Cafea cu aroma de femei 66***
Raspunsuri - Pagina 3
ramyteo spune:
TREZEALA !
Dau o cafea, asa va treziti?
Mei am vorbit cu Lena pfoaii tot familionul ii este cobzalit, da ce fata , avea niste cearcane ...uf
cnbzbvcvxbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
asta era scrisul lu Teolina mea.
Mai da ce aveti? Nu mai vreti cafea de la mine? Nu va mai dau pe bune

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
wonderful spune:
'Neata,sciitoarelor!ia,fuga mars la 

,fiecare la ce doreste.azi sa nu ma 'nervati ca am dat sange pt. guvern,ca sa vada asta cat sunt de sanatoasa.La cap nu fac,cica le e frica.
fannna2003 spune:
cred ca-s ai mai botanista...am luat-o...chiar am crezut ca te mariti Adino...uite la ea...se baga la Mihai...dar maseurul ce-are...sau ce n-are?...beeeei n-auzisi ca are pretena...te-ai bagat repede vrajitoareo...te-ai dat pe langa socrela si vrajeala tata...hmmm...de asta pierde tineretul azi...ca vin experimentatele din urma...fug la fiimiu in clasa poate gasesc si eu un amant
in alta ordine de idei astazi dau eu 

Bogdan
sa cresti mare,sanatos si sa ti se implineasca toate visele
LA MULTI ANI PUIULE!
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Dodo-pui spune:
Fannnasa-ti traiasca puiutzul,sa fie sanatos si sa aiba o copilarie cat mai fericita.DD sa-i harazeasca tot ce-i mai bun pe aceasta lume.
W,Ramyteo va multumesc de invitatia la cafea
.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan
wonderful spune:
Fano,sa-ti traiasca baiatul si toata familia,sa ai numai bucurii de la ei si tie sanatate sa ai grija de toti ca si pana acuma.

Sa nu bei tot,ca vin dupa ore sa ma fac critza!
fannna2003 spune:
multumesc din suflet de urari...
W...las ca este marfa...te-astept...doar n-am sa le tin pe zuzele astea pe uscat ca fac mai rau decat atunci cand sunt treze...macar sa aiba motiv
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
ramyteo spune:
LA multi ani! Multa sa natate si o viata linistita!
Hei azi iar bem

tanana u nanana
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
aidaciolac spune:

Bogdan de fanna 
multa sanatate si cadouri ce iti doresti
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
La Multi Ani, Bogdan! 
Fanna, sa-ti traisca, sa fie sanatos si norocos, si sa-ti aduca o nora pe sufletul tau! ![]()
Eu sunt la aeroport. Partea proasta e ca iar a racit Vivi, si mi-e o frica sa nu i se complice iar. Deocamdata e binisor, nu are febra, doar muci si a avut dimineata o stare generala mai proasta (acum e bine). Parca a si tusit un pic. Au iesit ieri la gradinita 15 min afara, dar a zis ca i-a fost frig, si asa cred ca s-a captusit cu raceala.
Asa ca nu-mi arde deloc de calatoria asta.![]()
Adina + Olivia Q1.04