Fifty1980 Bine ai venit printre noi! daca vrei bebe trebuie sa stii ca nu vei ramane insarcinata niciodata cu un astfel de tratament, eu zic sa schimbi medicul.Iti recomand de asemenea sa consulti un endocrinolog care sa te urmareasca hormonal.Un an e destul timp de asteptare, eu zic sa nu pierzi timpul cu un medic la care nu reusesti sa ajungi si care iti intarzie indeplinirea dorintei tale de a fi mamica. Mai stiu fete care au vrut bebe si ginecologul le-a prescris anticonceptionale ca aveau ovare polichistice, cica sa le puna in repaus.Iar cand au intrerupt situatia era acceasi, numai ca pierdusera intre 3-6 luni degeaba.Mult succes si asteptam vestile bune!
quote:
Originally posted by Teo2rinamulti de tot! iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede. ai incredere ca va fi bine.
Marina, oin
cu
Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

adica multiplu de doi, nu
? e foarte bine ca privesti inainte, vei reusi. eu am pierdut doua sarcini inaintea acesteia, iar acum ne apropiem de marele eveniment. nici nu mai indrazneam sa sper. e drept ca si acum imi este teama, dar sigur va fi bine. 
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 33+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)