionala instabila,care renunta la serviciu mult prea des.Ar insemna ca este un om pe care nu te poti baza,parerea mea.
Referitor la intrebarea altei membre,daca m-ar durea gandidu-ma ca ar putea muri.Da m-ar durea f tare,insa...o data cu trecerea timpului multe rani se inchid.
nu-mi vine sa cred...............
ai incercat sa-i induci ideea ca un coleg....ar cam vrea sa fie cu tine? dupa cat cunosc de bine acest gen de om ar percuta imediat. vezi tu?astfel de oameni trebuie tinuti in permanenta in rivaliatate cu altii, trebuie sa le dai mereu de lucru. ptr. ca daca ii lasi asa.....se plictisec. eu una...nu as putea sa am o viata intreaga langa un om, pe care TREBUIE sa-l provoci in fiecare secunda, in fiecare minut. pentru ca, in caz contrar.....vezi si tu...
ce pot sa-ti zic?
NU TE MAI INVINUI PE TINE! CHIAR NU E VINA TA PTR. CEEA CE SE INTAMPLA, CREDE-MA! AI DREPTUL LA O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA, IAR EL NU TI-O VA OFERI VREODATA! CAND VEI AVEA CURAJUL.......FA CEEA CE TREBUIE SA FACI. MULT SUCCES!
Dahriana spune:
Da,a fost la un moment dat o situatie in care un coleg ma placea.
I-am zis asa in mare...fara sa exagerez cu amanuntele.
I-am zis ca imi pare ca ma place.
La care a zis ca : "Stiu ca o sa te culci cu el si o sa ne despartim.Ca asta o sa se si intample"
Dupa care,era f rece si nervos pe mine !
Deci nu stiu ce sa inteleg de la el.
Mai nou,se joaca pe net,diferite jocuri.
Si bineinteles ca,acolo este chat in buna regula.
E asa nervos daca vreau sa-l iau de la calculator,ca e in stare sa-mi dea una.
Nu stiu daca el chiar mai simte ceva pt mine,sau daca chiar a simit vreodata ceva.
buli spune:
quote:
Imi doresc sa am o familie si un copil si nu la 27 de ani,ci mai devreme.
nu cred ca e importanta virsta la care vei avea o familie ci e mai important ce fel de familie vei avea.
nu te grabi si nu-ti pune termene pt. maritis. asta te-ar putea face sa accepti o persoana total nepotrivita.
cred ca el incearca asa de tare sa te impace cind va separati si din motive de orgoliu.
si mai am o nelamurire: cum poti iubi pe cineva si sa te porti urit cu pers respectiva?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Ramonika spune:
ce mai faci dahriana? ai decis ceva sau pur si simplu lasi lucrurile sa se rezolve de la sine?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
ba stii cum ar fi mai bine, numai ca nu ai puterea sa te desprinzi inca. macar incearca sa schimbi situatia, daca tot ramai pe loc deocamdata. macar sa nu ai remuscari ca nu ai incercat sa salvezi relatia.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor