Aspirante optimiste > 20 ani (249)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor, si pentru mine maine e o zi mare... ma duc la medic si tare mi-e frica de ce o sa imi spuna p acolo.
sper din tot sufletul sa nu imi spuna ca am facut cine stie ce chistulete pe acolo ca innebunesc.
Oricum vreau sa vb cu el sa imi refac analizele hormonale, sa vad cum imi ies si dupa aceea daca nu se poate nimic , sa fac IA ca simt cum zboara timpul asta pe langa mine si eu ..........nimik.
Pupici la toate fetele!
CrisaS tu pe unde te ascunzi fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by noname

Fetelor, si pentru mine maine e o zi mare... ma duc la medic si tare mi-e frica de ce o sa imi spuna p acolo.
sper din tot sufletul sa nu imi spuna ca am facut cine stie ce chistulete pe acolo ca innebunesc.
Oricum vreau sa vb cu el sa imi refac analizele hormonale, sa vad cum imi ies si dupa aceea daca nu se poate nimic , sa fac IA ca simt cum zboara timpul asta pe langa mine si eu ..........nimik.
Pupici la toate fetele!
CrisaS tu pe unde te ascunzi fata?

Noname...o sa iti tin si tie pumnii maine...
sa ne dai de veste.
ai mess
?

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Da Arianna am.
Vrei sa iti dau id?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by noname

Da Arianna am.
Vrei sa iti dau id?

da....
eu iti lasasem zilele trecute un mesaj cu id-ul meu

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna ... seara, ziua sau dimineata ... ce o mai fi cand apare si mesajul meu moderat . Intre timp ma joc la perete, am observat ca intre momentul in care postez si cel in care apare mesajul se deruleaza cateva pagini , mesajul meu trece neobservat, pana ma fac mare stau aici, la gropita cu nisip, cu galetusa si greblutza .

Oanaiacovita, multa bafta maine la test!
Si fetelor care inca mai interpreteaza simptome, ca mine , le tin pumnii sa fie cu doua liniute luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am reusit sa intru si eu un picut pe forum sa va salut...Am lenevit mai mult in weekendul asta...Ma rog si eu pentru fetele ce vor afla vesti maine...sa dea Dumnezeu sa fie doar vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele.
Eu am intrat putin de dimineata si am salutat dar eram invizibila:)))(acu` o sa-mi gasesc mesaj pe mess..stiu eu de la cine sa ma intrebe ce-ai fata te-ai timpit si tu???:))))))) si asa ca am plecat cu barbatul meu la cumparaturi.
Mi-am cumparat pilotei, (am acut o obsesie, am peste 50 de perechi) , una alta, si o geanta rosie!! Sint innebunita dupa gentile rosii...de cind imi caut una care sa-mi placa(mie-mi plac gentile mari) sa nu fie nici scumpa , sa fie si buna..eeee nebunia mintii.I-am luat finutului meu(ca am facut o obsesie si cu cumparatul hainelor de bebe) un costumas..sacou camasa si pantalon , raiat!! Banuiesc ca o sa fie o nebunie.Ca doar un finut are nana!!!
Am papat la mexicani.Abia astept fetelor sa merg in California.Parca plec pe luna..asa sint de fericita!!
A..si am uitat sa va spun...mi-a fot fff rau azi...nu stiam de la ce..cred ca de la branca ursului, alta explicatie nu am...simteam cum ma scurg, tensiunea sigur era mica pentru ca ameteam.Naspa nu mai stiu cum sa fac sa le iau sa nu le iau??? Astept sugestii.Si mai am o rugaminte , va rog spuneti-mi si mie daca ati luat careva pastile de napraznic....am rugt-o pe soacra-mea sa-mi aduca ceai..si mi-a adus pastile.Habar nu am cum sa le iau!!!
Nerantula, scumpa....scrie si tu acolo...ca fapt divers...bullshiteaza...ceva sa treaca repede measajele , scrie unul dupa altul.
Va pup si va urez o dimineata placuta,
Crisa
P.S Sa nu ma uitati!!!Pupiciiiiiiiii

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by marynik
de vreo 7 luni tot zic ca plec la odisee
dar daca printr o minune dumnezeiasca plec luna asta tu esti prima careia ii dau de baut

Si pe mine cui ma lasiiiiiiiii????????
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

quote:
Originally posted by marynik
de vreo 7 luni tot zic ca plec la odisee
dar daca printr o minune dumnezeiasca plec luna asta tu esti prima careia ii dau de baut

Si pe mine cui ma lasiiiiiiiii????????
Crisa

Vreau si eu sa fiu

Stai linistita ca nu plec nicaieri
Sunt abia Z19 si deja a inceput sa apara nenorocitu' de sindrom premenstrual
Asa ca...nici o sansa sa ramai singura aici

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da da marynikeule, asa am zis si eu sindrom prementrual. ma purtam ca ultima rautate, plangeam eram rautacioasa, intepam etc... si ii ziceam lu injineru sa nu se supere ca e sindromul premenstrual. Plus durerile de burta... si iete cata gravida sunt.

Asa ca... si la tine sa se ia.

Crisa, cand pleci in california?

Vad ca nu a facut nimeni , va face mama imediat.

Oanaio nu mai am rabdare pana diseara. Si eu ma duc la dr. Daca iti las nr meu imi dai un sms?

noname, tinem si la tine pumnii, sa fie totul ok.

POZNICI CU NOI

5+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput