sotul ma vrea perfecta!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Si eu sunt de aceiasi parere ,ce cu atatea figuri ?!dar ei sunt perfecti?ati incercat sa comunicati cu ei?sa le spuneti care este motivul pt.care se comporta in felul asta punet-i in situatia voastra vorbindu-le caci daca intervine competitia o sa iasa mai mult cearta si nu isi mai are rostul,aveti incredere in voi fetelor si spuneti tot ce simtiti ,in fata ,eu cred ca as-i turba de nervi sa ma jigneasca ,cu mancarea ce sa zic spune-i draga se mai intampla sa fac si mancare care sa nu se potriveasca gustului tau si daca ti se pare ca nu e buna atunci nu manca nu trebuie sa ma jignesti,si cu kg.in plus la fel ar trebui sa inteleaga faptul ca nu e vina ta ca te-ai ingrasat ,este un copil la mijloc si daca nu-i convine atunci sa stea copilul cu el si tie sa iti dea bani sa te duci la saloane de infrumusetare la sala la masaje sa arati mai bine si chiar asa sa-i spui, de unde atatea figuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Daca nu-i place mancarea pe care o faci tu, pune-l pe el sa gateasca.

In cealalta situatie mi-e greu sa spun ceva. Poate fi nemultumit ca te-ai ingrasat, dar sa o exprime cu atata lipsa de delicatete...

When you want something you never had, you have to do something you've never done.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Asta nu-i motiv de separare sau divort. Sa fim seriosi, astea-s figuri. Eu cred ca exista o tensiune intre voi care se manifesta oarecum ascuns. Nu cred ca mancarea era devina, ci era tensionat si avea chef de harta iar pt asta orice motiv e bun.

Stai linistita ca si la altii se mai intampla, insa e ceva normal dupa atatea ani de stat "bot in bot". Nici o casnicie nu e doar lapte si miere. Cine afirma asta ori e ipocrit ori e ceva iesit din comun.

De liniste aveti nevoie si zic eu de o pauza.

21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cred ca bancul asta se potriveste:
Un tip isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. In tot acest timp,
sotia lui a stat zilnic langa patul lui. La cateva zile dupa ce si-a
revenit, isi cheama sotia:
- Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care
am trecut: cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cand afacerea
mea a dat faliment, ai fost langa mine; cand am fost impuscat, ai stat
alaturi de mine;
Cristian says:
cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine; cand
sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
- Ce anume, dragul meu? intreaba ea zambitoare.
- Cred ca imi porti ghinion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by cllaudia

Si la mine tot asta e problema, ma vrea la cel mult 40 kg. Dar sotul meu este atat de obsedat de faptul ca eu am ramas grasa, incat de 6 luni de cand am nascut am iesit decat o singura data in parc impreuna. Nu mai mergem in vizita la prietenii lui, nu mai iesim in oras, nu am plecat la parintii lui ca sa-si vada nepotul, nu am iesit nicaieri. Doar la cumparaturi mergem impreuna pt ca singur nu se descurca, dar si atunci el gaseste cate un motiv ca sa ramana in spatele meu, ca nu cumva sa isi dea seama cineva ca suntem impreuna. Acum de sarbatori am vrut si eu ca toata lumea sa vad celebrul brad de la unirii, dar replica lui a fost " mergem, parcam pe acolo dar nu cobori din masina"...Nici nu va dati seama ce umilita ma simt. Acum multi daca citesc ce am scris isi vor imagina ca am vreo 100 de kg... NU! am 59-60 kg, la o inaltime de 1,58. Sigur , nu este o greutate ideala, dar nici un motiv pt care sa ma inchid in casa ca sa nu ma vada lumea in ce hal arat... Binenteles ca si eu orice as face nu ii convine ( mancare, curatenie, etc.)... Sigur ca si eu m-am gandit la divort, dar cand ai un bebe de nici 6 luni nu este atat de usor.. Stau si ma gandesc cateodata, oare m-a blestemat D-zeu pt ca am facut un copil? Cu ce am gresit?

claudia, exista barbati care prefera slabanoagele in adevaratul sens al cuvantului. Altii dimpotriva, le plac cele mai voluptoase. Acum eu te-as intreba cum te simti tu in pielea ta? Daca bine atunci incearca sa vorbesti cu el si sa-l faci sa inteleaga ca dupa o sarcina e nevoie de timp pt a da jos kg in plus. Daca nu te simti bine in pielea ta ti-as sugera o dieta usoara care sa te faca sa ajungi la kg la care te simti tu bine. Asta e cel mai important. TU sa te simti bine asa cum esti. Mai spune-i ca nu se stie niciodata...poate se va ingrasa el si atunci cum s-ar simti sa fie jignit?

21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Sincer si mie imi miroase a altceva . Pai mai vine acu' dupa atatia ani de casnicie sa-ti reproseze din astea . Intr-un cuplu mai exista si neintelegeri, nimeni nu-i perfect, dar sa incerci sa schimbi persoana de langa tine doar ca sa te simti tu bine mi se pare cea mai mare timpenie.Pai cand ne casatorim o facem ca ne place de celalalt cu bune si cu rele(defecte).Normal iti dai seama de o nepotrivire dupa o luna de convietuire impreuna:nu-ti place cum gateste , nu face sex cum ai vrea, nu-ti place cum se imbraca , cum are grija de tine ,cum vorbeste, etc..., iar problemele astea se discuta , iar daca nu e cale de compromis atunci sigur casnicia nu v-a rezista.Nu e corect sa vina dupa "n" ani sa zica " stii eu cred ca nu esti buna pentru mine" sau " daca nu faci cum zic eu , ne despartim".
Sincer imi pare rau pentru tine ca suferi , incearca sa nu mai pui atata suflet si fi putin mai ferma . Eu in locul tau i-as fi zis " draga pe mine atat m-a dus mintea si nu pot mai mult , daca crezi ca faci tu mai bine , chiar te rog".

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by cllaudia

Si la mine tot asta e problema, ma vrea la cel mult 40 kg. Dar sotul meu este atat de obsedat de faptul ca eu am ramas grasa, incat de 6 luni de cand am nascut am iesit decat o singura data in parc impreuna. Nu mai mergem in vizita la prietenii lui, nu mai iesim in oras, nu am plecat la parintii lui ca sa-si vada nepotul, nu am iesit nicaieri. Doar la cumparaturi mergem impreuna pt ca singur nu se descurca, dar si atunci el gaseste cate un motiv ca sa ramana in spatele meu, ca nu cumva sa isi dea seama cineva ca suntem impreuna. Acum de sarbatori am vrut si eu ca toata lumea sa vad celebrul brad de la unirii, dar replica lui a fost " mergem, parcam pe acolo dar nu cobori din masina"...Nici nu va dati seama ce umilita ma simt. Acum multi daca citesc ce am scris isi vor imagina ca am vreo 100 de kg... NU! am 59-60 kg, la o inaltime de 1,58. Sigur , nu este o greutate ideala, dar nici un motiv pt care sa ma inchid in casa ca sa nu ma vada lumea in ce hal arat... Binenteles ca si eu orice as face nu ii convine ( mancare, curatenie, etc.)... Sigur ca si eu m-am gandit la divort, dar cand ai un bebe de nici 6 luni nu este atat de usor.. Stau si ma gandesc cateodata, oare m-a blestemat D-zeu pt ca am facut un copil? Cu ce am gresit?

moama-soare!oare chiar exista barbati atat de obsedati?ma scuzi, te rog, ca am folosit cuvantul acesta, dar nu stiu cum altfel sa il numesc...barbatii care gandesc asa ar trebui alineati la un zid si impuscati, pe cuvant!
eu in locul vostru, fetelor, care aveti astfel de specimene ca soti, nu mi-as manca nervii, nici macar nu m-as agita pt ei, pt ca pur si simplu nu merita.este inadmisibil sa se comporte asa cu tine!
eu am 1,62 si dupa nastere am ramas cu vreo 4 kg in plus pe care nici cum nu le-am putut da jos, astefel ca aveam undeva la 60 de kg.dar chiar si dupa nastere (in timpul sarcinii am luat 25 de kg, si am ajuns la 82 de kg, aveam exact greutatea sotului meu, care totusi are 1,82inaltime) niciodata nu a pomenit ceva despre kilogramele mele, nici macar in gluma. daca mie mi-ar fi facut faza asta cu "parcam dar tu stai in masina", eu bagam divortul automat, pe cuvantul meu.
Fara suparare sotul tau are o bulina neagra uriasa din partea mea si "rusinica,rusinica: pt toti ceo care gandesc la fel ca ei.
oare el nu se uita in oglinda?arata la fel ca acum cativa ani, sau de cand v-ati cunoscut??? sa se gandeasca ca tu ai dat nastere unui copil, comoara voastra, si ca nu conteaza nici daca ai avea 500 de kg...sa iti fie vesnic recunoscator pt lucrul ascesta.
ma scuzi, te rog, pt tonul filosit, dar m-am enervat fffff tare....

julia8+ si alex-raoul 5 anisori

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor sa va povesteesc si eu o intamplare si poate se pot trage niste invataminte...
si sotul meu obisnuia sa imi faca tot felul de observatii. el are un serviciu mai deosebit adica nu e niciodata acasa iar cand venea gasea neaparat ceva care sa nu-i placa.intr-o sambata insa am stat impreuna acasa si eu am gatit, am spalat, am calcat, am facut curatenie etc. ptr ca a venit cineva si ne-a schimbat geamul la baie, baia arata ingrozitor si el a spus ca face el curat acolo. cand a "terminat" a trebuit sa merg eu sa o iau de la capat, fara sa-i reprosez nimic si l-am lasat la bucatarie sa pazeasca friptura pe care a ars-o. la sfarsitul zilei i-am spus fara reprosuri si fara cearta "iubi ai avut azi ocazia sa vezi cam ce fac eu acasa, cred ca realizezi acum ca eu tin aceasta casa, si daca se mai intampla sa gresesc ceva sau sa nu fac ceva e ptr ca nu am timp sau putere sa mai fac. de azi inainte sunt imuna la reprosurile tale." sincer nu mai stiu daca exact astea au fost cuvintele dar esenta asta e.
acum avem aproape 2 ani de casatorie si daca sotul meu mai incearca sa-mi reproseze ceva imediat isi retrage cuvintele. la mine a mers da nu stiu exact situatia voastra.

cat despre kg...asta e alta problema, sotul meu ma vrea mai grasa si defapt si eu as vrea sa ma ingras macar 5 kg dar pana acum nu am reusit. in orice caz nu ma jigneste si nici nu i-as permite sa o faca.

va pup pe toate si sa va rezolvati problemele cat mai repede si mai bine

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Mai fetelor pur si simplu nu imi vine sa cred.

Ce nu imi vine sa cred este nu ce spun sotii vostri si modul in care se comporta cu voi ci faptul ca acceptati toate mizeriile astea.

Clauddia cum adica nu merge nicaieri cu tine pentru ca nu corespunzi standardelor lui de greutate? 59-60 kg la o inaltime de 1,58 este o greutate ideala.

Sau Rory sa stai cu teama ca isi va gasi pe o alta, mai buna, in conditiile in care nu ii convine nimic din ce faci si iti face observatii jignitoare incontinuu.

Pai tu chiar ai fi in stare sa accepti orice din partea lui doar ca sa nu isi indrepte privirea in alta parte?

Este evident ca voi insiva nu aveti deloc incredere in voi daca le permiteti altor persoane (soti sau oricine altcineva) sa va trateze in felul acesta.

Nici eu nu sunt o bucatareasa grozava, si eu am ramas cu ceva kilograme in plus dupa nastere, nu sunt in general sotia si nici mama perfecta (dar cine este) dar niciodata sotul meu nu mi-a facut nici un repros vis-a-vis de aceste aspecte.

Si nici nu stau cu teama ca va pleca dupa alta desi este cu 8 ani mai mic. Mi se pare absurd sa stau cu grija a ceva ce poate se va intampla. Sau paote nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Foarte urate cuvinte.Mie mi-ar pica extrem de prost si nu cred ca l-as mai avea la inima vreodata.
Dar ce nu inteleg eu este un lucru.
De ce nu ii puneti copilul in brate intr-o zi,sa va duceti la un salon,atat cat permite buzunarul fiecareia si sa faceti ceva : O vopsea noua,o tunsoare noua,un abonament la sala,la solar...orice de genul asta.
Ar trebui discutat pe tema asta.Nu sa ii spuneti : Asta sunt.Ma iubesti bine,nu ma iubeste,asta e.

Daca voua nu va place cum arati,atunci de ce lor sa le placa.
Ce uita femeile(majoritatea) dupa casatorie si nastere,este sa fie mai egoiste.
Pe primul loc vine copilul,pe al doilea el si pe ultimul voi.
Pe cand,locurile ar trebui sa fie : Copilul,TU si apoi el !

Discutati pe tema asta,nu asteptati sa vina un repros din partea lui.Spuneti de la inceput,ca va doriti sa incepeti un sport pt intretinere,ceva exercitii,o dieta,o freza noua.
Vor fi si ei incantati cu siguranta.
Sa nu dam cu paru,asa din orice !
Unii barbati sunt mai neciopliti si mai directi,altii mai pe ascuns.
Barbatul meu nu mi-a spus niciodata ca nu ii place cum gatesc.Chiar ii placea.Insa uneori se intampla sa nu ii placa ceva,ceva ce experimentam pt prima data.Vedeam ca nu prea ii place si il intrebam.Dar niciodata nu mi-a zis ca nu-i place.Zicea : Nu prea mi-e foame.Sau,e f buna,dar mananc mai tarziu,ca sunt satul acum.
Era mai diplomat deh..

Incepeti sa va ocupati si de voi.Nu numai de casa.
E clar ca,nici sotii vostrii nu mai arata ca in primul an de casnicie,dar nu trebuie sa ne culcam pe o ureche.Nu trebuie sa ajungem la 100 de kg,doar pe baza iubirii lui pt noi.
Iubirea mai inseamna si atractie fizica..si multe altele..cred eu.

Mergi la inceput