Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
lachiiiiiiiiii te pupppp..moamaaa injuri ai??????parca te si vaz![]()
lasa mama ca trec si astea..sa vezii cand or incepe sa vorbeasca..atunci e musai sa vin sa le vaz ca sa le invat sa-ti dea replica![]()
va pupppp pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Androix spune:
Bey! Nu va faceti creierii pane de-acum! Sa vedeti pe la doi ani tavaleli pe jos in mijlocul magazinului/parcului/strazii, acompaniate de urletele de rigoare. Sa vedeti cafteli intre copii pe jucarii sau mai stiu eu ce, sa vedeti spume la gura mea ca iar nu au mancat calumea.
Filip azi e pedepsit pentru cat de neascultator a fost ieri. I-am confiscat jucariile si sunt toate pe balcon. Singura jucarie pe care i-am lasat-o sunt baloanele de sapun. In rest sa se joace cu sosete sau ce-o i-o mai trece prin cap. Maine le capata inapoi, daca nu e crizat si azi. I-am explicat, pare ca a inteles sa vedem cum decurge ziua de azi.
Andreea mama de Filip si Georgia
asi spune:
Andreea foarte buna ideea cu jucariile pe balcon.Cred ca o sa o aplic si eu, daca imi dai voie![]()
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
valentinag spune:
Stiu ca voi sunteti la creieri pane,da io nu m-am putut abtine sa nu zambesc!
Lachi,muta-te odata femeie aici langa mine,ca promit ca vin in vizita,asa unde stai acum imi este peste mana..
Io..tot inainte ce sa zic!
Va pup nebunelor!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
asi spune:
Vale ai toate drepturile sa zambesti chiar sa razi.Adevarul e ca eu sunt de rasu' plansu'
.Apai primavara asta m-a terminat.Pe langa ca eram cum eram, mi-a facut creierii varza.Si vorba Andreei cand intru in magazin si zice "mami vreau.... si mami vreau "si se gaseste vreun destept sa zica "hai ca daca mami nu-ti ia iti iau eu" si tu pici de "vrajitoarea cea rea" si se apuca pruncu' de urlat de parca il pici cu ceara si lumea se uita la tine de parca il terorizezi desi tu te uiti nedumerita la el si nu intelegi ce se intampla.
Partea buna e ca , mai nou, cum iesim din magazin se termina circul ca prin minune.Acum cateva luni dura pana acasa.Deci tot e bine....
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Kariris spune:
asi, pai daca rezolvarea e odata cu iesirea din magazin, eu o sa le las direct in fata magazinului sa aiba grija de caine!
Andreea nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand vor incepe sa mearga ... inca e bine.... zic eu.
Eu spre deosebire de dandana, in doar o luna, de la brunet am trecut la blond, dupa care roscat .. si acum sunt din nou bruneta, dar cu casting ca sa-l pot schimba usor. Cred ca voi ramane fara par in stilul asta.Dar tot simt nevioa de o schimbare si tot nu-mi place ce iese. Bineinteles ca nici acum nu-mi place dar in 3 saptamani se duce si vad io atunci ce e in capul meu.
Vale luni imi dau drumul la curent electric, merg 2 zile sa fac curatenie pe acolo si sper (ca doar speranta moare ultima) ca in 10 zile sa ma mut... si atunci sa vezi viata: vizite, herastraul la doi pasi, terase peste terase fix sub balconul meu, etc... partea nasoala e ca trebuie sa ma apuc si de invatat ca mai am un examen de dat pentru a ma putea folosi de studiile facute pana acum.
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Liana30 spune:
lachiiiii io tot te pup ..na![]()
Liana30 spune:
simplu si din suflet..La multi ani Ancutza!!!te puppp
Anca Wish spune:
Multumesc, Liana. Simplu si din suflet. Nimic mai frumos.
Flory, multumesc pentru felicitare. Primele flori le-am primit de la tine. Aceleasi urari de bine si de impliniri si pentru tine, fata buna. 

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Androix spune:
E party? Vin si eu! La multi ani, Anca!
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti! Pup o gagica frumoasa care intinereste cu un an!
Andreea mama de Filip si Georgia