Cafea cu aroma de femei *65*
Raspunsuri - Pagina 14
A_Iulia spune:
Wendy, stiu ca, in calitatea ta de soacra mare, ti-e greu sa accepti ca vine o vreme cand puii isi iau zborul de langa mama.
Eu iti urez sa te acomodezi cu ideea cat mai repede si sa fii cuminte ca sa ne putem intelege ca lumea. ![]()
Nasii sunt in tema - Aida cu Laci - deci te rog sa nu faci urat, asta daca vrei sa te mai invitam pana la urma la nunta sau nu. ![]()
Adina + Olivia Q1.04
ramyteo spune:
Hai mai la beute se trezi si Mire si acu ii zisai sa intre asa ca eu fug la party
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
A_Iulia spune:
Aaa, si inca ceva, uitasem: pana in martie, Wendy, esti in perioada de proba la copt alivenci.
Sper sa-ti iei licenta in alivenci pana la urma.
Adina + Olivia Q1.04
fannna2003 spune:
nu-mi vine sa cred...e pe bune?sa nu ziceti ca bagheta mea magica da gres...ati vazut ce vrajitoreasa sunt???...si vine si bb
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
wonderful spune:
Ce mi-o fi trebuit?Cine m-a pus?Si e un baiat asa de bun!Ei,c'est la vie...Sa-mi cat rochie,nici la mall n-am vazut nica mai ca lumea.Am sa vin cu una plina cu lameuri verzi,rosii si albastre si pantofi de panza aurie.Iar rochia ta va arata cam la fel.OK?
lulu_boches spune:
quote:Nu poci.La party se drinkaie, iar eu iau "nasturi" si decat sa ma amagesc cu citric, mai bine ma abtin.Cand ma fac bine eu si familionul meu, ma fac "muci", atunci sa vezi tu party, ca o sa ma stie tot blocu 64.
Originally posted by ramyteo
Lena da laso mai cai tanara fata ce are daca se marita? Ia hai si tu la party
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Aaa, si inca ceva, uitasem: pana in martie, Wendy, esti in perioada de proba la copt alivenci.
Sper sa-ti iei licenta in alivenci pana la urma.
Adina + Olivia Q1.04

si sa fie si in meniul de la nunta , ca eu vin cu
+ restul 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Ce mi-o fi trebuit?Cine m-a pus?Si e un baiat asa de bun!Ei,c'est la vie...Sa-mi cat rochie,nici la mall n-am vazut nica mai ca lumea.Am sa vin cu una plina cu lameuri verzi,rosii si albastre si pantofi de panza aurie.Iar rochia ta va arata cam la fel.OK?
W
Tu imbraca-te cum vrei tu, eu o sa-l consult pe Mire, nu pot hotari fara el
Auzi ca a prezis Fanna ca deja sunt gravida. Iupiii
, Wendy, ai sa fii bunica!Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
fano,daca asa-ti merge bagheta,mai bine baga-ti-o in q!N-auzisi ca-n loc sa se marite cu maseurul pe care-l freaca de-i ies fulgii,i-a casunat pe fi-miu?Si mai vrea si alivenci

Adin,TU tre' sa faci alivenciul ala nenorocit,ca sa vaz daca te pricepi la manevratul tigailor in bucatarie.Treci testul,il iei pe Mihai.Daca nu,il iei pe maseur.Dixit!Ah,si sa fie FATA,ca de golani is satula ca de mere acre.
lulu_boches spune:
quote:la birtu de la sosea sta nasu cu finasa...Sau o schimbam(ca sa nu o iau cu biciu), nasa incerca finu
Originally posted by Adina Iulia
Nasii sunt in tema - Aida cu Laci - deci te rog sa nu faci urat, asta daca vrei sa te mai invitam pana la urma la nunta sau nu.
Adina + Olivia Q1.04
In noaptea nuntii vezi ca trebe sa arati cerceafu la soacra
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
http://community.webshots.com/user/lua_lanna/profile