Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura25 spune:
Daaannaaa stai linistita, ca am glumit. Daca venim cu copii, chiar iti intoarcem casa cu fundul in sus. Lasa ca venim noi la tine de casa noua intr-o zi, dar fara odrasle. Ne vedem la Cip Savin la 10:30. 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:
Laura eu deja mi-am trimis maine barbatu' de acasa
(ce exprimare aiurea am facut
)
Ana Maria,Paul si mama Dana
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!![]()
![]()
ce faceti??ati fugit de pe acasa???
glumesc,ce facem, maine??ramane la cip savin la 10.30 sau la dana,care tocmai a facut curatenie si e si spatiuuuuuu,pana deseara tarziu stabilim noi ceva,sau a sunat cineva la dodo sau datim nr de acolo ca sun eu,oricum noi venim oriunde.
dana sa stii ca ai mei au facut clatite
si am papat gandindu-ma si la tine si la restul fetelor.![]()
am fost prin oras sa vad ceva reduceri si iam luat ceva frumos lui stefi de la house of hard,o bluzite si o jacheta de primavara momoaseeeee
,sunt lucruri dragute acolo si mai ales pt doamneeeee.

va pup carmen si stefi![]()
![]()
lunna27 spune:
salut
am vrut sa spun ceva dar am sters mesajul,imi pare rau ca nu s-a ajuns la nici o decizie,eu v-am invitat,daca nu vreti,asta e,ramane altadata
)
Carmen nu stiu daca ti-am multumit pt floare
,imi plac in general f mult
Unde e hous of hard?In Petrodava??Cat a ajuns compleul?Deja se fac reduceri?De clatite ce sa zic,imi pare tare rau,stiam ca nu rezista mult,de obicei se termina una doua,ma bucur insa ca ti-ai facut pofta ![]()
o seara buna,ca nu stiu daca mai intru,merge tare rau netul!
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!![]()
![]()
si cum ramane pe maine??????mai dati un mesaj si maine dimineata,fetiteleee.

dana ma bucur f mult ca tia placut
,acu o sa stiu ce iti place iar de unde am cump alea ,da e in petrodava la etj 2,sumt mari red.,bluzita e superba cachi cu roz si 199 mii si gecuta e de prim dintrun doc,e mumos e cachii cum imi place mie sia costat 399 mii,dar au multe si cum ziceam si pt doamne sunt superbe...ei da ce ma laud eu bani sa ai!! ca gasesti ceva pana la urma.
va pup si ne vedem maine
carmen si stefi![]()
![]()
![]()
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
salut
am vrut sa spun ceva dar am sters mesajul,imi pare rau ca nu s-a ajuns la nici o decizie,eu v-am invitat,daca nu vreti,asta e,ramane altadata)
o seara buna,ca nu stiu daca mai intru,merge tare rau netul!
Danutza
n-am vrut sa te supar, iubita!
Eu merg unde vor fetele! Ma gandeam ca intr-adevar daca venim cu tot cu copii o sa cam iasa nebuneala la tine in casa. Vedem maine dimineata ce decidem impreuna. Ne sunam, vorbim pe net, important e sa ne intlanim undeva toate.Noapte buna!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:
Laura nu pot spune ca m-am suparat,dar mi se parea normal sa stiu macar cu o zi inainte!
Laura25 spune:
Dana, ai dreptate, am fost deplasata si aiurea, nu trebuia sa ne autoinvitam la tine asa ... ca nesimtita
. Iarta-ma ca ti-am cresat neplaceri.
Mai fetelor, fara absolut nici o legatura cu dialogul meu cu Dana, eu nu pot veni 

. Rares a inceput de ieri sa tuseasca iar. La cum era aseara, nu m-am ingrijorat, am zis ca venim, dar asnoapte mi-a tusit tare si de dimineata chihaie intr-una. Nu vreau sa risc nici pe el sa-l scot in aerul umed, sa transpire apoi si sa se complice lucrurile, dar nici nu vreau sa risc sa impartim virusi si la ai vostri prunci. Daca neintalnim in spatiu inchis, stiti ce usor se imprastie virusii astia nenorociti.
Sa faceti poze multe si sa va distrati! Poate reusiti sa "dregeti" voi gafa mea cu Dana
. Va pup pe toate si imi pare tare rau. 

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
lunna27 spune:
Laura nu m-am suparat,eu chiar ma bucuram daca puteati veni,dar sa fi stiut daca sunteti de acord ca sa ma preg cumva(nu e vorba de autoinvitatie),imi para rau de Rares,si a mea da sa tuseasca(sporadic)dar e nasol ca face ca at cand ai laringita,mi-e frica sa n-o scap caci noi am avut episoade nasoale cu laringita 
carmenstefi spune:
hai saluti fetelee!!!!
oo laura ,ne pare rau ca tuseste rares,sanatate multa si sa il pupi din partea noastra si ne vom vedea noi intr-o zi.
dana ce faci????si pana la urma dupa cum se vede nu ne mai vedem??nu a mai scris nici o fetita despre intalnire undeva,ata e...atunci noi vom iesi si cred ca vom ajunge la patinoar sa mai esersez eu ca nu am mai patinat de mult timp.
daca se intrevede ceva intre timp dati un mesaj
va pupici pe toate si sanatate la bebelusi!!!