Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor mi-a scris laura,(asa m-am bucurat ca-mi venea s=o pup), sint bine, micuta a avut o infectie la ochi dar e bine, sint in perioada de adaptare, ne va pune si poze cind are putin timp mai mult, e mai greu la inceput! deci important e ca sint bine, noi va asteptam cu drag, adaptare placuta sa aveti va pup tare pe amindoua!

duminica placuta sa aveti, mi-am luat patine asa ca azi o zbughim la patinoar

va pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Pepsi, gasesc tinctura aia cu echinaceea si propolis si aici, in Canada? Sau trebuie sa o cer din Romania? Saru-mana de raspuns.

Ce bine ca Laura e bine si fetita la fel. Mi-aduc aminte ca am patit si eu cu Danut cu alapatul non-stop daca se putea. Si mi-au zis sa nu il mai las la san mai mult de 15-20 de minute de fiecare san ca n-are cum sa suga mai mult. Oricum cateva luni nu prea am avut timp de somn mult din cauza suptului si acum realizez ca probabil as fi dormit mai mult daca nu m-as fi incrancenat sa il pun sa doarma de la inceput in patutul lui, ca el se simtea mai aproape de mine cand sugea si ar fi stat cu sanul in gura tot timpul daca se putea.

Pupici fete dragi, o zi frumoasa.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va pup, fetelor
Multumesc pt galerie, dragele mele, ati fost de milioane!
Flavia multumesc ca ai transmis mesajul meu fetelor si le multumesc mult ca s-au tot interesat de mine. Si acum sunt pe fuga, deci nu prea pot povesti.
Exact cum zice Irina si eu sunt hotarata sa nu o obisnuiesc in pat cu mine si o pun in patut dupa fiecare papa. Nu-i convine tot timpul, dar nu cedez
Inca ne luptam cu alaptatul (Flavia chiar ca nu ma las pana nu reusesc sa o alaptez cum trebuie) si mie mi s-a spus sa nu o las mai mult de 20 de minute la un san (si sa nu-i sau din ambii ani la o masa, deci daca nu-i satula bag completare).
Doarme destul de bine noaptea, se trezeste cam o data si mai pot sa dorm si eu (desi mereu deschid okii sa vad ce face). E o frumoasa si o scumpa, face niste mutrite de-mi vine sa o mananc si zambeste prin somn de as sta mereu sa o pandesc
Mai vb cand mai am timp. Poze nu am decat pe telefon si o sa vad cum fac sa le postez.

40+ AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aparu LAURAAAAA
moamaaaa sa faci bine sa faci pozeeee multeeeeeeeeeeeeeeeee chiar daca nu le vedem acum..lasa ca noi avem rabdare le vedem cand poti tu..pup printzesaaaa sunt sigura ca;i minunta..cum ar putea fi??cu asa parinti minunati..va pupp pe toti 3
fetelor cam somarati azi

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irinel, da o poti lua si aici, cel putin in montreal sint in magazinele cu produse naturiste, sint unele special ptr copii, si ultima data nu am gasit cu propolis si i-am dat propolis de adult si farmacista mi-a zis doza

laura, asa sa faci, nu te lasa, o vei alapta cu siguranta. daca dai formula e o greseala, ptr ca ce ii dai lapte praf nu suge de la tine, daca nu suge de la tine nu produci, regula cam e asa, ii dai sa zicem la ora 12 sa suga, o lasi cam 20-30 min maxim, laptele de mama se digera cam intr=o ora, deci pe la 13 ii e foame din nou, ca socotesti ora de cind incepi sa-i dai.dar cel mai bine sa vorbim noi pe privat sau pe mail, am ajutat multe fete cu alaptatul, nici nu stiam dar mi-au multumit ele apoi si de la alte odisei, nici nu-mi venea sa cred, asa ca daca vrei, sigur te pot ajuta, ce ma bucur ptr tine simt fericirea din mesajele tale, sa stii ca nu e gaura=n cer daca o mai iei cu tine in pat, e mica si speriata, are timp sa tot doarma la ea in pat, cel putin eu i-am luat pe amindoi si nu regret nimic.uite ca si pe david l=am luat si acuma prefera patul lui, sta cu mine doar cind are ceva!in ciuda a ce ti se zice, profita de clipele astea, de lunile astea, ca timpul asta il ai numa o data in viata, cind era david bebe mic si dormeam si cu el si cu dominic si ma trezeam dimineata inaintea lor si stateam si-i miroseam si=i pupaceam si=i priveam, si asa frumos miroseau, fiecare cu mirosul lui......stiu, mama imi zice ca NU e bine sa stea cu noi in pat! de ce? nimeni nu stie, asa ca eu nu vreau sa pierd ptr nimic in lume momentele astea cu ai mei copilasi. asa ca profita, totul cu moderatie, nu trebuie sa stea numai cu tine in pat, dar mai ales acuma ptr perioada de inceput, cind amindoua aveti nevoie de adaptare nu e mare lucru s=o iei din cind in cind cu tine sa dormiti. la dominic si eu ma incapatinam, si eram rupta de oboseala. gata ca te-am dadacit destul te pup tare

liana, nu vezi la mine ce activa sint....?

atit de activa am fost si azi, ca mi-a luat ieri sotul patine, si azi am fost la patinat prima oara dupa 23 ani si vai ce mi-a placut, da m-am increzut cind am vazut ca merge, ce zic hai sa-i arat sotului ca ma dau mare si am cazut ca o balena pe uscat, cu toti cei 170cm si cele 85 kg gratioase m-am imprastiat pe jos de au venit baietii aia sa ma salveze, imi venea sa pling de durere!da m-am mai dat 2 ture apoi si am fugit acasa, mi-a placut tare mult, desi stau cu piciorul bandajat! si lui dominic i-a placut tare mult ca si el a patinat, concluzia .....mai mergem!sotul meu mai este 1 saptamina in concediu!uraaaa, ma mai relaxez si eu!

va pup tare ma duc sa-mi intind piciorul bolnav

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaghisa spune:

Dragele mele...

Asa am sa fac... Deocamdata medicul mi-a dat orgametril si a spus ca daca sangerarile sunt la fel sa merg pentru rechiuretare.
Cand sa merg la eco insa?? Ca deja sunt bulversata. Ma gandeam sa merg dupa tratamentul cu orgametril.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine: eu nu am dureri deloc, nu am avut hemoragie, nu am avut cheaguri si dupa chiuretaj, prima luna, mi-a venit menstra ok. Ati mai patit asa ceva? Eu cu medicii cu ca re am discutat au spus ca simptomele pt rechiuretare nu sunt prea firesti, adica cele mentionate mai sus. Multumesc

Pepsi..cred ca e orgametrilul nostru...eu asa sper sa fie...ca fac cu nervii de mai trec inca o data prin chinurile alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

LauraIoana-bine ai revenit,cat de mult ma bucur ca sunteti bine si tu si fetita!Abia astept sa vad poze!Sunt sigura ca e minunata si dulce foc doar are cu cine semana!
Pepsi-am ras citind mesajul tau cum povesteai tu cum ai cazut draga de tine,sper ca nu te doare prea tare piciorul.Foarte bine ca te mai relaxezi si tu era si cazul!Imi pare tare rau sa aud ca nu et-ai simtit bine cand ti.-au venit uratii,sper ca nu mai ai dureri si ca iti este mai bine!

Mergi la inceput

Mariaanna-asa asa sa nu mai bagi in seama ceea ce visezi.Cum mai esti acum?
Teo2rinamai ai atata de putin si pana la cununie si pana il nasti pe baietel,ce mai esti IMPLINITA!felicitarile mele!

Unde sunteti fetelor?Slaba activitate pe aici...

Mergi la inceput

Liana30-tin pumnii sa iasa tot ceea ce ti-ai propus!
Baby.r7-ma bucur ca ai mai "dat semne de viata"si ca esti bine si tu si bebika!
Danangie-sper ca te-ai mai linsitit,ai vazut ce ti-.a scris pepsi.te imbratisez fata draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Flavia,esti tu draguta, dar nu sunt frumoasa.m-ai facut sa rad cu cazutul pe gheata, dar sa ai grija cu piciorul. ce frumos e sa patinezi, eu nu stiu si taaaaare-mi doresc. si-apoi ma intreb: pe bebe Mihnea cine-l invata sa patineze? ca nici eu nici tati nu stie...
Liana, stiu io c-o sa strigi pe 19 de n-o sa ma pot concentra sa zic "da" ... poate zic "ba"... sa nu ma asurzesti, m-auzisi?
Michelle, multi de tot. am prins si eu o pasa cu muuuuult optimism si ma gandeam sa-ti si tie din el. te imbratisez cu drag si stii ca ma rog pentru voi.
Dana, am inteles acum, de-asta te-am si intrebat daca nu te poti duce la alt medic. va fi bine daca te duci la dr care ti s-a parut foarte bun pentru morfologie. stai linistita, nu te supara, va fi bine de data asta.
Andreea, ce frumos ati petrecut, l-ai plimbat pe bebe o gramada! noi suntem bine, mai avem 6 saptamani.si emotii multe rau.
Ninia,
Laura, ce frumos povestesti de printesa ta!imi dau lacrimile. de fericire pentru tine!
Lau, te pup si te imbratisez. sper sa-ti zica de bine dr. in februarie!
scumpelor, sunt foarte fericita si vreau sa va dau si voua din optimism!am dormit azi-noapte numai trei ore dar zau ca ma simt bine aseara am aflat ca in curand ne vom muta, eu si sotul. si bebe, bineinteles. inca nu stiu unde, va mai dura putin, dar mai conteaza? ca stiti ca noi am vrut sa-i ajutam pe sora sotului cu sotul ei si i-am luat sa stea cu noi ca erau... rupti stiti voi unde.v-am povestit eu cate am tras pe banii nostri. iata ca a venit si vremea sa stam doar noi, abia astept, azi-noapte ii povesteam sotului ca vom schimba mobila (veche de un an) si ce culori vreau... si cum va fi camera lui bebe... si el a adormit intr-un final si eu nu puteam sa adorm, asa ca... mi-am desenat in minte ce rochie imi fac pentru sambata, numai sa am timp. si e frumoasa rau, sper sa iasa asa cum am imaginat-o. si sa stea bine si pe... balenasi nu m-am apucat sa scriu ce-mi trebuie pentru sambata... adica pe platouri. va pup si va imbratisez pe toate.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput