Cafea cu aroma de femei 66***
Raspunsuri - Pagina 4
wonderful spune:
Adin,drum bun si sper din tot sufletul ca Vivi sa nu aiba nimic grav si sa-ti tihneasca si tie pauza asta.
Cu cine a ramas Vivi?Cu mama ta?
wonderful spune:
Ultima raceala a avut-o recent.Intre timp nu i-ai facut un tratament alopat sau homeopat pt. intarirea sist. imunitar?
ramyteo spune:
Adina ,pfoai te cred imi pare rau . Sper sa-i treaca repede . Aveti grija de voi . Va pupam
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
iahim spune:
Buna dimineata,fetelor!La mulyi ani lui Bogdan si din partea mea,Fannna!Sa fie sanatos si sa te bucuri de el!!!
Maadi spune:
Buna fetele,
Fanna - La multi ani, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, fericit si sa aiba noroc cu carul si sa aveti numai clipe minunate impreuna.
Adina - Drum bun si multa sanatate lui Vivi. Sa dea DD sa nu fie decat o raceala, care sa treaca repede.
Pupici la toate.
lulu_boches spune:
Fanna-La Multi Ani! lui Bogdan-
Bey, dar voi complotati impotrva mea.Sarbatoriti cand eu is beteaga.Amabile cum sunteti toate dati de baut...Vine apa si la moara mea...
Ramyteo-ce amabila esti, auzi am cearcane, dar ce draga te-ai speriat de mine dimineatza?Nu pareai speriata...
Adina
-ici soricici,tie zbor placut si te asteptam acasa.Tu mersasi la masaj?
Luanei, i-a pus flex in manuta, ca sa nu o intepe prea mult.Sa vedeti ce grijulie este sa nu cumva sa se loveasca...
Aida, Belutza, Ina, Maru,Stefi....PE UNDE UMBLATI?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Fanna-La Multi Ani! lui Bogdan-
Bey, dar voi complotati impotrva mea.Sarbatoriti cand eu is beteaga.Amabile cum sunteti toate dati de baut...Vine apa si la moara mea...
Ramyteo-ce amabila esti, auzi am cearcane, dar ce draga te-ai speriat de mine dimineatza?Nu pareai speriata...
Adina-ici soricici,tie zbor placut si te asteptam acasa.Tu mersasi la masaj?
Luanei, i-a pus flex in manuta, ca sa nu o intepe prea mult.Sa vedeti ce grijulie este sa nu cumva sa se loveasca...
Aida, Belutza, Ina, Maru,Stefi....PE UNDE UMBLATI?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
Io nu contez?!

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
ramyteo spune:
Dodo, da-i pace de la raceala i se trage ca saraca...nu am cuvinte cred ca medicamentele ii afecteaza creierasul 
Normal ca si tu contezi si altele dar noah...
Pupici
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Dodo-pui spune:
Nu-mi vine sa cred ieri nu reuseam nici sa va citesc si azi e asa o liniste.....
Sau e linistea din-naitea furtunii![]()
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
ramyteo spune:
Nu stiu ce au patit fetele noastre.
Da sa va vad deseara ca eu am sa plec si poate ma faceti sa citesc capitole ,hmm ar fi grav
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI