Top 20 ofense divine!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

vaaaai, Kokiy, cum poti sa spui asa ceva? Prajiturelele mai sus amintite nu ingrasa. Is ca lembas-urile elfesti: iei o gura si ai energie toata saptamana :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by denizel

vaaaai, Kokiy, cum poti sa spui asa ceva? Prajiturelele mai sus amintite nu ingrasa. Is ca lembas-urile elfesti: iei o gura si ai energie toata saptamana :-)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

ce-as mai rade,dar n-am cum
dupa ce am postat ultima oara aici am patit un necaz(postat la femina intima) si sunt sigura ca domnii de pe aici o sa-si zica"vezi daca ne-a luat in ras , o pedepseste DD"

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

asta sigur intra-n rai, cu tot cu enoriashii repede-datatori-de-voturi-contra-mici-shi-bere:

Preotul paroh Ion Ghioc a postat afise de sustinere electorala in parohia sa din satul Siretul din comuna Letea Veche, judetul Bacau.
Continutul afisului este urmatorul:
"Episcopia Romanului, Parohia ortodoxa Rusi-Ciutea ofera candidatilor la postul de primar, consilieri locali si judeteni SUSTINERE ELECTORALA indiferent de culoarea politica a candidatilor. Asteptam oferte in vederea sustinerii si colaborarii din partea celor interesati. Eventualele colaborari se vor consfinti printr-un protocol de sustinere si colaborare".

http://www.ziua.net/display.php?data=2008-04-15&id=236125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ham
Eventualele colaborari se vor consfinti printr-un protocol de sustinere si colaborare

Se vor consfinti, sau se vor sfinti?

Mergi la inceput