Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetelor,

Va multumesc pentru incurajari si pentru pumnii stransi! Hai deti sa va povestesc: joi pe la 7 dimineata intram in operatie. Dupa ce m-au legat fedeles pe masa de operatie, mi-a bagat asistenta adormiciul in vena si am uitat de mine, mie mi s-a parut ca au trecut doar vreo cateva secunde. Cand ma duceau catre ATI incercau sa ma trezeasca. Eu ii intrebam daca s-a terminat, ei imi spuneau ca da, eu le spuneam ca ma pacalesc, ca nu se poate sa fi durat doar asa de putin.

In sfarsit, la ATI, m-am trezit de tot din anestezie si sa vedeti limbarita pe capul meu. Fetele care mai erau cu mine in salon erau palide saracutele, de, culoarea mea nu aveam cum sa o vad ca lipsesc oglinzile de acolo. Ele erau adorminte si linistite, eu nu, treaza perfect si vorbareata din cale afara. Mai ales ca nu ma durea nimic nimicut! Am rugat o asistenta sa imi aduca telefonul de la sot si am inceput sa sun pe toata lumea.

Pe la 10 m-au dus in salon cu brancarda desi eu eram in stare sa merg si pe jos, la 12 l-am sunat pe Doc si l-am intrebat daca pot sa plec acasa, ca ma simt bine. Mi-a dat voie sa plec, asa ca la 13 eram in masina catre casa.
N-am intrat pe forum ca m-a cam apasat gazul pe diafragma si nu am prea reusit sa stau pe scaun.
Diagnosticul pe care i l-a spus Ioana rezidenta sotului este ca nu au gasit nimic, ca totul este normal. Deci avem liber la prestatii.
Am 3 tatieturi mici, doar cate o copca pe fiecare, care nu ma dor deloc. Am doar febra musculara le picioare si la burta.

Sa va mai spun ceva: psihicul face foarte mult la recuperare. Eu am plecat miercuri la Bucuresti la operatie in ideea ca totul o sa decurga perfect si joi, chiar in ziua operatiei, sa ajung acasa! Deci, fiti optimiste ca totul merge usor!

Va pup inca odata si va multunesc pentru pampoane!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

pen, bine ai venit printre noi. Eu in locul tau m-as programa la dr.T si i-as spune povestea exact cum ne-ai spus-o noua. Si apoi vezi ce zice si sa ai incredere in el, este un doctor desosebit, care are grija si de psihicul pacientelor. Intre timp m-as mai informa si de pe site-ul dumnealui (infertilitate.ro), mai ales de la sectiunea de intrebari, unde are o multime de raspunsuri pe cate de clare, pe atat de haioase . Ma gandesc ca s-ar putea sa fie vreun caz similar cu al tau pe acolo si sa stii care este opinia dumnealui. Si nu in ultimul rand da-i sotului Tribulus Terestris, un produs din plante pe care-l gasesti si la plafar si care ajuta foarte mult de imbunatatirea spermogramei. Succes si tine-ne la curent!

felix86, felicitari pentru diagnosticul excelent si pentru optimismul debordant . Treceti la treaba!!!

silvy24, magdita, maria08, Iyoana, georgia_c, multumesc pentru urari, vi le intorc inzecit! Datorita voua, am mai uitat de... numarul trandafirilor...

bebekom , cum te simti, ce-ti face burtica?

Va rog nu mai vorbiti despre ingrasattt... ca am luat kilograme bune din cauza stimularilor (zic eu, dar sigur si din cauza ca mananc cam tot ce-mi tuna...). Auleu, fetelor, nu se mai deschide clinica aia o data, sa mai bag si eu o IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Am fost azi dimineata la MO. Am un folicul pe un ovar, care in Z10 avea 18 mm si in z12, adica azi, avea 20. So, trebuie sa ca acus-acus se sparge. Intrebare: conteaza cati foliculi ai? L-am intrebat pe Tutu si a zis ca nu.
Felix ma bucur ca a iesit bine laparo.
Pen imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea pentru a avea un bebe dar cred ca stii in sufletul tau daca mai ai putere sa lupti sau nu. Si, eu cred ca mai ai. Fiecare dintre noi suntem dispuse sa mergem pana intr-un anumit punct, nu-i asa? Oricum, ca si restul fetelor, te sfatuiesc sa te duci la Tutu cat mai repede. Cel mai bine, du-te in z10, ca sa te si monitorizeze si ii spui ca te monitorizezi de un an si jumatate si ca esti OK din punctul asta de vedere. Eu sunt sigura ca regula cu 3 luni de MO se aplica la majoritatea fetelor, existand si exceptii. Deci, va vedea ca ovulezi, ii vei spune ca te monitorizezi de un an jumate si treceti la laparo.

Va pup,
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Gata!Sunt proaspat inseminata
.Sper sa se prinda din 3 ceva .Sau toti nu ma supar.Abia astept sa treaca cele 2 saptamani acum.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna dragele mele....
felix ma bucur ca rezultatul tau este ok....acum ne punem pe treaba.
pamy tu ai facut inseminare? tutu mi-a zis ca o sa fac si eu. cat costa inseminarea? imi poti da mai multe detalii despre tot ce tone de inseminare te rog? sa dea dumnezeu sa se prinda......orice reusita este o speranta pentru noi celelalte. pupicei multi

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Buna fetelor!
Va multumesc mult in primul rand ca ati avut rabdare sa ma ascultati si mai ales pentru sfaturi!
O sa tin cont de ele si o sa-i dau si sotului Tribullus Terrestris.
Draa KoraPop, sa stii ca am luat Clostyl Beit si Prenyl 3 luni consecutiv, apoi 2 luni pauza si iar 3 luni.....s.a., timp de 1 an si 3 luni. In schimb Duphaston iau in fiecare luna. Am luat o pauza cand am facut analizele hormonale.
Voua, la toate va doresc multa BAFTA!!!!! Sa auzim numai de bine si rezultate pozitive la testele de sarcina!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

neata fetele
am o intrebare pentru cele care au facut laparo poATE ma ajuta cineva
..eu am sa zicem mici probleme cu inima nu stiu ce ptr ca nu am facut niciodata un EKG sau un control amanuntit asa ca vreau sa stiu daca la analize imi face si EKG sau altceva in afara de recoltat sange.sau tre sa spun eu cuiva (asistenta)de ceea ce simt.ca daca ajung sa ii spun anestezistei cu 5 min inainte de op ...help. eu de cateva zile am dureri mari in partea stanga cred ca nu le mai place chisturilor mele acolo.astept ziua x
katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele ,
felix .. asta da rezultat .... acum cu instalatia aerisita , sigur se prinde bb ... vroiam sa te intreb , daca la cm , aveai vreun simptom de endometrioza ...
pen , spune-i dr t toata povestea si sigur te va opera mai repede decat procedura standard
pamy_ggg, io scot si galeria , numai sa fie cu ochisori ... hai asteptam cele II liniute ...
silvy24, asteptam rezultatele de sub plapuma

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Buna dimineata si o saptamana bune tuturor !

Am intrat sa va spun ca am intrat si eu in grupul FIV-oaselor. Vineri am fost la dr T, ziua 15, tocmai ovulasem, asta dupa 5 luni de menopauza. Totul este ok. Am cunoscut-o si pe Dna Dr Matei. Foarte, foarte draguta. Ne-a studiat foarte atent fiecare foita din dosarul de analize pe care le-am facut pana acum. Ne-a dat lista de analize premergatoare FIV. Eu sunt optimista si simt ca va fi bine!
Ysa, Iyoana, Laura v-am trimis un PM cu cateva intrebari! Multumesc anticipat!

As vrea sa transmit un mesaj pentru fetele care urmaresc poate acest topic/forum, dar nu scriu aici. Sa nu aveti incredere in analizele facute la Galati, in special Spermograme. Nu va zic mai mult; doar ascultati-ma.
Va pup si va doresc ce-mi doresc!

Spor la treaba fetelor cu rezultate BUNE si F BUNE la laparo !!!
Kora, mult succes !

Anul acesta se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m-am luat cu una cu alta ... si am uitat sa va intreb ,daca closty , se ia la aceeasi ora ???.. adica io am inceput sa o iau de pe data de 25.01 , seara la 19.00... pot sa o iau si la alta ora ?....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput