Cafea cu aroma de femei-62

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Stiu ca este o clinica de recuperare in constanta,stiu doar ca da rezultate...cunosc adulti care s-au recuperat binisor dupa un AVC(accident vascular cerebral).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nu sunt o mama curajoasa doar plangaciasa caci pling de-mi sar capacele dar lupt si nu ma las.Pt el fac orice sau aproape orice(caci n-as putea sa fac altcuiva rau).

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput

Probabil a facut o meningo-encefalita postvaccinala,sunt rare..zici ca copilului tau nu se intampla...si uite...

Mergi la inceput

Nici nu stii cand te loveste si te mai intrebi si ce te-a lovit.Nu stiu de care clinica spuiIahim.?!

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput

Dodo,mi se rupe sufletul,nici nu stiu cum sa te incurajez,as vrea sa-ti spun ceva ,sa fac ceva,o minune sa nu mai fie asa...poate ar trebui sa vb de altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Eu sunt atat de sensibila la chestiile astea si te rog gata cu plansul suntem langa tine si te sustinem

mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI

Mergi la inceput

Dodo,nu stiu cum se numeste clinica,tu unde mergi cu el,s-ar putea sa fie vb de aceeasi clinica...

Mergi la inceput

Greu imi si o sa-mi fie asta-i viata fiecare cu crucea lui.Dar cel mai greu e cat nu-ti e primit copilui in colectivitate si...
Mi-e greu caci astept sa-si schimbe nasa si copiii dansei gardero ba sa avem ce imbraca caci banii nostri se duc pe chirie,dari la stat si medicamentele baiatului(le aduc din Germania) si ce ramane mancam.
Dar sun zuza si rad alaturi de voi nu?
Cu rasul alaturi de alti oameni imi e un pic mai usor.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput

Dodo,spunai ca a-ti plecat din Brasov,parca,in Constanta...Acolo nu putea sa urmeze un program de recuperare??

Mergi la inceput

Bey e sarbatoare azi hai sa lasam prob mele.
Nu din Braila,acolo nu excista nici acum nik pt copii.Au inceput sa apara cabinete private dar ii usuca la buzunar.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali

Mergi la inceput