Condica Salajencelor (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti incearaca aici

http://philadelphiaatlanta.com/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=1

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

am una bucata strumf in zona care nu ma lasa sa butonez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Of, of! Eu care nu mai uit la TV, habar nu am avut. Pacat de saracutii copii, care au ramas orfani.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Nu pot sa cred ca in ziua de azi se poate intampla asa ceva , mai ales in SUA si mai ales in situatia in care biata femeie s-a plans ca e amenintata cu moartea . Pacat !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Nuoapte buuuna! Va astept dimi la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Da,mai, e groaznic ce s-a intimplat cu biata fata...bietii copii cred ca sint marcati pe viata de intimplare...auzi tu, sa o vezi pe mama ta cum e impuscata in cap, si imediat dupa aia cum lasa capul in jos si nu mai zice nimic probabil ca nebunul e la puscarie pe undeva pe-aici, ofof, doamne pazeste!

Adriana, spor la munca!

Ma duc sa ma culc, iara e aproape 10 seara, nu stiu cum trece asa vremea, am fost la cumparaturi acuma seara cind am iesit de la lucru, si se pare ca am pierdut notiunea timpului.

va pup si mai trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am intrat iara sa va zic ca pe la noi ieri a fost o tornada "in vizita", nu chiar unde locuim, dar la vreo 40-50 de mile de aci...Nu s-a mai vazut asa ceva prin zona de vreo 70 de ani.A ras citeva case, de a ramas doar fundatia dupa ele, le-a imprastiat in cele 4 zari.(avem niste prieteni care tocmai ieri, pe vremea aia, veneau din Romania, si se pregateau sa aterizeze...au bagat o spaima saracii cind li s-a spus sa isi puna centurile de siguranta si ca o sa aterizeze in siguranta, in timp ce avionul se scutura ca luat de draci).

Si azi am auzit la stiri ca cica in IRAK a nins, si acolo cica prima data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !!!

Poftiti la o cescutza de cafea , ceai , capucino cu biscuiti , piscoturi , lapte , frisca sau ce va mai pofteste inimioara !!!

Eu sunt pe baricade dar de la ora 1 voi chiuli ca mergem pana la Cluj . Cred ca voi da o fuga pana in Iulius Moll sa vad daca gasesc ceva la Sale ...

Va doresc week-end palcut !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput