Durerea unei pierderi de sarcina (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Liana30-ai reusit sa afli ceva de LauraIoana?Tu ce mai faci?Nu ti-este urat acolo la unguri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-multumim pentru mesajul din partea Roxanei,sa ii spui ca o pupam si noi!frumoase pozele din concediu,cred ca v-ati simtit tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Michelee nu aflai nimik .,,inca mai cercetez
la unguri nu mie urat ca m'am obisnuit..
va pupp..revin

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mcrissa, pai tin pumnii sa fie un strugurel acolo in burtik.ia da tu un sut in fund la depresie, va veni ziua aceea sint convinsa

cocolyso, cred ca l=ai facut prea devreme, de cite zile ai ciclul?

teo, tare frumoasa esti, cum se mai simte sotul tau?

michelle, simteai tu ceva ca nu sint bine ca mi-e tare rau de la ciclul asta, am luat calmante azi ca nu mai pot, m-am trezit la 6 de durere.ne-am simtit tare bine ieri la restaurant, este prima data dupa 6 luni jumate ca=l las pe david singur , 5 ore am lipsit, mi s-a parut 2 luni......a si plins saracutul, e tare obisnuit cu mine, mi-a fost tare dor de ei, i=am pupacit de numa cind am venit, mi-a prins bine sa=mi fac freza, sa ma imbrac, unghi, epilat, etc

slimatei, cica bebe mici chiar daca nu vad ei zimbesc la ingerasi, asa stiu eu, ca ei vad ingerasi de aia zimbesc. la un copil alaptat exclusiv, adica care papa lapte numai de la sin nu este nimic grav daca nu face caca nici dupa 7 zile. la unul pe lapte praf e diferit.stai linistita ca nu are probleme micuta, cea mai buna e gimnastica ptr ea, adica faci cu piciorusele ei bicileta, ii duci piciorusele la piept le tii acolo putin, si pe burta ii umbli cu degetele ca si cum ai gidila dar apesi putin de la dreapta la stinga tot timpul, si vei vedea ca nu vei mai avea probleme,

ralucaqhisa, eu am tot singerat dupa chiuretaj dar aici NU se rechiureteaza, mi-au dat cytotec sa elimin daca erau resturi, si apoi medicul mi-a zis ca e hormonal. nu e bine rechiuretari ca se subtiaza peretele uterin si nu e bun ptr o fixare de sarcina viitoare

irlandeza, ma bucur tare mult ca nu ai intrerupt alaptatul, eu una NU cred in colici, e vorba de o perioada de adaptare a noului nascut la viata extrauterina!cel putin ai mei nu au avut niciunul colici....ma bucur ca sinteti bine, e normal ce spui cu micuta, trebuie trezita ca sa suga, la inceput stau si cite 1 ora la sin, si numa bine cind crezi ca au terminat le e iar foame, nu renunta la alaptat, e cel mai frumos cadou ce=l poti face ptr bebe mic al tau, daca ai nevoie de sfaturi te pot ajuta cu mare placere, e greu sa alaptezi prima luna dar merita tot efortul, nu renunta e mare pacat!

dana, stai linistita draguto, ca si eu am avut placenta jos inserata, si plingeam de numa cind am fost la ginecologul meu, aveam 14 saptamini, si mi-a zis sa stau linistita ca sigur va urca, si m-am pus sa ma rog de david sa-i dea un sut la placenta aia mama ei.....si la 20s era bine merci acolo la locul ei! si am o prietena buna a nascut in decembrie 2006 si tot cu placenta jos inserata pina in saptamina 32......si apoi a urcat si a nascut fara nici o problema. medicul meu zicea ca sint probleme daca incep singerari. stai linistita draga mea si roaga=l pe bebe sa-i dea un sut.nu te mai stresa, mie medicul mi-a zis ca e normal sa fie placenta jos la saptamini asa mici de sarcina, tu ai 16 nu?vezi mi-a zis ca daca pina la 32 nu se ridica atunci abia vorbim de praevia. daca nu-ti place medicul schimba imediat. eu regret si acuma ca nu am schimbat la dominic.va fi bine iti promit

irinel, da dominic merge la gradi, dar doar din septembrie si doar lunea si vinerea. am vrut sa=l tin acasa in primele luni tocmai sa nu-mi aduca de pe la gradi virusi. dar sa stii ca in primul lui an de gradi, l=am dat la 18 luni, a fost bolnav rau, apoi tot mai putin, si sa bat in lemn ca din mai nu a mai avut nimic, atunci mi-a facut o infectie urinara. ii dau in sezon rece tinctura de echinaceea cu propolis, curativ 10 zile pe luna, si alergoloaga zicea ca poate si asta i-a intarit sistemul imunitar de a trecut alergia. in plus pun accent mare pe mincarea sanatoasa(macar la el ca eu.....sint corupta) si fac piine de secara cu integrala, si nu maninca dulciuri decit la ocazii, fructe multe, si mincare gatita multa.nu stiu sigur e o combinatie din toate, dar sa bat in lemn, sint bine amindoi, si-i scot la aer, chiar si putin.imi pare rau ca danut e bolnavior, si dominic mi-a facut 5 otite intr-un an, si de cind am intrerupt sa-i dau biberon nu mai a facut niciuna. el racea si apoi de la secretiile din nas, se duceau la ureche. vezi ca daca face f des, exista un sistem de tubusoare ce se pun in ureche ptr drenarea de lichid. incearca si tu echinaceea si propolisul, vei vedea ameliorari, ptr ca propolisul e si un antibiotic natural, iar echinaceea este ptr sistemul imunitar.sanatate multa

lau, ma bucur de mesajul de la baby, ma bucur ca e bine, merci. tin pumnii sa fie bine pe 18 la endo

oana, sa fie de bine florile tin pumnii

liana, cum sa NU te mai iubesc? pai ti=am trimis si felicitare de sarbatori, si chiar azi ma gindeam da oare fata asta vede c=o pup in mesajele mele?si pe mesenger te-am buzait da am zis ca poate ai fost plecata de sarbatori. io te iube mult de tot si tu stii asta da?!pai iti mai ziceam sa ma anunti si pe mine cind tre sa tip, deci nu ma uit, sa fiu pe faza sa string pumnii

andreea, m-am gindit mult la tine, ti-am scris si pe mess de citeva ori! ma bucur ca ati petrecut bine, ca esti bine si ca david din burtik e bine. te vei descurca cu nasterea ai sa vezi!of, si eu asa as vrea sa ne putem vedea, da cine stie ca anul asta am vrea sa mergem in america.....sarcina usoara in continuare

mariana, visele sint subconstientul nostru, nu-ti fa griji

astept si eu vesti de la laura!

va pup tare pe toate, weekend placut

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Slimatei tu ii dai doar san la micuta? Daca da, nu ar truebi sa aiba probleme cu constipatia. Chiar daca face caca mai rar, e posibil ca ea sa foloseasca la maxim papica. O sa se faca o grasunica :-) Tie iti pare plangacioasa? Cand mananca se opreste sa planga? Face caca foarte tare? Daca raspunsul e nu la toate astea, nu trebuie sa iti faci griji, mai sunt copilasi care la varsta asta fac mai rar. Peste tot scrie ca pana la o sapt e normal in cazul cand sunt exclusiv alaptati la san. Dar daca tu simti ca e si altceva in neregula, trebuie spus la medic.

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingersul Maria

eu ii dau doar san beau peste 3-4 litri de apa pe zi..mananc asa incat sa ies moale si eu caci am mai ramas cu ceva probleme de la nastere..dar sper sa treaca..deci daca eu ies moale e asta ca nu intelegeam cum sa fie ea constipata...ea e voioasa papa intr-una si dormitza bine ...

multumesc fetelor..nu am mai apucat sa intru..sa va spun... intre timp m-am mai calmat am fost si i-am luat de la farm clister cu musetel..dar n-am apucat sa-l mai folosesc caci iesise singura ..un pic mai consistent decat deobicei dar moale...sper sa nu mai fie probleme..desi azi inca nu a iesit...dar nu s-a terminat ziua...

va pe toate ...Doamne ajuta-ne!

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vesti despre laura de la shose

"Am sunat'o aseara, tocmai pt ca nu mai stiam nimik despre ea si cea mika. Au iesit de 2 zile din spital si sunt bine. Fetita suge cate 2 ore la san ...asa ca a distrus'o de sani, dar nu se satura. A inceput sa'i bage si supliment de laptic praf.
Va intra cat mai curand pe forum"

laura draga daca ai nevoie de ajutor ptr alaptat sint aici te ajut cu mare placere. te pup

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

oauu ma bucur ca sunt binee..le pupp...multumim de vesti..stiu io ca ma iubesti da vroiam sa mai aud de la tine

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pepsi multumim pentru vestile despre laura.acum am musafiri, dar am intrat un minut sa vad daca a scris Laura.ma bucur tare mult ca am primit vesti de la ea.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

'neatzaaa
va pup pe toateeee ..sunt aci

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Lau, Michelle, Pepsi,multumesc pentru raspuns...N-am mai visat chiar asa urat de atunci.N-am sa mai bag in seama , daca se mai intampla.
Fetelor, voi ce mai faceti?
Irlandezo, ce fericita esti!O meriti din plin...Multa sanatate iti doresc tie si micutei tale!
Liana,se pare ca pentru unii ziua incepe mai tarziu...Oare unde or fi celelalte fete?

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput