Condica Salajencelor (38)
Raspunsuri - Pagina 7
silvana_salajan spune:
Ha, ha! Elvira buna faza!Si eu care nu imi iau cizme decat o data la 4-5 ani, cum le recunosc pe alea bune?
Fetelor, am comis fursecurile. Acum asteapta sa se usuce glazura de cioco pe ele. Am mancat una calda ca nu m-am putut abtine: o nebunie!!! Mai am 44 de bucati. Cine se inscrie ? ![]()
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by giulia71
Fetelor, imi e asa de teama cu constructia casei!!!
Ma tot gandesc sa nu dam peste niste tampiti sa isi bata joc de banii nostrii
O fi normala temerea mea sau deja am dat din anxietate in paranoia?!
hai va pup
Ah sa nu uit catelu meu a crescut si se joaca ca un nebun cu Calin, imi e asa drag de el:))
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
mai, io am trecut prin constructia unei case si cu mana pe inima-ti spun ca si acum is traumatizata[asta se si vede si simte
io zic sa gandesti pozitiv , sa dai banii pe etape, sa faci un contract beton si sa nu te lasi amagiy de faptul ca ei iti vor s[pune ca de le dai avans mare ai reducere mare.aiurea ,nimeni nu lucreaza in pierdere.
in alta ordine de idei io zic ca cine-si face casa musai sa aiba banca.am fost azi la cj, abia am ajuns.is beteaga.am vazut o mobila de bucatarie betoon si care merge la fix in bucataria mea la "doar"treisutedouazeci de milioane
[emoticon cu ala care se impusca in cap], canapele de living la micutza suma de sptezeci de milioane,si multe alte preturi mirificeAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Da,mai, e groaznic ce s-a intimplat cu biata fata...bietii copii cred ca sint marcati pe viata de intimplare...auzi tu, sa o vezi pe mama ta cum e impuscata in cap, si imediat dupa aia cum lasa capul in jos si nu mai zice nimicprobabil ca nebunul e la puscarie pe undeva pe-aici, ofof, doamne pazeste!
io stiu ca s-a impuscat si dementul.oricum asta nu ma incalzeste personal.pacat de copilasii lor .
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Adriana merci de promptitudine.
Fetelor care ati luat de la Leonardo marfa, ati fost multumite de cal? Eu nu am decat o experienta cu ei, cu o pereche de pantofi a lui Vlad, carora li s-a rupt talpa in doua exact dupa o luna si o zi!asta in cazul in care garantia pe pantofi era de o luna! Noa, cine a mai auzit asa ceva?
sora lui colegu si-a luat 2 perechi de cizme[nu au fost ieftine] le-a incalat de 2 ori, fiecare si o pereche s-a dezlipit , iar la una i s-a crapat talpa.faza nasoala e ca nu a pastrat bunul si asa ca a ramas "desculta".
la tudor i-am luat acu trei ani cizme , cu un milion cincisute si-s impecabile desi le-a purtat 2 ierni.lui colegu i-am luat pantofi scumi si-s varza si ceva mai ieftini care-s impecabil .
otilia, "tu decizi , chiea e la tine"
Bimilit spune:
ce mi-am luat?o portie de nervi si draci.
astea nu-s normali
.au neste preturi de te fac sa emigrezi![]()
bey, un fursec dai si la blonda?
silvana_salajan spune:
Pana la urma tot de aci din Simleu mi-oi lua, parca vad. Ca tot asa m-am cacait si acum 3-4 ani si mi-am luat pana la urma de aici. Si amu is bune da m-am saturat de ele. Am zis ca imi iau altele si pe astea le arunc la gunoi ca sa nu le mai vad, ca iar ma incalt si la anul cu ele.
Faza nasoala e ca astia de pe aici nu fac reduceri. Le tin si la anul le gasesc pe raft, dar la pretul de la anul.
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Am gasit o reteta minunata pe care o voi presta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/17576/Fursecuri-Surpriza/
Daca nu gasesc ciocolatele, am sa pun bomboanele ramase de la pomul de Craciun !
Abia astept sa ma apuc de ele!
astea fursecurile cu ingredientul minune?de unde l-ai procurat?
silvana_salajan spune:
quote:Noa, vii amu? Hai ca is bestiali. Da de mananci 2, iti crapa ficatul! Tu te gandesti, ca au un borcan de unt de arahide si un pachet de unt! Plus bomboane de ciocolata la greu! Nu is normala! Ai mai vreau sa slabesc!
bey, un fursec dai si la blonda?

probabil ca nebunul e la puscarie pe undeva pe-aici, ofof, doamne pazeste!