sotul ma vrea perfecta!

sotul ma vrea perfecta! | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

IAr am o problema...oare viata asta e compusa numai din probleme?! Iata care e problema de acum: sotul meu vrea sa fiu femeia perfecta, bineinteles ca nu mi-o cere direct, dar tot timpul imi face observatii legate de faptul ca aia n-am facut bine, ca lui nu ii place nu stiu ce fac eu. de exemplu, in seara asta ne-am certat ca lui nu i-a placut mancarea pe care o pregatisem.. ca a vazut el nu stiu unde orez facut nu stiu cum si ca sa ii fac asa...nici nu stiu de ce m-am enervat! Si cand i-am spus ca m-a suparat faza asta a inceput sa urle la mine ca ii e somn si vrea sa doarma...m-am gandit serios sa ma despart de el. Nu stiu cat pot sa o mai duc asa. Simt o presiune fantastica. Din cauza asta cred am dezvoltat si o gelozie din asta paranoica, mi-e frica tot timpul ca va gasi alta mai buna decat mine. pana la urma, as aprecia mai mult daca mi-ar spune ca nu ne potrivim si pa si la gara! Dupa 11 ani de casnicie, el imi arunca chestiile astea! Cel mai mult mi-e mila de copil, are 10 ani si vede cum ne certam in fiecare saptamana aiurea, din niste motive...oare toate casniciile sunt asa? Spuneti-mi ce sa fac! I-am pregatit o scrisorica in care i-am zis ca vreau sa terminam daca nu poate sa ma accepte asa cum sunt. sa i-o dau? Voi ce ziceti? Cel mai rau imi pare de faptul ca il iubesc ca o nebuna si vreau din tot sufletul s afacem multe lucruri bune impreuna, dar se pare ca nu se poate...ce sa fac???

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Scrisorica... da, poate fi o solutie. Am incercat si eu o data, si a mers, inca o mai pastreaza in torpedoul masinii... am avut o perioada linistita, destul de lunga, dupa aceea. Dar, cum unele minuni dureaza ceva mai mult de 3 zile...
Pe mine ma vrea SLABA inapoi , cum eram inainte sa sarcina si nastere.
Da' deocamdata nu se poa'.
Mult succes, gandeste-te bine inainte de a lua decizii majore, la tine, la copil, la toate. Chiar si la el.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Si la mine tot asta e problema, ma vrea la cel mult 40 kg. Dar sotul meu este atat de obsedat de faptul ca eu am ramas grasa, incat de 6 luni de cand am nascut am iesit decat o singura data in parc impreuna. Nu mai mergem in vizita la prietenii lui, nu mai iesim in oras, nu am plecat la parintii lui ca sa-si vada nepotul, nu am iesit nicaieri. Doar la cumparaturi mergem impreuna pt ca singur nu se descurca, dar si atunci el gaseste cate un motiv ca sa ramana in spatele meu, ca nu cumva sa isi dea seama cineva ca suntem impreuna. Acum de sarbatori am vrut si eu ca toata lumea sa vad celebrul brad de la unirii, dar replica lui a fost " mergem, parcam pe acolo dar nu cobori din masina"...Nici nu va dati seama ce umilita ma simt. Acum multi daca citesc ce am scris isi vor imagina ca am vreo 100 de kg... NU! am 59-60 kg, la o inaltime de 1,58. Sigur , nu este o greutate ideala, dar nici un motiv pt care sa ma inchid in casa ca sa nu ma vada lumea in ce hal arat... Binenteles ca si eu orice as face nu ii convine ( mancare, curatenie, etc.)... Sigur ca si eu m-am gandit la divort, dar cand ai un bebe de nici 6 luni nu este atat de usor.. Stau si ma gandesc cateodata, oare m-a blestemat D-zeu pt ca am facut un copil? Cu ce am gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

i-as raspunde cu aceeasi moneda... critica-l si tu ca sa vada cum te simti. daca va iubiti, poate nu e totul pierdut. mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Nu stiu, dar in asemenea situatii nu mai exista respect reciproc si poate nici dragoste.
Cum poate cel de langa tine sa te jigneasca, sa iti zica ca mancarea nu e buna sau ca nu iese cu tine ca esti grasa.
Atunci nu mai merge. Stiu ca e greu, iar de cele mai multe ori femeia trebuie sa faca un compromis de dragul copilului, a familiei.
In asemenea situatii, e bine daca am putea sa ne schimbam atitudinea in general si cum spunea ceva sa raspundem cu aceeasi moneda.
Si inca ceva, sa avem mai multa incredere in noi, sa ne gasim timp pentru noi si sa vedeti voi cum isi schimba repede si ei parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Sa incepi sa-l critici ar insemna sa pui paie pe foc. De ce? Cand critica el inseamna ca are dreptate si se asteapta sa "te indrepti". Cand critica ea inseamna cicaleala, dureri de cap, nevasta nevrotica. Imediat face pe neintelesul.
On topic: Anticipeaza-i o data o dorinta si fa-o ca la carte, cum poti mai bine. Daca nu tine inseamna ca omul este carcotas si alta este cauza nemultumirii sale, pe care trebuie s-o gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

al meu nu face mofturi la mancare si nici la "curatenia" din casa, in schimb e foarte atent ca atunci cand vorbesc cu cineva sa nu spun mai mult decat trebuie, sau ce nu trebuie, de asemenea cand iesim undeva, mi se zice ca sunt prea ametita, si da recunosc si eu asta, trebuie sa ma lovesc undeva, sa alunec pe ceva, sa sa imi rup vreo unghie cand intind mana dupa ceva, cand mergem cu masina vrea ca eu sa fiu GPS si sa am tot traseul in cap, bine acum chiar ne-am luat unul si e mana cereasca pentru noi, de fapt mai mult pentru el... eu stau ceva mai bine cu orientarea, insa el nu stie nimic e ca un nou nascut nu recunoaste nimic, nu recunoaste locuri vazute...

dar cu toate astea e de al meu si nu il dau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

of topic:Loma, in legatura cu orientarea....oare sotiorii nostrii nu sunt frati?

Nu mi se pare normal sa i se faca astfel de complimesnte, dar depinde si de cat de dese sunt. S-a intamplat numai o data sau este frecvent?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pe mine nu ma critica barbatu' desi sunt grasa bine [D] si nici mancarea nu mi-o critica niciodata, oricat de proasta ar fi, da' faza cu GPSul o avem si noi. Eu sa spun mereu "pe unde" :)) Acum ne-am luat GPS, dar ce credeti? Tot eu trebuie sa citesc de pe GPS si sa ii spun, ca el nu poa' sa se uite sau sa fie atent la ce zice GPSul ca e ocupat cu condusu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nobody is perfect!!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu vreau sa te supar,dar mi-e "mofturili" la mincare imi miros a altceva,nicidecum ca te-ar vrea perfecta.

Cit despre faza cu "sa nu cobori din masina" sau sa stea in spatele sotiei simtindu-se jenat daca cineva si-ar da seama ca este sotia lui mi se pare extrem de jignitor.Dragoste??Respect???Unde`s?
Foarte urit!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput