Condica Salajencelor (38)
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
mai eu am trimis mesaju asta acum 2 ore, deja am mancat pastele![]()
tati de obicei sta o zi acasa
, cred ca si acum la fel
poze cu alex
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
mami si alex
Bimilit spune:
olim , sa-ti fie de bine.
Doamne ce frumos baietel ai .vai ce scumpic e.pupa-l mult mult si din partea mea.vai ce l-as mai zmotoci

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
diplodocus spune:
Proprietarul unui magazin batea un ultim cui pentru a fixa o mica
bucata de lemn în dreptul usii de la intrare: “Catelusi de vânzare”. Si cum
astfel de anunturi au darul sa trezeasca foarte usor curiozitatea copiilor, nu
dupa multa vreme, în magazin intra un baietel.
- Cât costa un catelus? - îl întreba baietelul pe vânzator.
- Depinde, raspunse acesta, între 30 si 50 de dolari.
Baietelul baga mâna în buzunar si scoase ceva maruntis.
- Am doi dolari si jumatate. Îmi dati voie sa-i vad?
Vânzatorul zâmbi întelegator si fluiera scurt. De dupa tejghea aparu
Lady, îndreptându-se grabita spre stapânul ei, urmata fiind de cinci
catelusi. Unul dintre ei ramase mult în urma. Baietelul observa imediat ca puiul
avea un handicap la una dintre labutele posterioare.
- Ce are catelusul? - se interesa el la vânzator.
Barbatul îi spuse ca dupa afirmatiile veterinarului, catelusul avea o
malformatie din nastere si avea sa schiopateze toata viata.
- Pe asta vreau sa-l cumpar! - exclama baietelul.
- Nu, nu trebuie sa-l cumperi. Daca într-adevar vrei sa-l iei, ti-l dau
pe gratis.
Baietelul se întrista, îl privi pe vânzator drept în ochi si spuse clar
si raspicat:
- Nu vreau sa mi-l dati pe gratis! E la fel de valoros ca oricare
dintre fratii lui si va voi plati integral pentru el. Va voi da acum doi
dolari si jumatate si câte 50 de centi în fiecare luna pâna voi reusi sa-l achit.
Barbatul insista:
- Nu pot sa cred ca vrei sa-l cumperi! Niciodata nu va fi în stare sa
alerge, sa sara si sa se joace la fel ca ceilalti catelusi.
Baietelul se apleca si-si sufleca pantalonii, lasând sa se vada un
dispozitiv metalic care-i sustinea piciorul stâng.
- Domnule, nici eu nu prea pot sa alerg, iar catelusul acesta are
nevoie de cineva care sa-l înteleaga.
Stapânul catelusilor îsi musca buza inferioara, încercând sa-si
stapâneasca lacrimile.
- Fiule, ma rog si sper ca fiecare dintre acesti catelusi sa aiba parte
de un stapân ca tine.
În viata nu conteaza CINE esti, ci daca cineva te apreciaza pentru CEEA
CE esti, acceptându-te asa cum esti si iubindu-te neconditionat
mihaela_s spune:
Aaaa iar vin in miez de noapte la povesti. Am fost in vizita, fain de tot...am mancat, baut si povestit, ne-am simtit bine. Fetele sunt obisnuite cu Toni si n-au treaba. De fapt toata vizita asta inopinata a fost pusa la cale de Silvia. Azi Toni a avut ora cu ea si printre altele i-a povestit Silviei ca merge acasa si despodobeste bradul...la care Silvia a inceput sa planga ca vrea si ea sa-i vada bradul si sa nu-l despodobeasca...asa ca s-au inteles ca mergem azi pe la ei si m-a sunat Toni la pranz sa-mi spuna
adica sa ne invite. Au pregatit si cina si fetele au primit cadouri sub brad, au fost tare draguti, ca de obicei. Am stat vreo 4 ore dar au trecut tare repede, mai ales pentru mine care sunt cam "nevorbita"
.
Bia, tare m-ai distrat cu povestile, musai sa-ti faci un program de net ca esti sarea si piperu'
. Da, Diana a avut azi prima zi de scoala si a venit superincantata...nici nu ma mir, ca la ce scoala fac astia...
...nu tu teme, lectii la care mai mult povestesc, matematica recapitulativa de care Dia a facut in cl.4-a...noa dar stiam ca in Ro se face scoala, astia copilaresc inca. S-a inteles insa cu Toni sa faca impreuna lectii de romana si de mate din manualele de a 5-a pe care le are Dia din Ro, foarte bine!
Nu stiu cum sa va spun, dar Diana e ca pestele in apa aici, am crezut ca ii va fi greu, ca nu va intelege...si-a dus dimineata vocabularul cu ea, foi pe care sa-si noteze cuvinte necunoscute dar nu le-a folosit. 
Silvia parleste o amestecata, uite cam asa
.
Tare-mi place cum te hotarasti si te dezhotarasti cu Matei, ai sa vezi ca el nici n-o sa te bage in seama cand o sa vada copiii
. Cred ca e tare scump, ca toti copilasii de varsta asta...
.
olim, Alex e un scumpic dulce, sa va traiasca!
Azi a fost ziua lui sora-mea, a implinit 30 de ani! A schimbat si ea prefixul...nici nu-mi vine sa cred! 
Noa va las io de data asta cafeaua pe masutza din coltz...aveti grija sa nu va ardeti! ![]()
Somn usooooor...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela, dupa ora americana inca mai este ziua cristinei.ii urez un sincer
LA MULTI ANI!
.sper sa va revedeti cat de curand.
ieri am avut pauza oferita de matei[l=a scos colegu la plimbare]si m-am uitat la stiri.si ce vaz:explozie la SM.gandul mi-a zburat la socrul tau.am intrat repede pe forum , am vazut ca nu ai scris nimic si zic of ce bine.chiar asa cum se descurca acum iarna?
am cetit perlutzele silviei.tare dulcica e.ce-i face prietenul imaginar?
matei are un pi/PIC=pitic cu care se joaca.si-l cauta peste tot.ii nacajit ca de multe ori sta ascuns dupa mobila si nu vrea sa-i vorbeasca
sau altori sta pe tavan si se teme sa nu cada
.
ioana
.
olim, cred ca ti-e greu si nu ti-e usor da vb aia:nu-i usor , da-i fain.
mno , va tzuc .fug sa cetesc ceva .sa va spun cum si unde cetesc? eu dorm cu matei in camera , si ca sa nu-l deranjez cu veioza stau in pat si citesc cu o lanterna
.is dusa rau
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la cafelutza .... amu am tare mult de lucru da mai viu ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Prezenta la cafeluta...
Ce mai faceti? Hai sa va radeti un pic:
quote:Le-am primit si eu pe mail si am zis sa mai rada si altii.Ioana faina istorioara, mi-au dat lacrimile.Bia, mai povesteste, ca abia astept sa vaz daca l-ai inscris pe Matei la gradi.Adriana da-le incolo de hartoage.Giulia ai facut fata tentatiilor?Olim, vine primavara si o sa treaca timpul mai usor, cu plimbarile...
Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? intreba invatatoarea -Pai,in Zahara. - Pai bine Alinuta,da acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i cubic? ... ------------ --------- --------- --- Paradoxul existentei: Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc! ------------ --------- --------- --- Intrebare: - Ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii? Raspuns: - Desigur, femeile! Ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi? ------------ --------- --------- --- Diferenta dintre un utilizator Windows si un utilizator Unix este: - Utilizatorul Unix se da intai cu capul de monitor, apoi citeste documentatia, iar in final utilizeaza sistemul. - Utilizatorul Windows intai se apuca de lucru, apoi citeste documentatia, si in final se da cu capul de monitor. ------------ --------- --------- --- Statisticile afirma ca unul din patru oameni are probleme psihice. Ganditi-va la trei prieteni ai dvs. Daca considerati ca la ei totul este in regula, atunci cu siguranta dvs sunteti cel cu probleme. ------------ --------- --------- --- De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu, aceasta se numeste "rugaciune", dar cand Dumnezeu vorbeste cu cineva... se numeste "schizofrenie" ? ------------ --------- --------- --- ------------ --------- --------- --- Un curios se opreste in spatele unui pescar. - Ei, cum merge? Musca sau nu? Ati prins vreunul? - Da, adineaori am prins pe unul care ma batea la cap si l-am aruncat in rau ! ------------ --------- --------- ---
mai vin, dar numai deseara.
dianaiulie2009 spune:
Tu , oti le-as lasa eu incolo doar ca ma preseaza termenele .
Bia , cura mea e in stagnare , in fiecare zi apare alta si alta tentatie si nu reusesc sa ma abtin fiin gurmanda ... de ex. aseara am fost in vizita la sora mamei si am bagat 2 felii de salam de biscuiti si racituri , iar in seara asta ne-au invitat nashii la cina si cum sa ma duk si sa spun ca eu sunt la cura ??? Mai ales ca nasha gateste asa de bine si tot timpul mancam la ei de de spargem burtile !!!
Olim ce pakat ca sta tatia sa putin acasa !
Giulia ce mai zici , vine sau nu BB ???
Mihaela fain ca aveti romani cu care sa mai povestiti si sa mai schimbati impresii !
" Carpe diem ! "
giulia71 spune:
Sal'tare!
Hop si yo
!
Vetea buna e ca venira rushii. Ieri.
Pe masa ginecologului.
Imi facu omu o echo vaginala si gata, s-a produs evenimentul.
A fost destul de penibil mai ales ca eram pt prima oara la el, dar m-am scuzat si a trecut...
Anyway...neplacut...
Vestea si mai buna e ca nu am nik la riniki, se pare ca a fo o micro-pietricica care s-a dus si asta mi-a provocat marile dureri.
Ieri am fost si la scoala si am vb cu doamna lui fi-mio, ca am eu niste nemultumiri legate de evolutia cupilului si am rugat-o sa ia atitudine si sa fie cu ochii pe el.
Mi-a promis ca il va observa mai de-aproape.
Cam atat depsre mine si ai mei.
Am multa treaba la serviciu, acasa la fel...si n-am chef![]()
Pupic la toate si sanatate la puiuti
mihaela_s spune:
Hai sa va fie o zi faina!
Bia, multzam fain de urari, am sa le trimit mai departe
. Anul asta i-am facut 2 surprize la sora-mea. Nu stiam cum sa-i trimitem ceva cadou, iti dai seama ca a schimbat prefixul si noa...eveniment important! Si mi-am adus aminte ca ne mai povestea ea ca a primit de la colegi cupoane pentru cumparaturi...asa ca am cumparat si noi un cupon pentru Victoria's Secret(de care si-a si luat ceva haine) si un buchet de flori, in vaza si cu un balon, din ala care ii duce acasa...a primit ieri dupamasa florile si a fost tare bucuroasa. Noa, sa-i fim si noi alaturi cumva...Planuim ca la vara sa faca sora-mea o vizita aici, mai vedem daca va reusi. Daca nu, de vazut ar trebui sa ne vedem macar in Ro...ca iaca vor fi 2 ani de cand ne-am vazut...
De explozie stim si noi, citim presa pe net ca sa mai stim cate una-alta, apoi mi-a zis si mama ca a vazut la stiri. Explozia a fost departe de socrul, in alt cartier, aproape de unde stateam noi. Nu foarte aproape ca sa ne ingrijoreze soarta apartamenutlui nostru, dar asta ne-a pus pe ganduri ca trebuie sa-l vindem la vara, ca uite ce se poate intampla...
Socrul meu e relativ OK. Nu prea poate sa iasa acum, din cauza frigului cred ca il doare piciorul, dar altfel e bine. Tanti merge in continuare la el, ii face mancare si curatenie si cam atat. De Craciun am vorbit si eu cu el(in rest Ovi e cel care il suna) si avea un tonus bun, doar ca ii lipsim, dar asta era inevitabil.
Pup Matei cel scump! Silvia a cam scapat de prietenii imaginari, doar hipopotamul o mai viziteaza uneori: intr-o seara a legat una din usile de la camera lor(sunt doua), asa inchisa, de usa de la bucatarie, cu o curea si ne-a spus ca de aceea, pentru ca noaptea o deranjeaza hipopotamul, ca vine la ea si o trezeste
. In rest nu prea o mai aud, acum e superindragostita de calutz(poate l-ai vazut si pe el pe site, intr-un alt articol) si povesteste non-stop cu el.
adriana, e singura famile de romani cu care putem discuta...
Mai e o tipa care e doctorita si a venit odata cu noi aici, dar desi locuieste vis-a-vis cu noi, nu ne intalnim. Ea ajunge seara tarziu acasa, dupa serviciu merge la biblioteca la internet(nu are acasa comp) pe cand la noi e ora de nani...iar in we avem fiecare programele noastre...ea are spalatorie si merge la biblioteca iar noi pe la plimbari si inot.
Si mai e o tipa, ea e coafeza si are cei 2 copii(fata care a fost colega cu Dia) dar e nemaritata, adica divortata. Si nu prea avem tangente cu ea. Eu ma tot pregatesc sa ajung la un tuns, dar inca nu am fost...haha, poate dupa ce incep cursurile de suedeza o sa ajung, ca am auzit ca voi fi colega cu mama ei(a coafezei). O fi la vreo 55 de ani, n-o cunosc...dar sta in Ro si mai vine pe aici...habar n-am cum face ea cursurile, ca trebuie sa fii legal aici ca sa le poti face...
Cu Toni mai vb la telefon si in legatura cu fetele, a trebuit sa o sun cand Silvia a fost bolnava si a lipsit de la camin, sa o anunt sa nu mearga nici ea. Si intamplator am descoperit ca ne intelegem bine si avem multe de povestit. Si Ovi cu sotul ei au discutat multe, e un om foarte informat, e de 25 de ani aici si stie o gramada de chestii...Cam atat.
Otilia, faine bancurile! Foarte bine ca ne mai inveselesti.
Giulia, bravo ca nu mai ai nimic la rinichi! Iti doresc sa fi scapat definitiv de pietricele...
vorbe de copil...
Hobby