Casnicute sexy (155)
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
daca trebe atunci dau si la galeata![]()
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
monica-elizabet spune:
Danelutza, miki,georgica, Doina, ioana, alina,marilena,bi, soni...pe unde sunteti?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra petrecere frumoasa dupa amiaza si sa faci multe poze, inclusiv cu vecina mea daca e invitata.
Am facut multe poze,dar acum cand am vrut sa le descarc,nush ce mama ma-sii am facut si am ramas fara o parte din ele.
Asta e...Astept sa-mi dea altii acu,daca-s cu capu'-n traista.Vecina ti-a transmis salutari.
"La un asa baiat frumos nu se putea decat o fata pe masura",zise. Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Miha este exact ce voiam sa aud. De ieri numa asta ma gandesc ce e cu Tony cu febra 40 de o saptamana. Sa o ajute DD pe prietena ta.
Departe de mine gandul asta,de a-ti face rau.
Va pup si sanatate multa lui Tony. 
Amira, Robert si mami Miha
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Bombonica...
Da pofteste la noi cumatra,nu sta dupa canapea. 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Liana30
daca trebe atunci dau si la galeata
Trebe sa ma trezesc mey...Is chiuna de cap...Si de baut n-am baut. Poate tocmai de asta.
mariussimiuc spune:
Mare noroc pe mine ca aici s-a nimerit scrisul taman pe burta mea. Taman la fix.
Iaca-asa ati ratat sansa de a-mi arata burta si voi sa traiti cu impresia ca-s trasa prin inel. 
monica-elizabet spune:
da? si burta unde zici ca e???ai uitat-o acasa? ![]()
pai serioasa esti tu?
dupa o luna jumate n-ai nici pic de burta...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
OlgaTarziu spune:
o, stiu MIha. Era doar un fel de a spune. 
Mirela sanatate multa puiului. Uite asta e si aici. Te lasa sa te chinui cu febre mari pna se indura unul sa-ti dea antibiotic. F...tui mama lui de sistem medical. Asta e singura chestie pe care o urasc in Canada.
Daneluta, Gusta sanatate puiutelor si voua.
Mai am vazut o bombonica de am crezutca o mananc. Doamne ce voiam si eu o fetita!
La noi continua febra mare, doar ca a inceput si tusea, urata, din piept. A saptea noapte de nesomn. Azi mergem sa vorbim iar cu doctorul. Ieri am fost si erau 16 oameni in sala de astptare si nu voiam sa-l tin pe Tony bolnav sa astepte 3 ore.
doinabita spune:
Mirela, multa sanatate la puiut!!!!

Olga, de atatea zile cu febra si nu dai antibiotice???Sanatate multa lui Tony!!!!

Liana, am venit tarziu, nu am mai apucat peste 

da cafea am mai gasit ca era la galeata!!!!
Monica, prezent!!!la noi fetelor cred ca e o moda acum: de cateva ori pe zi se ia lumina...deci..net din parti...nu televizor...nimik...

cand sunt la cei de la electrica, sa intrebi cand se remediaza...au ton de ocupat...i-am prins dupa ce au dat curent si mi-au zis: nu vezi ce e afara???mai vreti si lumina???deci....
Doina Bita