Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48
Raspunsuri - Pagina 19
KoraPop spune:
mmc LA MULTI ANI cu intarziere!DD sa iti implineasca dorintele in acest an al vietii tale!
Machus bafta multa si tie!Ce tratament vei lua?
Kora
CARPE DIEM!
machus spune:
Kora, nu stiu deocamdata; trebuie sa imi fac profilul hormonal (ziua2) pe 7-8 februarie.
Tu ai mai facut analize la IDS, asa ca indraznesc sa te intreb, tot te-am "prins" aici matinala si activa.
Se fac si sambata analize de sange? Dupa cat timp sunt gata rezultatele? Dar la analizele de secretie (papa, cultura de col)? Multumesc !!
Anul acesta se va intampla
KoraPop spune:
Machus nu stiu daca sambata se recolteaza,stiu ca se lucreza si sambata pana pe la 12-13 la IDS,dar nu stiu daca se pot face analize sau numai se pot ridica rezultate.Eu toate analizele de sange premergatoare FIV-ului le-am facut la CFR2,iar cultura de secretie tot acolo,dar chiar d-na Matei mi-a lucrat analiza.Stiu ca dureaza cca 3-4 zile cultura de secretie,asta oriunde,restul analizelor tot asa cateva zile,dar listeria de exemplu dureaza cca 2 saptamani pana iti da rezultatul.Cel mai bine da un tel. la IDS si intreaba ca sa stii exact (asta daca ai noroc sa iti raspunda cineva ca in general fetele de acolo nu prea raspund la telefon).Bafta multa,sa iti iasa analizele perfecte!!!!Eu la IDS am facut mereu numai hormonalele din zi 2 si din timpul stimularii.Cele care se pot face cu taxa de urgenta,cu rezultat in aceeasi zi ( de exemplu cele hormonale) au costul: analizei+inca jumatate din costul analizei( aceasta inseamna taxa de urgenta).Succes!
Kora
CARPE DIEM!
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by katymana
neata fetele
am o intrebare pentru cele care au facut laparo poATE ma ajuta cineva
..eu am sa zicem mici probleme cu inima nu stiu ce ptr ca nu am facut niciodata un EKG sau un control amanuntit asa ca vreau sa stiu daca la analize imi face si EKG sau altceva in afara de recoltat sange.sau tre sa spun eu cuiva (asistenta)de ceea ce simt.ca daca ajung sa ii spun anestezistei cu 5 min inainte de op ...help. eu de cateva zile am dureri mari in partea stanga cred ca nu le mai place chisturilor mele acolo.astept ziua x
katy
stai linistita. eu inainte cu o zi de operatie am discutat cu medicul anestezist si m-a intrebat daca am probleme cu inima. apoi te intreaba si inainte de operatie. stai linistita ca stiu ei ce fac. mie mi-au facut analize doare la sange. te pupic si bafta
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
magdita spune:
Buna fetele,
Am intrat numai sa va citesc si sa va salut.
Pen, bine ai venit, bafta multa la programare !
Pamyy, ce bine ar fi ca peste doua saptamani sa ne anunti ca esti gravidutza!
Anaconda, sper ca aceasta prima inseminare sa fie o reusita
!
Felix, ma bucur mult ca esti f bine !
Machus, bafta la analize, sa iasa toate bune.
Kora, Georgia, Silvy, Yioana,Ysa
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
katymana spune:
Of,Rocsy mercic pentru informatii.uite ptr intrebari din astea vroiam sa vb cu tine pe mess si nu numai.
noname spune:
Buna!
PEN, as vrea dak se poate sa imi dai adresa ta de mess sa mai comunicam ca si eu tot din giurgiu sunt si am probleme si eu in conceperea unui Bb( ne chinuim de 6 ani)
Vreau si eu sa fiu 
silvy24 spune:
anacondaeu stiu ca tutu are program la cabinet luni, miercuri si vineri. Eu maine (marti) ma duc la consult la spital.
Silvia.