Cum ne striga sotul?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Nico, bine ca m-am mai tras la fata si am ramas doar cu "mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Eu ii spun sotului aproape numai pe nume. Rar tata/tati in prezenta copilului. Dar si atunci mai degraba prefer sa-i spun "du-te la Adi" decat "du-te la tata". El ma striga cu un diminutiv de la nume (mai special, numai de el folosit), rar mami/mama, papusica, iubita.
Dar m-a amuzat ca mi-am amintit de niste prieteni apropiati. El isi striga sotia "puiutzu". Si cumva am ajuns sa-l strigam toti prietenii apropiati "puiutzu". Inclusiv Andrei il striga acum "puiutzu". Si se cam intorc oamenii cand pe strada un copil de 3 ani si jumatate il striga pe un adult de peste 190 cm si peste 100 kg "puiutzu".

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Subiectul asta imi aminteste de un banc.

Un cuplu tanar merge in vizita la un cuplu in varsta, aniversau 50 de ani de casnicie. Si tanarul remarca faptul ca dl mai in varsta ii spunea nevestei: iubito, scumpo, draga mea etc etc numai nume de alint.

Impresionat nevoie mare, tanarul ii spune pana la urma domnului:
-Vai, nu pot sa cred ca dupa atata vreme inca o alintati asa.
Domnul se apleaca la urechea tanarului si ii zice:
-Sa fiu sincer, nu-mi amintesc cum o cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu il strig pe el love, Mousi (de la Stuart Little), hunny, el ma alinta "nightmare", love, sweet.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Ai o personalitate prea puternica si simte nevoia sa te mai ursulaiasca, elefanteasca, iubiteasca.
Iarta-ma daca am dat cu bata in balta, n-am stat la ora asta sa citesc in acest subiect mai mult decat prima postare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

eu tocmai l-am sunat pe al meu. si la telefon in loc sa-i zic "ce faaaaci?" prelung cum fac eu de obicei i-am zis scurt "buna Bogdan!".
Saracul a ramas un pic "aaa.... Bogdan?..." si i-am zis ca am avut chef sa-i spun pe nume. S-a mirat desi de obicei ii spun si cu nume de alint gen "pui" sau "iubitule" dar ii mai zic si Bogdan cum si el imi mai zice ocazional Emilia cand ma striga din alta camera de exemplu.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Noi daca ne spunem pe nume inseamna ca-i groasa... eu cand il aud ca striga "Gabiiii" mai e cum mai e dar cand striga dupa mine "Gabriela" e de rau Acum, modul in care ne "alintam" noi e mai ciudat: porki si skrofi.. asta se trage de la un porcusor de guineea pe care l-am avut la inceputul relatiei si care era tare simpatic. Prietenii nostri spun ca in curand o sa trebuiasaca sa ne schimbam buletinele si sa trecem noile prenume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Subiectul asta imi aminteste de un banc.

Un cuplu tanar merge in vizita la un cuplu in varsta, aniversau 50 de ani de casnicie. Si tanarul remarca faptul ca dl mai in varsta ii spunea nevestei: iubito, scumpo, draga mea etc etc numai nume de alint.

Impresionat nevoie mare, tanarul ii spune pana la urma domnului:
-Vai, nu pot sa cred ca dupa atata vreme inca o alintati asa.
Domnul se apleaca la urechea tanarului si ii zice:
-Sa fiu sincer, nu-mi amintesc cum o cheama

Caro

Super tare!!

Mergi la inceput