Cafea cu aroma de femei *65*
Raspunsuri - Pagina 15
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Adina Iulia
Aaa, si inca ceva, uitasem: pana in martie, Wendy, esti in perioada de proba la copt alivenci.
Sper sa-ti iei licenta in alivenci pana la urma.
Adina + Olivia Q1.04si sa fie si in meniul de la nunta , ca eu vin cu
+ restul
AidaPOZE
Matza Emma in actiune
Vezi, Aida, cum incearca sa se fofileze Wendy de facut alivenci? Neheheeee. Nu-i merge. De aia toate subiectele de pe forum urla de necaz pe soacre. Acum inteleg. Ce trebuie sa faca ele, pun nora sa se execute. Dar ea nu stie o chestie: cu mine nu-i merge!
Deci, la nunta: felul 1 alivenci, felul 2 alivenci, felul 3 alivenci, de baut: alivenci.
Wendy e responsabila cu gatitul. Ah ce ieftin o sa iesim.
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Wendy, auzi ce zice Lulu, ca trebuie sa-ti arat cearsaful. Nu mai bine te leg la ochi cu el?
Adina + Olivia Q1.04
lulu_boches spune:
d-na W, o sa-ti iasa alivenciu pe ochi, de nu-ti mai trebe veci...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
wonderful spune:
Ornam mesele cu boluri pline ochi cu aliv. si il dam si la pachet invitatilor.

Oare pe cine o sa puna in camasa de forta?Pe tine,c-ai avut ideea asta pt. meniu(daca se poate numi asa torocala aia)sau pe mine ca te-am ascultat?Cel mai bine ar fi sa ne stranga pe amandoua de pe strazi ca sa fie mai sigure.
Aido,zi ceva,ca pareai mai normala decat Adin!
wonderful spune:
quote:
Wendy, auzi ce zice Lulu, ca trebuie sa-ti arat cearsaful. Nu mai bine te leg la ochi cu el?
Adina + Olivia Q1.04

Hai ca-i tare!De ce?Ca sa vad daca-mi place imprimeul,sau daca-i proaspat spalat?Sa nu uiri sa-i pui lenor.
lulu_boches spune:
quote:Numai parea, ca doar ea datu apa la moara...Ati luat-o razna BBBrrrr.Ce spital e mai aproape de voi?
Originally posted by wonderful
Ornam mesele cu boluri pline ochi cu aliv. si il dam si la pachet invitatilor.Oare pe cine o sa puna in camasa de forta?Pe tine,c-ai avut ideea asta pt. meniu(daca se poate numi asa torocala aia)sau pe mine ca te-m ascultat?Cel mai bine ar fe sa ne srtanga pe amandoua de pe strazi ca sa fie mai sigure.
Aido,zi ceva,ca pareai mai normala decat Adin!
W
Lena
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
...Ati luat-o razna BBBrrrr.Ce spital e mai aproape de voi?
Lena
Eu maine ma duc la viena. Poate ma opereaza acolo. Eu si cu Basescu.
Adina + Olivia Q1.04
MsLara spune:
quote:
Fetelor, in martie ma marit!Pregatiti-va!
Adina + Olivia Q1.04
Adinuta, eu ma ofer D-ra de onoare!!!
Am fost si la vara-mea si la sor-mea...sunt aproape experta!!! Aaa... si am si tinuta corespunzatoare...chiar ma gandeam cand sa o mai port

Lali

wonderful spune:
Spitalul e doar la 2 statii,numai ca la sectia de nervosi stau deja 2 intr-un pat.Cred ca ne pun pe amandoua in acelasi pat ca sa nu-i agitam pe ceilalti si mai tare.Da' oare au medicamente suficiente?
A_Iulia spune:
Gata, uite ca am gasit-o si pe Lali, domnisoara de onoare...nimic nu mai lipseste.
Lali o sa le prinda in piept la nuntasi stiti ce? Norma, bucatele de alivenci.
Si in loc de petale de trandafiri, o sa arunce in fata mirilor cu branza.
Adina + Olivia Q1.04

+ restul