Condica Salajencelor (38)
Raspunsuri - Pagina 18
giulia71 spune:
Mneata si sanatate la bolnaviori de la mine!
Va invit la o cafeluta calda!
Am niste mustrari de constiinta ca azi e ziua lui Cani meu si am uitat de dim sa ii zic la multi ani
!
Ce parinti rai suntem
!
In rest, toate bune..
Pana acum, multumesc lui Dumnezeu Cani a fentat raceala, sper sa ne tina in continuare tot asa!
Sanatate inca o data si we placut!
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
olim spune:
Salutare tuturor
va doresc multa sanatate tuturor

Giulia, LA MULTI ANI LUI CANI!
Alex al meu e tare prapadit, de cateva zile nu mai vrea sa ia sanul, il bag in gura obligat.Se trezestea pe la 3 si il apuca povestile
, sper sa isi revina
Plus ca vrea numai in brate, si nu doarme decat daca dorm si eu langa el
, is zombi de 2 zile.Sper sa isi revina repede la normal![]()
va pupam pe toate si va dorim o zi de vineri scurta, si un wek placut tuturor

mami si Alex
silvana_salajan spune:
La multi ani! Calin al Giuliei!
sa cresti mare, sanatos si sa fii cuminte.
Giulia draga, din pacate traim in secolul vitezei si aste ni se mai intampla. Acum eu zic sa nu dramatizezi, luati copilul si iesiti undeva deseara, eventual lasati-l sa isi faca vreo pofta interzisa de obicei (pizza, sau altceva ce nu obtine asa usor) Nici nu isi va da seama.
si sa va creasca mare! Restul, pe unde umblati?
silvana_salajan spune:
Olim, e si asta o faza. Numa sa ai grija sa nu devina o obisnuinta, ca vorba unei bune prietene: va dormi cu tine pana merge in armata!
si numai bine!
mihaela_s spune:
Calin de Giulia!!!!
Sa va creasca baiatul mare, istetz, sanatos si sa aveti parte numai de bucurii si succese din partea lui!!!!
olim, e greu cu puiutii mici si cand cresc mai mari, dar cand au cateva luni si mama e totul pentru ei...multa rabdare si putere iti doresc! Cu sanul am patit-o si eu cu Diana, dupa ce am inceput sa-i dau completare cu biberonul...nu stiu daca si la tine e aceeasi problema. Eu nu am avut lapte suficient si dupa ce a simtit ce bine papa din biberon, gata! Asta e, trece si copilul creste...dar pe cat posibil insista cu sanul, chiar daca plange putin.
O zi frumoasa va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
giulia71 spune:
sar mana mult de felicitari!
eu is mai prostuta asa si mi-au dat lacrimile cand am vazut urarile voastre!
Ei, nu ma luati in seama...
Pupici la toate!
Zbor si eu sper casa mintenas
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
olim spune:
ii dau completare inca de la nastere ca nu mi-a ajuns laptele si nici nu lua sfarcu bine in gurita.Am avut silicoane si asa a papat san.Noaptea ii dadeam doar sin si inca o masa la amiaz, iar dupa bibe intotdeauna, dar acaum nu mai vrea.E hot, ca din bibe trage mult mai usor decat din san.Oricum eu insist, acum a papat 10 minute dupa bibe, sa vedem.
va doresc o zi frumoasa tuturor
noi iarasi un wek singurei, ca tati e in Olanda![]()
va pupam, mami si Alex
diplodocus spune:
LA MULTI ANI CALIN DE GIULIA!!! sa cresti mare si sanatos, sa fii bucuria si mindria parintilo( chiar daca ei mai uita in cite-un an sa-ti zica dimineata la multi ani
)
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!
Calin .
oooooooo,lume noua.
Ioana.
sanatate bolnaviorilor.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:

CALIN !!!
Sa fii sanatos , sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de mami si tati !!!
Giulia , sa va bucurati din plin de baiatul vostru si sper sa aveti parte numai de fericire in viata !
" Carpe diem ! "