FETELE FANTASTICE cap.13
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Vio,imi place cum gandesti...minunat e impulsul pe care i-l dai lui Mihnea si cum ati luat-o din pripa cu invatamintele..o sa aveti rezultate excelente pe viitor.Bravo!
Sa sti ca il laudam pe Alex,insa nu ne exteriorizam in mod deosebit...incercam sa ii aratam ca apreciem foarte mult ceea ce el face,insa cu toate astea trebuie sa munceasca daca vrea intradevar sa ajunga unde isi doreste.Imi povestea profa de mate la telefon aseara,ca m-a sunat si imi spunea ca nu i s-a parut Alex a fi entuziasmat de rezultatul obtinut,locul 3,in conditiile in care ea sarea in sus de bucurie.Si l-a intrebat ca el nu se bucura?Ca e un rezultat excelent...la care Alex ar fi replicat cu juma de gura ca daaaa,se bucura,dar ca ar fi treuit mai mult,ca se putea.Alex are felul lui de a se bucura...un fel ambitios...cum a povesteam,cred,ca il intrebam daca s-a calificat pentru judeteana si el zicea ca habar nu are.Si tot el imi spunea ca de s-a calificat o sa lucreze mai mult,ca vrea sa ajunga tot in primii 3 clasati,daca nu chiar primul...Asa e Alex.Poate unora care ne stiu indeaproape,cum sunt profii lui,surorile mele,cunostintele noastre...li se pare ca suntem prea duri cu el...multi asa ne-au si spus,mai ales surorile mele....ca nu apreciem efortul lui si ca nu-l premiem pentru rezultate.Insa situatia e putin diferita,Alex nu ne-a zis niciodata ca ar fi dezamagit sau ca nu il apreciem.Cere,ca orice copil,sa fie premiat dupa rezultate bune,insa totodata a contientizat singur ca fara munca nu se face nimic.Il premiez si????E ca in proverbul ala...daca azi furi un ou,maine furi un bou...azi ii ofer premiu un creion si maine cere un skateboard...nu stiu,zic si eu asa,ca exemplu.Gandim poate prea dur si prea rece,nu zic nu...insa viata e asa o tarfa,care te lasa cand iti straluceste soarele mai tare pe alee.Nu-mi urc copilul pe pidestal,caci zborul de acolo pana la pamant poate fi atat de dureros.Ma gandesc ca asa,de la varsta mica,e mai usor sa asimileze invataminte,iar mai tarziu dezamagirile in viata nu vor mai fi asa dure.Imi amintesc de filmul ala...habar nu am cum se mai cheama,da' l-am vazut pe DVD...cu batalia de la Termopile...cum erau crescuti copiii aia,baietii,de deveneau adevarati luptatori la adolescenta...si cu toata copilaria dura prin care treceau,erau iubiti,respectati si crescuti bine.Eu nu zic ca si eu fac la fel...Doamne fereste!...insa e un model,un exemplu...
Conteaza sa faci un copil sa isi inteleaga prioritatile in viata,sa il faci atat cat poti sa inteleaga ca pe strada nu curge lapte si miere si ca fara munca nu obti nimic in viata.
Cam asta...sper ca nu am stricat ziua nimanui...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana,f bine faci...
nici laudat prea mult nu e bine!
eu inca nu am reusit sa-l fac pe Mihnea sa constientizeze ca ceea ce face e pt el!
e prea mic,asa ca uneori mai tb recompensat! ![]()
el ar vrea dupa fiecare FB...noroc ca doamna ne ia carnetul doar de 2 ori pe trimestru ![]()
dar copii au nevoie sa fie incurajati si mai ales intelesi!
uite Mihnea credea ca daca are o nota mica eu nu-l mai iubesc.....
si intr-o seara m-a intrebat "mami acum ca am luat numai B la dictare ca mai iubesti?!"![]()
si a tb sa-i spun ca eu o sa-l iubesc in orice situatie...
pe urma ma tot intreba ce ar tb sa faca el sa nu-l mai iubesc...poate daca ar sparge un geam,sau ar arunca pisica de la balcon ![]()
i-am spus sa se gandeasca cum sa ma faca sa fiu vesela nu cum sa ma intristeze,dar el cauta sa vada cum nu l-as mai iubi! ![]()
deci,poate ca mai traziu cand o sa inceapa si elsa inteleaga ce e cu el pe lumea asta o sa fie altfel....pana atunci tb sa-l urmaresc pas cu pas....
stiti cumimi zice?
"mami,nu mai fi asa closca cu mine!! prea ma cocolesti....prea esti closca,ma urmaresti la fiecare pas!" ![]()
cred ca a auzit la desene ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
aelita spune:
fetelor,cu premii nu sunt nici eu de acord,hai sa ii cumparam nu stiu ce ca a luat 10.
dar laudat,sa mor daca strica !
va rog eu,laudati-i,pupati-i,ca asta nu se urca la cap,promit eu !
si eu am suferit ca mama nu zicea si ea nimic daca luam 10,si odata am luat un 3 la sport intentionat,am chiulit si a zis ca daca facem nu stiu ce nu ne da 3,si mie mi-au sticlit ochii,sa ma duc si eu cu un 3 acasa,asa poate ma vede ! ma baga in seama .si am zis ca vreau 3 !
mentionez ca la sport eram cea mai buna din scoala,deci nu era cazul,dar asa ma avut eu chef.asta era in cls a 8-a.
in liceu am inceput sa cer la fel cate un 4,imi facea o placere diabolica sa iau un 4 cand aveam eu chef sa fie rebela ! ma saturasem de atrata 10 si nu m abaga mama in seama !
ii aduceam carnetul la semnat si zicea "mai incolo" sau "da-i-l lui tac-tu" apai eu numai semnatura lui o aveam peste tot ,dar voiam sa fie A EI ! ma durea ca ii era lene SA SEMNEZE.
siii lasam carnetul,si a doua zi vedeam ca nu a semnat,nu mai zic ca nu a vazut zecii !
si stiti ce am facut? am falsificat o dimineata intreaga semnatura ei si am facut-o.
asa m-am dus la scoala cu semnatura ei falsificata,exact ca copiii aia care aveau note mici.
nu va mai spun cum semna. la toate rubricile alea ea intorcea carnetul si tragea o semnatura mare peste toate,adica ii era lene si sa semneze in fiecare rubrica,pt fiecare materie in parte.
astea le observam eu de mica.
copiii pun baza pe toate prostiile ,sa stiti !! te miri din ce fac un mare caz in mintea lor si ce e mai rau ca NU SPUN NIMIC,doar lor isi povestesc.
hai sa va si inveselesc nitel si sa va arat ce tampenii mai face Sofía :
Cum intra in cosul de fructe .
Cum nu mai poate iesi din cosul de fructe .
Si cum ne-a salvat tati.
Promit ca nu mai faaaaaac !!
Si buzunarim la greu !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
26s(DPN 18mai2008)
violeta69 spune:
salutare fantasticelor,
uite cum nu mai scrie nimeni aici
eu abia acumam vazut minunatiile de filme cu Sofia....e o scumpa,o frumoasa si o isteata!
cea cu burtica e super si cea cu buzunaritul...ai vazut ca vrea sa bage inapoi tot?! ![]()
de fapt toate sunt frumoase!!!
pupici multi la mamica cu burtica si Sofiutza frumoasa 
ana,dana?
stefy? voi ce ziceti?
mai ziceti ceva?!!
va pup,
Vio,mamica lui Mihnea
Ana68 spune:
Aelita,am vazut toate filmele cu Sofiuta si sunt fleashca:m-am topit ca untul la soare...ce sa mai zic?
![]()

E bestiala fica-ta,e beton,iar eu m-am indragostit iremediabil de ea...

Mah si vorbeste ea la telefon pe limba ei si ce fitze are cand il striga pe tati...ce mai?!Am murit si am inviat privind-o!ptiui sa nu se deoache frumusetea si sa dea Domnul tot binele,pacea si frumusetea din lume pentru ea si pentru voi!Ca vroiam sa intreb:cand te plesnea pe burta nu te durea?![]()
Vio...si eu,bantui.Azi iara cu treaba,nu am avut timp sa scriu p-aici...suntem bine,luni l-am serbat pe Alexandru,a implinit 12 ani...a primit cadouri si maimuta de Luana mi-a stricat surpriza cu tortul...deh!Zici Luana si gata!In 14-16 martie mergem la o intalnire nationala a toyotistilor la Danes,intre Sighisoara si Medias,la pensiunea Dracul...pe bune.Cam asta
Va pup
si sa auzim de bine!
violeta69 spune:
Anushka,sa-ti traiasca feciorul cel destept si frumos!!!
pupici multi,sa fie sanatos si sa aiba parte numai de noroc in viata!
ce zici tu ca ai scapat?
pai la anul nu o iei de la capat?!
multe o sa mai aveti de sarbatorit ca viata e lunga 
Aelita,ce faci mamico de frumusete si de BB mic si scumpic!!!?
noi suntem in perioada asta ocupati ca e monica aici(ana o stie) si cum Mihnea e prieten cu Alex sunt o nebunie,nu se poate unul fara altul...bine ca eu nu il las si in cursul saptamanii ca ar tb sa-i mut or la mine ori la monica ![]()
mergem la patinaj,cu saniuta,la teatru,la circ,la mac....
mai e 1 saptamana si intram in program de invatat pt mate ca cica se duce la concursul Cangurul!
el ar vrea sa ia premiu asa fara sa faca nimic ![]()
eventual chiar premiul I si sa-i dea astia laptop si tel mobil din ala de face poze si canta ![]()
![]()
el stie la mate,dar nu prea stie sa citeasca si acolo tb sa citesti textul singur
si asta nu-i mai place 
oricum si daca ia premiu si daca nu ia tot e bine ca se obisnuieste cu competitia!!!
va pup pe toate cu drag si va astept la povesti,
Vio,mamica lui Mihnea
Ana68 spune:
Vio...saru-mana de urari!May...bafta maxima lui Mihnea la Cangurul...ce ma bucur ca participa!!!!Bravo lui si sa ne spui ca a castigat punctajul maxim!
slimatei spune:
mai fetelor..halal fantastica mai sunt..ca nu reusesc deloc sa ma organizes si uite sa facura 2 luni si eu nimic.. cam greu pe forum si mai greu pe aici... nus'ce sa fac...si nustiu cand zboara efectiv timpul... multumesc de complimente si de urari.. e adevarat e o dulceata ...nu-mi face absolut nici o problema ea.. uneori am eu impresia ca o sufoc..stau doar cu ea..ma bucur din plin de ea..caci nu am nimic altceva de facut...tb casnice care le fac pe fuga ..si atunci cand doarme ea.. cred ca o plictisesc prea mult..dar nu pot sa o las singurica... poate mai tarziu...cand mai creste..si atunci cred ca chiar ca nu voi mai putea...:)) cine stie ..cum va mai fi...
va
si va doresc tot binele din lume... aveti grija de voi.. nu ma mai bag in seama prea mult caci s-ar putea sa nu am prea mult timp sa termin... da semne de trezire
numai bine!
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la più bella cosa"
cicina spune:
Mor de printesa Sofia, cand vorbeste ea cu fratiorul, si mititelul stie deja ce-l asteapta de la sorasa ...papara. Cat mai ai Aelita?
Salutari dragele mele fete, nu am reusit sa intru din cauza de timp. Da, nu sant ca voi cu copii, am altele pe cap, de mai bine imi bagam un bat in partea posterioara decat sa mai ajut pe unuii si altii care cred tot li se cuvine.
Ana, sa-ti traiasca flacaul si pe linaga bineinteles frumoasa maimutica Luana.
Vio, si nu ti-au facut dezastru in casa baietii?
Cum mai e timpul acasa, a trecut iarna asta? Ca si pe aici, parca nu mai vrea sa plece deloc, chiar daca mi-au inflorit in curte ghioceii.
Vad ca la mine nu e trecuta data de nastere, dar oricum nu o mai serbez, din cauza ca e prea multi ani de cand ma suport. 22 ianuarie 62.
violeta69 spune:
cicinelu, ce bine ca ai mai aparut si tu,ca tare dor imi era de tine 

![]()

deci a fost ziua ta si noi n-am stiut?!
La multi ani cu intarziere de 1 luna,sa-ti dea DD tot ce e mai bun si sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi tie!
mai,n-au intors casa pe dor ....
Mihnea e destul de imprastiat de fel,dar daca-i spun sa aiba grija incearca sa aiba![]()
l-am inscris la un fel de arte martiale care se numesc goju...si eu in timpul asta o sa fac ceva aerobic ca tot stau si ma uit pe pereti cat el e la antrenament!
sper sa-i placa....pana acum vad ca s-a descurcat...o sa invete in timp....
daca face un sport si mai ia si lectii de pian eu ma declar multumita!
Stefy,te inteleg ca-ti vine sa o mamanci pe asta mica ![]()
ai grija ca de mici copii speculeaza orice si o sa te joace pe degete mai tarziu....incet-incet cu figura lor de ingerasi ![]()
![]()
![]()
eu stiu cum sunt cu Mihnea,ca desi tun si fulger cateodata el stie ca in suflet sunt topita si profita de chestia asta....
ca de exemplu nu suport sa-l vad ca plange si sufera
acu' nu stiu cat sufera el,dar plange cu niste lacrimi de crocodil de zici ca s-a terminat pamantul
si asta ma termina![]()
ana,ce mai faci ?!
ce-ti fac nazdravanii?!
ei,Mihnea nu stiu daca o sa ia punctaj maxim
la cat e de repezit nu prea are sanse,dar illas sa se duca sa se obisnuiasca cu competitia...in timp isi mai revine el.....acum abia reuseste sa stea in banca,ceea ce e un avantaj major pt noi ![]()
![]()
cand facem lectiile ,Doamne cata tanguiala pe el....
parca-l pui la carat pietre de moara!!!
aseara erau doua fraze de facut dictare...nu a vrut decat 5 propozitii......mai multe nu si gata!!!
a trebuit sa ma zburlesc la el si sa incep sa-i explic ca pt el invata sa scrie de nu stiu cate ori(adica dupa fiecare propozitie!!!)....ufff si am terminat pana la urma dar f greu....
nu mai stiu ce sa fac sa-l determin sa fie putin mai constiincios....
deci,eu n-am mari sperante la concurs,desi el stie......dar nu are rabdare de nici un fel(e geamana ca sa-i fac!! ![]()
)
dana,ce faci draguto?!
mai vii si tu pe la noi?
de restul nu mai intreb.....cine stie ca suntem aici poate sa vina ...ca le asteptam cu drag....
gata,fug la treaba....nu inainte sa pup pe Aelita si gasaca 

Vio,mamica lui Mihnea