Aspirante optimiste > 20 ani (249)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

'Neata si de la mine!
Va invit si eu la o !!!
Sunt Z 28 din 28 (tickerul meu e cam in urma cu o zi).
Astept sa vad rosu. Ma cam doar buritca de doua zile rau. Parca acum s-a mai linsitit. Sa fie linistea dinainte furtunii???

http://tt.lilypie.com/W2B8p2.png
Pina in 8 martie 2008 voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

anais, si pe mine ma durea burta ca de cm.

Sa dea DD sa veniti toate la odiseea de sept oct ca tare liniste mai e pe acolo.

POZNICI CU NOI

5+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

'Neata!

Ma simt putin datoare sa incep cu scuze ca va zic asta, in primul rand pentru ca pareti toate foarte convinse de ceea ce faceti si in al doilea rand pentru ca nu sunt ginecolog, nici endocrinolog si niciun fel de medic. Dar m-am documentat si eu, ca si voi, si pe net, si pe la medici. Si se pare ca eu am alte date decat voi.
Sa va zic despre ce e vorba: vad ca va tot masurati TB in fiecare dimineata. Poate sa fie si 38, asta nu e semn de sarcina. E doar un semn ca sunteti la ovulatie sau ca ati ovulat deja. Cresterea TB e determinata de un hormon (sincer sa va spun nu mai stiu exact daca e de la LH sau de la progesteron), pe care il secretam in a doua perioada a cm, de la ovulatie si pana la urmatorul cm. Prin urmare, daca am ovulat, ea va ramane putin ridicata (0,3 - 0,5 grade) pana la urmatorul cm. In prima parte a lui va fi scazuta din nou, pana la ovulatie, dupa care iar va creste.
Este adevarat ca daca sunteti insarcinate, ea ramane crescuta si dupa data la care ar fi trebuit sa vina cm, dar asta deja nu mai conteaza, consider eu, de vreme ce atunci cand intarzie deja va puteti face un test de sarcina si aflati cu certitudine.
Va rog, daca voi ati citit altceva, nu aruncati cu pietre. Doar dati o cautare pe google dupa "temperatura bazala" si probabil veti afla acelasi lucru.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Salut si de la mine fetele! La mine nici urma de CM nici de bebe. Mai asteptam....Nu am nici un simptom de nimic.

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Monica pentru incurajari....dar CM e la usa. Astept doar sa apese pe sonerie...luna viitoare nu-i mai deschid

Medeea, ai toate sansele iubita sa fie cum iti doresti. Tin pumnii

Amabella, nu ma pricep la TB. Asa ca nu pot sa te ajut. Mi-am urmarit si eu de cateva ori si m-am suparat cand mereu in Ziua CM-ului nu scadea deloc ci ramanea ridicata

http://tt.lilypie.com/W2B8p2.png
Pina in 8 martie 2008 voi fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza....

va urez o saptamana usoara
.......

Crisa....
eu am luat pastilute de napraznic....iei cate 3 /zi..dim/pranz/seara.
eu le luam dupa ce mancam
.

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Ce sanse mai am cu un test negativ ieri dimineata?

- pana la Craciunul din 2008

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Asaaa... Acum, ca am reusit sa citesc tot ce nu am citit ieri (si ati scris romane, frate!), sa va pun la curent cu status-ul meu.
Sunt in ziua 29 dintr-un ciclu de 31-32 de zile (nu m-am uitat sa vad daca ticker-ul e la zi) si am intrerupt Duphaston-ul de pe 10. Adica azi s-au facut 4 zile. Nu mi-a venit cm, dar apreciez ca nu e timpul pierdut.
Ieri am gasit pe hartia igienica un firisor minuscul si roz. Azi pe la 5 dimineata (ca se mai scoala si altii noaptea, nu doar insomniacii ), am gasit pe tampon o picatura, ce-i drept putin mai mare, maronie. Apoi scurgerea pe care o am in mod obisnuit s-a facut un pic mai inchisa la culoare, dar a trecut si asta. Acum nu se mai vede nimik. Cred ca o sa vina cm. Ma dor sanii in continuare, ceea ce zic ca e ciudat, dat fiind ca de obicei nu ma dor deloc. Asa cum vezi, Narantula (sper ca nu am gresit user-ul), isi mai inventeaza si altii semne de sarcina. Dar eu incerc sa fiu obiectiva si sa imi amintesc mereu ca si luna trecuta, ca de altfel si in altele, cm a inceput cu o scurgere maronie care a durat cam 2-3 zile. Asa ca, dupa cum spuneam, pana trec cele 32 de zile se poate intampla orice. Pe de alta parte, piticul meu de pe creier, inventator de simptome de sarcina, zice ca, potrivit celor spuse de cineva de pe forum (imi cer scuze, nu mai stiu exact cine mi-a spus, parca Marinik), dupa Duphaston ar trebui sa imi fi venit deja cm. Parca si doctorul mi-a zis, acum 2 ani si ceva, cand am avut chistul si mi-a dat Duphaston ca sa imi vina cm care intarziase vreo 20 de zile, ca imi va veni la 3 zile dupa ce intrerup. Nu stiu daca mai urmariti sirul gandurilor mele contradictorii.
Concluzia...nu e niciuna: adica ar fi trebuit sa imi vina cm pentru ca am intrerupt Duphastonul de 4 zile incheiate, dar nu cred ca daca nu a venit inca e sigur ca nu mai vine. Am avut o scurgere maronie, ceea ce as interpreta ca semn precoce ca va veni si nesuferitul de cm. Asa ca...asteptam si vom vedea. Va tin la curent. Sigur, daca va intereseaza.

Ca sa ii raspund si lui Marinik la o intrebare "plasata" cred ca ieri: noi suntem la a doua luna de incercari, dar mie deja mi se pare insuportabil de mult, avand in vedere ca nu ne stiu cu vreo problema si ca am acasa dovada vie ca suntem totusi fertili.

Daca v-am innebunit, anuntati-ma si o las mai moale. Adica nu mai scriu mesaje kilometrice, bag mai multe si mai mici.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Imi cer scuze, era Nerantula, nu Narantula.

Da' vad ca s-a cam lasat linistea pe aici. Pe unde sunteti?

Tin pumnii lui Noname si Oanaiacovita, care au azi de aflat vesti importante. Tineti-ne la curent.

Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetelor...
Amabella in priml rand multumesc pt. suport si tie si fetelor care se gandesc la mine..
Exact asa a inceput la mine totul cum povestesti tu...marti seara am avut un firicel de sange...dupa care miercuri nimic...joi am facut primul test si a iesit slab pozitiv(urmat de alte 2 la fel, unul tot joi si unul vineri). Joi am facut si bhcg si a iesit 10.51 vineri amveam 11.88. Pentru azi o sa vad diseara rezultatul.
De joi, de cand am si avut primul test pozitiv, am scurgeri care sunt cand maronii cand bejulii si mai au si chegulete din cand in cand.
Se pare ca as fi insarcinata...deci nu ai de ce sa crezi ca petele maronii sunt semn de cm...mai ales ca ai intrerupt Duphastonul si nu a venit inca...
La noi aici, speranta moare ultima...

Oana
te asteptam

my pictures
test
visul

Mergi la inceput