Casnicute sexy (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Doina aici nu poti cumpara antibiotice din farmacie fara prescriptie si prescriptia nu ti-o dau decat in cazuri grave. Aici in general se dau antibiotice ca ultima masura.

Oricum am fost la doctor. Tony are bronsita, laringita si infectie la ambele urechi(otita). Infectia la urechi a facut-o in ultimele 3 zile ca si complicatie a febrei si racelii. In sfarsit ne-au dat antibotic....Partea nasoala e ca sotul si-a luat 2 zile si eu 2 zile libere saptamana trecuta. Maine trebuie sa stau iar acasa ca nu e bine puiul si nu-l primesc la gradinita cu febra. Cred ca pot spune la revedere serviciului. Dar copilul e pe primul loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by aime

Bombonica...

aime si Vladimir

Sa va traiasca finuta, sa-ti fie de bine nasica, sa fiti sanatosi si voi si cumetrii.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Danelutza, miki,georgica, Doina, ioana, alina,marilena,bi, soni...pe unde sunteti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra petrecere frumoasa dupa amiaza si sa faci multe poze, inclusiv cu vecina mea daca e invitata .

Am facut multe poze,dar acum cand am vrut sa le descarc,nush ce mama ma-sii am facut si am ramas fara o parte din ele. Asta e...Astept sa-mi dea altii acu,daca-s cu capu'-n traista.
Vecina ti-a transmis salutari. A ras de s-a prapadit cand i-am zis ca suntem cuscre. "La un asa baiat frumos nu se putea decat o fata pe masura",zise.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Ii spusesem si eu ca sintem cuscre, dar cred ca nu a crezut decit cind i-ai confirmat tu , stii cum e ... feciorul face cererea in casatorie, iar feciorul e al tau

Mergi la inceput

Olga sanatate multa lui Tony, ufff, prin cite trebuie sa treceti si voi.

Gusta ce-ai facut la medic, ce i-au gasit Marei ?

Cuscra astept sa vedem pozele, e dulceata bombonica ta, i-am aratat-o si cuscrului, tot tragind nadejde ca poate pricepe ce vreau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by aime

Bombonica...

Sa va traiasca finuta, sa-ti fie de bine nasica, sa fiti sanatosi si voi si cumetrii.

Multumesc frumos Danelutza si Monicai si Lianei si tuturor sexoaselor.

Ii spuneam si Mihai, ce-as mai sta cu voi la o sau un paharel de vorba...dar cum nu-s casnicutza....da tot o sa mai vin in vizita, daca ma primiti
Va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime sau cumatra nu-ti trebe diploma de casnicuta ca sa stai la o cafeluta cu noi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Olga, eu intr-un fel "ma bucur" ca te-ai linistit tu...si nu mai crezi ca are tony altceva...sanatate multa puiutului mic, otitele sunt nasoale rau dar cedeaza repejor la antibiotic si picaturi, asa ca sper din tot sufletul sa scapati repede de toate bolicelele pe amandoi...numai bine

sexoaselor eu sunt ma toata ziulica cu musafiri dar nu ma pot abtine si mai bag cate un ochi si pe-aici
va pe toate
sa aveti o seara frumoasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Aime bun venit la noi, nu-ti fa probleme de "casniceala" ca multe dintre sexoase nu mai sint casnice.
Ti-am vazut feciorasul cum dormea, e un scump, nu i-ar sta rau o surioara alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluto, cred ca te pui de pe-acum, de incuscreala cu alta iesheanca Doamne ajuta si la tine si la aime...sa va daruiasca DD cat mai repede BB2

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput