Condica Salajencelor (38)
Raspunsuri - Pagina 9
dianaiulie2009 spune:
Bianca , incearca si in Bradet la Lem's ( de unde mi-am mobilat eu dormitorul ) , poate gasesti ceva pe placul tau . Au mobila de la Lemet si inca o firma care produce ceva mobila cu denumirea Cappucino ( Clau A. si-a mobilat sufrageria cu acest tip de mobila ) .
Bafta la cautari !
Va tzuc , noi mergem impreuna cu Giulia sa luam pranzul la Unicum , apoi vom intra pana in Artima , iar apoi vom merge dupa Paula la bunici !
Duminica placuta !
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare tututror
va dorim o duminica frumoasa tuturor![]()
cat despre reduceri, deja au inceput din 6 ianuarie si tin pana in 30 martie, acum sunt 20-30% chiar si 50 si in februarie is 80.In aprilie o sa fie scumpe toate deoarece is pastele, si de obicei nu is reduceri, asa ca acum profitati![]()
cat despre leonardo, eu mi-am luat o pereche de cizme de iarna, si m-au tinut doar o zi
, si am dat o gramada de bani pe ele, am fost pana la cluj, si s-au dezlipit, am fost si le-am schimbat si apoi am umblat o iarna cu ele, deci cred ca depinde mult si de noroc.Sora mea are la fel, si dupa o iarna sau facut praf.Am luat si ceva mai ieftin, si inca ma tin.Eu cred ca depinde si de firma care le produce, ca nu toate is leonardo.Am luat si o poseta cu 1.5 milioane la reducere, si intr-o luna s-a rupt fermuarul
Cat despre cumparat mobila, eu zic ca merita ikea, deoarece are preturi mici, calitate buna si multa garantie, stiu ei de ce o dau
, eu cu 5000 de euro am mobilat o casa aici si un apartament in romania de 3 camere, si is super multumita de ei, cat despre decoratiuni is
.
va pup pe toate si va dorim o duminica frumoasa tuturor
mami si Alex
olim spune:
ce liniste aici![]()
mai fetelor, eu am facut o traznaie azi, am bagat siemesul la spalat in hanorac, si l-am gasit cand am adunat rufele, si ce e bine ca inca merge
, mai nou is tare aiurita, ca nu mai stiu nici eu ce fac
va dorim o duminica faina in continuare

mami si Alex
dianaiulie2009 spune:
Poftiti la cafelutza !!!
Bia este in Bucuresti Ikea si poti cauta pe net ca sunt anumite zile in luna cand gasesti bilet de avion dus-intors , Cluj-Bucuresti-Cluj la 50 euro .
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Se vede ca e luni azi , ca e pustiu si prin Salaj !!!
Treceti rpd, rpd la raport pana nu ma enervez si pun 

pe voi ! Raport ce ati fakut in week , ce ati gatit , etc.,etc. ....
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Venit, citit plecat (Bia)
Pe mine ieri m-a chinuit talenul, asa ca am prestat vreo 3 feluri de mancare asa, ca sa nu mai intru in bucatarie toata saptamana . [lol]Voi ce mai faceti? Si apropo ce e sunetul asta de la joc, ca deja mi-am stors creierii si i-am inebunit pe toti. Da nu m-au ales sa raspund!
Noa, va
, merg si io sa imi recuperez copilu' de la camin...
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Noa, va, merg si io sa imi recuperez copilu' de la camin...
Da la ce ora il scoti pe Andrei de la camin ca yo merg dupa Paula abia dupa ora 17 !!!
Eu am dat raportul pentru acest wekk - end !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Adikatelea sa intelegem ca tu tot week-endul ai fugit ???
" Carpe diem ! "