Cafea cu aroma de femei-62
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
Nu fugim asa usor!
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Cred ca ti-e tare greu. Imi pare rau pentru copil sincer .
Dar asa l-ai nascut?
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Dodo-pui spune:
Nu in urma vaccinului de 6 luni a devenit asa.
Imi e greu dar n-am incotro si imi e mai bine cand "macan" despre el si boala lui.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Dodo-pui spune:
A facut multe progese din 2006 adoua zi de CRaciun merge singur,acum ne chinuim sa invatam sa vorbin.Mai e mult dar asta e .Din acest motiv ne-am mutat din Br in Ct ca sa avem unde face recuperare.Suntem aici doar cu nasii de cununie si botez ai baiatului.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
ramyteo spune:
No astai buna da ce tumpita i-a facut vaccinul nu se poate asa ceva ce imputiti!
Iarta-ma daca sunt prea curiasa. Eu am rh-negativ si mi-e frica sa mai fac al doilea copil ca trebuia sa fac un vaccin dar nu mi s-a spus dde dr. ginecolog asa ca atunci cand mi-a spus pediatra era prea tarziu.
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Dodo-pui spune:
Nu am de ce sa te iert.Nu stiu nik despre rh-ul negativ sau mai bine zis nu m-am informat deloc decat ceea ce ma intereseaza.
Cat despre frica de facut al doilea copil stiu din proprie experienta cum e.![]()
In oraselul copiilor
Toti suntem egali
iahim spune:
Abia acum am citit paginile...Imi pare rau,dodo...cred ca trebuie sa fii o mama foarte curajoasa sa treci peste asa ceva...Este inadmisibil dupa un vaccin...A facut atunci febra,convulsii?
Dodo-pui spune:
Nu a facut convulsii niciodata,pur si simplu ia ataca sistemul nervos central.
In oraselul copiilor
Toti suntem egali